Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Veveří píše:
@Kaileee to by musela být oblast Hochkaru vyhlášená jako zasažená, že?
Jj nejak tak to rikali… max kdybyste byli nemocni a lekar potvrdil?..
Jela bych. Jestli jste doted nebyli cela rodina zavreni v atomovem krytu, tak uz to mas stejne fuk.
Na Hochkar bych jela. Není to riziková oblast. Celý den jsi venku. Do restaurace bych nešla.
Nejela bych nikam. Je nutné aby se to zbytečně nerozsirovalo, což se takhle děje. Dle mého názoru to není vůči starým a jiným slabším jedincům zodpovědné. Kdo ví, možná i vůči tvým dětem.
@Anonymní píše:
My jedeme taky, nějaká chřipka mi může políbit řitní otvor
Aspoň bude prázdno, hotel šel dolů s cenou a děti dostaly instrukce, že se jede do Rakouska.
No, tak jen doufám, že až si vás virus najde, že si budete všechny zdravotní a lékařské náklady platit sami a ne to žádat po ostatních… a že mezitím svou ignorancí a namyšleností neohrozíte deset dalších, třeba i rizikových lidí.
@Anonymní píše:
Aspoň bude prázdno, hotel šel dolů s cenou a děti dostaly instrukce, že se jede do Rakouska.
Pod anonymem jseš hrdinka a nad věcí, viď? ![]()
@MaM píše:
No, tak jen doufám, že až si vás virus najde, že si budete všechny zdravotní a lékařské náklady platit sami a ne to žádat po ostatních… a že mezitím svou ignorancí a namyšleností neohrozíte deset dalších, třeba i rizikových lidí.
Proč? Na to přece mají pojištění a budou křičet jako první.
@Kockazvysocan píše:
Pod anonymem jseš hrdinka a nad věcí, viď?
Jen tu nehodlám číst hejty na svůj nick. Hrdinka nejsem, jen nejsem předkálená z každé kraviny. Opravdu se nehodlám omezovat ohledně dovolené na lyžích.
A ano, pro všechny kolem jedeme do „Rakouska“ a i tak jsou pomalu až hysterické reakce. Říct Itálie, tak se asi všichni…
Na jeden den na Hochkar asi jo. Nikde nebudete ubytovani takze v karantene vas nikde nezavrou a na sjezdovce snad virusa nechytis. Nesla bych tam dovnitr do restaurace.
@Anonymní píše:
Přeloženo - dlabu na ostatní, ničeho se nebojím, a když se nakazím, budu jako první řvát, ať se o mě stát postará a nenechá mě chcípnout. Když chcípnou ostatní, mě vůbec natankuje! ![]()
Neriskovala bych. Ani ne kvůli sobě ale kvůli ostatním. Proč riskovat zbytečně šíření. Radši bych přišla o peníze než vystavit nebezpečí ostatní. ![]()
@samantafox píše:
Na Hochkar bych jela. Není to riziková oblast. Celý den jsi venku. Do restaurace bych nešla.
Klidně bych jedla paštiku pod svahem, ale rizikové jsou záchody. Já si pozor dám, ale jak ručit za děti? Upřímně, největší strach mám z toho kdybych to zavlekla domů, mám staré rodiče…vyčítala bych si to. Jeden nakažený do toho namočí dalších 45 lidí. Myslím, že i u nás brzo počty lidí vystřelí nahoru. No, na druhé straně, dcery spolužačka včera jela na hory do Itálie, takže to v pohodě můžeme dotáhnout ze školy, když na to přijde, ani nemusíme nikam jezdit. Vím, že děti to nenapadá, ale tihle už mají 14, takže úplné děti to už nejsou.
No tak ono hlavne, az neco dotahnes, tak se bude zjišťovat odkud to je. To muzes tvrdit jak chces, ze Rakousko
A decka se urcite neproreknou
To je mazec, fakt.