Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
8.5.19 18:26

@kornelije Taky nezalíváme pitnou. Ale chápu, že ne každý má tu možnost, tak to pak asi spotřeba vody skáče…
@lucynka25 Upekla jsem tvoji ořechovou bábovku a je úžasná. Myslela jsem, že bude zítra na snídani a… nebude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.5.19 18:29

Ja delala dnes fish and chips ale bez chipsu. Podaval jsem k tomu normalne vareny brambor a tzatziki jako prilohu. Rodina byla spokojena a musim rict, ze jeste se mi to tak dobre nepovedlo jako dneska. Fakt na jednicku s hvezdickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.5.19 19:26

Tak ja jsem dnes byla v praci, kantyna i jidelna zavrena - usetrila jsem - vsechno z domu. Pak jsme ale po praci sli na prochazku - na vino a tatarak :D :D takze se to srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
8.5.19 19:40
@Jedna babička píše:
My jsme pred chvili posnidali michana vajicka s koprivami a nepalovy chleb. Kolem 11 jdeme na kola obed bude az prijedeme kolem 4. Veprovy platek se zampiony a celerove placicky. K veceri jen nejaka zelenina. Zitra a pozitri bude vyvar z uzenych kosti se zeleninou a kroupami a zapecene zelofleky s uzenym.

Můžu poprosit o recept na celerové placky? krupkovou polévky jsem dlouho nevarila děkuji za připomenutí.. bude příští týden.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
8.5.19 19:49

@kornelije Povařím si větší celer do měkka, pak jej nastrouhám nahrubo, přidám 2 - 3 vejce, sůl, pepř, kurkumu, saturejku, 2 polévkové lžíce psylia. Nechám odležet, aby psylium nasáklo vodu a pak dělám na pečící papír placky a peču v troubě. Stejným způsobem dělám i brokolicové a cuketové placky. Kdo nemá rád psylium, lze místo psylia dát strouhaný eidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
8.5.19 19:51
@ErneE píše:
U nás budou zítra koule z mletého masa s fazolemi + chleba (mleté maso cca 50kč, fazole v akci 9,90) a budeme to mít s manželem na dva dny…děti obědvají ve školce a škole. K večeři zítra domácí vajíčka naměkko s chlebem a zeleninou. O víkendu určitě udělám brambory s volským okem a v neděli ještě nevím, děti na víkend nebudou doma - hlídá babička, tak nebudu zbytečně vyvařovat. Dnes jsem upekla kynutý borůvkový koláč - náklady cca 40kč a bude minimálně tři dny k snídani, manžel tu má musli (akce v tescu 1+1 zdarma).

Mleté s fazolema jsem ještě nevarila..co vše tam dáváš a jaké fazole kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
8.5.19 19:56
@lucynka25 píše:
@Eemii jsme z Prahy a v Sapě jsem nikdy nebyla :oops: Musím to tam jet taky omrknout :mrgreen: Na hadry nejsem, spíš to jídlo by mě zajímalo, tam se asi sežene komplet věci na čínu atak, že?

Já dělala dneska řízky a obalované žampiony s máslovými bramborami a je i na zítra. Musím se učit, tak není čas vyvářet :lol:
Koupila jsem i levně hlívu, tak budu dělat zase guláš , je luxusní a minule ho bylo málo :? a na ráno upeču rychlý štrudl.

jinak spotřebu vody nevím kde jsem založila, tak když to najdu..juknu se.

@Filanda zkus načerpat inspiraci tady ;)

Recept na rychlý štrůdl prosím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
8.5.19 20:00

@Jedna babička děkují.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
8.5.19 20:02

@lucynka25 ano, všechno na asijskou kuchyni. Na činu si vystacis s kari a sojovkou :lol:. Hadry jsem ani neviděla, jezdíme tam výhradně dokoupit suroviny a za skvělým jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
9.5.19 07:30

@kornelije na to neni recept :mrgreen:
Proste koupim v kauflandu chlazene uz rozvalene listove těsto, posypu strouhankou, nastrouham jablka, rozinky, ořechy, zamotam a pecu.. :lol:
Obcas to je fajn rychlovka, kdyz vim, ze se mi nebude chtit delat s testem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
9.5.19 07:45
@lucynka25 píše:
@kornelije na to neni recept :mrgreen:
Proste koupim v kauflandu chlazene uz rozvalene listove těsto, posypu strouhankou, nastrouham jablka, rozinky, ořechy, zamotam a pecu.. :lol:
Obcas to je fajn rychlovka, kdyz vim, ze se mi nebude chtit delat s testem ;)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
9.5.19 07:52

Holky koukáte na pořád Všechno co mám ráda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
9.5.19 08:39
@kornelije
@kornelije píše:
Holky koukáte na pořád Všechno co mám ráda??

Já jo, chtěla bych být šikovná jako ta paní, jinak starší díly se dají najít v archivu ct1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.5.19 12:44

@kornelije
Obecně moc na televizi nekoukám (tedy něco z našeho disku ano, ale ne na pořady)
O čem to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
9.5.19 16:25
@pionyrka píše:
@kornelijeJá jo, chtěla bych být šikovná jako ta paní, jinak starší díly se dají najít v archivu ct1

Ano mám je všechny zkouknute.. akorát to asi brzy zruší, jsou strašně negativní komentáře na paní Evu moderátorku… já jí mám ráda, je sice zvláštní ale pořád se mi moc líbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat