Koronavirus a aqualand moravia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77008
11.3.20 09:51

@Sisi666 u nás kino, divadlo a aquapark jsou uzavřeny úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
11.3.20 09:58

@stinga u nás omezeno na 99 lidí
Kšeft je kšeft

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.3.20 12:17

Mně ten dotaz přijde padly na hlavu. V Itálii kolabuje zdravotní systém, a to mají jen 10 tis nakažených, vláda se snaží zpomalit šíření a vy přemýšlíte, že půjde do akvace? To fakt není sezónní chripka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.3.20 13:45

U některých lidí jako kdyby úplně vyplo nějaké kritické myšlení a pokud něco nemají přímo zakázané od vlády, tak nedokáží zhodnotit rizika a nějak se rozhodnout v zájmu celku a stále jedou v režimu, že se jakože nic neděje, jakože se jich to netýká. Dneska jsem měla jít do kina na premiéru s tvůrci filmu, samozřejmé zrušené. A víte co? Začínám se zamýšlet, že není nutné teď někam trajdat, kam vyloženě nepotřebuju. A to jsem společenský člověk, chodím pravidelně cvičit, do kina… Takže to v nejbližších týdnech vidím na chození do práce, max. do obchodu, se psem a domů. Zrušila jsem kvůli tomu i oslavu kulatin pro přátele. Myslím, že za 3 týdny budeme překvapeni tím nárůstem počtu nakažených. Stačí si uvědomit, že nakažený taxikář jezdil už s příznaky a vezl asi 90 lidí. Na to nemusíte mít školy, aby Vám mohl být jasné, že tady už jde do tuhého. Takže opravdu by se měl každý zamyslet a na určitý čas změnit svůj způsob navyklého chování. Naštěstí je venku už teplo a začíná být hezky, tak můžeme chodit do přírody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
11.3.20 14:02

ZOO jsou otevřené, tam sem se ještě jít dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.3.20 14:05
@drewlet píše:
ZOO jsou otevřené, tam sem se ještě jít dá.

Většinou zavírají jen vnitřní expozice. To je v pohodě, chodit po ZOO je jako normálně na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
11.3.20 21:30
@Persefona píše:
U některých lidí jako kdyby úplně vyplo nějaké kritické myšlení a pokud něco nemají přímo zakázané od vlády, tak nedokáží zhodnotit rizika a nějak se rozhodnout v zájmu celku a stále jedou v režimu, že se jakože nic neděje, jakože se jich to netýká. Dneska jsem měla jít do kina na premiéru s tvůrci filmu, samozřejmé zrušené. A víte co? Začínám se zamýšlet, že není nutné teď někam trajdat, kam vyloženě nepotřebuju. A to jsem společenský člověk, chodím pravidelně cvičit, do kina… Takže to v nejbližších týdnech vidím na chození do práce, max. do obchodu, se psem a domů. Zrušila jsem kvůli tomu i oslavu kulatin pro přátele. Myslím, že za 3 týdny budeme překvapeni tím nárůstem počtu nakažených. Stačí si uvědomit, že nakažený taxikář jezdil už s příznaky a vezl asi 90 lidí. Na to nemusíte mít školy, aby Vám mohl být jasné, že tady už jde do tuhého. Takže opravdu by se měl každý zamyslet a na určitý čas změnit svůj způsob navyklého chování. Naštěstí je venku už teplo a začíná být hezky, tak můžeme chodit do přírody…

Úplně souhlasím.. Lidi se chovají jakoby nic, nechtěj, aby jim to narušilo život atd.. však je to jen chřipka :roll:.. Taky to říkám celý den, do 3 týdnů se tito lidé budou velice nepěkně divit, až ty čísla budou růst a bude to horší.. pak se možná přestanoj smát a trávit volný čas jen po obchodech a všude možně kde js plno lidí.. Pracuji v obchodě a je to hnus, jak ty lidi to vůbec nezajímá.. Snažíme se o minimum blízkého kontaktu a oni vám lezou přímo do pusy, protože jstd prodavačka a musíte je obsluhovat, kašlou na nás, prskaj hrůza.. my se jen strachujem, kdy přijde někdo nakažený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.3.20 21:39

Řešili jsme stejný problém a nakonec jsme se rozhodli nejet. Za riziko nákazy to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
12.3.20 12:35

Změnila jsem názor, teď už bych taky nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
12.3.20 12:59

Oni už to zavřeli, tak je to vyřešené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie