Koronavirus - být zavřený s dětmi doma?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56326
20.3.20 19:42
@KahlanAmnel píše:
@Moise tady jde o to, aby jsme se nezdružovali a nenakazil se jeden od druhého..
Nikoliv aby každý seděl doma na zadku.
Lidi roušky nosí, chodí do lesů a mimo obyvatele a je jedno ne, jestli je to na kole nebo s miminkem.
Koho asi tak nakazím, když budu se synem v lese..veverky?
Nikdo tohle nechce tady dlouho, ale hluboké deprese taky ne.

já ale nepíšu nic o tom, že bys nesměla do lesa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.3.20 19:47
@Moise píše:
já ale nepíšu nic o tom, že bys nesměla do lesa :nevim:

A tys je viděla jezdit ve městě?
Já než se dostanu do přírody, musím taky přes sídliště.. :nevim:
Samozřejmě v Praze a velkých městech bych nos nevystrčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
20.3.20 19:49
@KahlanAmnel píše:
A tys je viděla jezdit ve městě?
Já než se dostanu do přírody, musím taky přes sídliště.. :nevim:
Samozřejmě v Praze a velkých městech bych nos nevystrčila.

třeba zakladatelka zrovna tohle píše v úvodním příspěvku.
Plus já sama sedím v kanceláři na náměstí bývalého okresního města, tudíž vidím, že se tam bez problémů trousí pohromadě matky s kočárky, tlupy puberťáků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.3.20 19:59
@Moise píše:
třeba zakladatelka zrovna tohle píše v úvodním příspěvku.
Plus já sama sedím v kanceláři na náměstí bývalého okresního města, tudíž vidím, že se tam bez problémů trousí pohromadě matky s kočárky, tlupy puberťáků :nevim:

Jo holka bohužel, ignoranti se najdou..
Já myslela, žes narazila na lidi co jsou do přírody, protože jsem narazila i na názory,,a nikam,,
Ale jojo bohužel, stále si dělají z toho všeho dobrý den..
Třeba tady že

https://www.novinky.cz/…nik-40317476?…

Příspěvek upraven 20.03.20 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
20.3.20 20:01

Tak autem do lesa už asi ne holky
https://www.idnes.cz/…_domaci_remy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
20.3.20 20:01
@KahlanAmnel píše:
Jo holka bohužel, ignoranti se najdou..
Já myslela, že narazila na lidi co jsou do přírody, protože jsem narazila i na názory,,a nikam,,
Ale jojo bohužel, stále si dělají z toho všeho dobrý den..
Třeba tady žehttps://www.novinky.cz/…nik-40317476?…

ale jo, já věřím tomu, že s těmi kočáry šly do parku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
20.3.20 20:03
@MartinaIrena píše:
Tak autem do lesa už asi ne holky
https://www.idnes.cz/…_domaci_remy

tady nejde ani tak o les, jako o to, že se Pražáci houfně hrnou do vesnic, které mohou být ještě čisté, nechávají tam děti u prarodičů a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
20.3.20 20:12
@Moise píše:
tady nejde ani tak o les, jako o to, že se Pražáci houfně hrnou do vesnic, které mohou být ještě čisté, nechávají tam děti u prarodičů a podobně

Jasný ale když tě zastaví hlídka s dvěma dětma v autě, asi jim nevysvětlíš, že jedeš z nákupu nebo vezeš oběd babičce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.3.20 21:06
@Hasinka píše:
Tak o tenhle trik bych měla taky zájem. Já dneska zažila nefalšovaný hysterák, jenom když jsem mu jí zkoušela,

Holky, jsem matka drson. Dcera miluje chodit ven, na odrazedlo atd. Takže první se samozrejmne bránila. Takže jsem nás odsvlikla a že se nikam nejde, tak že teda si ji vezme. Venku si ji chtěla sundat a rvala. Tak jsem ji sundala helmu a vzdala domu, že bez ní jít a být venku prostě nemůže. Tak pochopila. Dnes už to bylo bez křiku a začala tolerovat to, že když jdeme ven musí ji mít, jinak ven nepůjde. Ještě buzeruje mě. Potřebovala jsem se vymrkat ( nemám korona, ale alergii 😂) a ona jecela na celou ulici, mami nemáš roušku. 😂 😂 😂 Prostě přes to vlak nejede a když nechce bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.20 21:21

Teď jsme byli opravdu zavření, protože jsem byla nemocná a manžel taky. Teď už je to lepší, tak když je pěkně, tak vzal děti do auta a jeli do obory. Je oplocená nikdo cizí se tam nedostane, takže je to tam v klidu. I kdyby je zastavila policie, je k cestě důvod, musí se to tam udržovat a dělat polní práce. Já čučím doma a šiju pro nás roušky.

• Citovat
  • Upravit
5
21.3.20 00:10

Každý den jdu s 2 letým dítětem ven na cca 2h a roušku většinu času snese, až na občerstvování.. Jdeme část téměř prázdným městem, část parkem. Chvíli se veze v kočárku, spí a chvíli pobíhá. Přesto jsem zaznamenala ne právě vstřícné pohledy, ale možná je to jen moje paranoia.
Bydlíme v malém bytě, takže si neumím představit jen být doma. Pokud to bude nutné po zpřísnění, tak to bude asi hodně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.20 00:16

Chodíme do lesa s rouškama (nesundáváme vůbec nikde, nemělo by se) zvládá i nejmladší, ale museli jsme trénovat. Chodíme na chvíli, hodinku denně cca. Dřív to bylo samozřejmě mnohem víc. V lese je u nás ale postupně stále více lidí (tam kde dřív nikde nikdo) takže paradoxně jít po ulici nebo na hřiště tak by člověk těch lidí potkal asi méně. Máme tu takový parčík u lesa kde je hřiště, ale nejsem si jistá, zda je to bráno jako park nebo jako sportoviště a jestli se tam teda smí či ne, tak tam už nechodíme, nejsem zrovna konfliktní člověk, takže chodíme hlouběji do lesa prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
21.3.20 07:39
@Tejule píše:
My ven s dcerou chodíme 2.5 roku, má roušku, jede na odrazedle, bydlíme v širším centru Prahy, vyhýbám se davum, lidem, je to blbý, ale mezi baráky je největší klid. Včera jsem z nějakého pomateni smyslu vlezla do stromovky a tak grilujou, pikniky, detska s kamarády… No utekla jsem od tama hned! Vtomto případě ztrácí smysl opatření… Byla jsem docela naštvaná, to samé hřiště, opaskovane městaky a oni stejně tam s těma detma, za mě, procházka ano, ale nesdruzovat se. Byt k tomu pokorny, ale nezblaznit se!

Takhle to vnímám taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
21.3.20 07:50

@Zazalala a můžu poprosit o nějakou efektivní radu, jak ty naše dvouletý čertiska přesvědčit, že roušku ano? Já ji samozřejmě nosím, ale mrňousek se nenechá přesvědčit ani po dobrém, ani po zlém. Díky za radu. Myslím, že nejsem jediná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.3.20 08:31
@Čtyřlístek2 píše:
Chodíme do lesa s rouškama (nesundáváme vůbec nikde, nemělo by se) zvládá i nejmladší, ale museli jsme trénovat. Chodíme na chvíli, hodinku denně cca. Dřív to bylo samozřejmě mnohem víc. V lese je u nás ale postupně stále více lidí (tam kde dřív nikde nikdo) takže paradoxně jít po ulici nebo na hřiště tak by člověk těch lidí potkal asi méně. Máme tu takový parčík u lesa kde je hřiště, ale nejsem si jistá, zda je to bráno jako park nebo jako sportoviště a jestli se tam teda smí či ne, tak tam už nechodíme, nejsem zrovna konfliktní člověk, takže chodíme hlouběji do lesa prostě.

Prosimte když nikde nikdo není, tak těm dětem tu roušku sundej, není nic zdravého ji mít celou dobu ( dýchají zpět své viry a bacily) opravdu mluvím o tom, že si v lese sama…ať se ty děti nadychaji normálního vzduchu. Nosit pořád roušku opravdu není nic zdravého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí