Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
22.3.21 18:54

@LaPaloma pokud se v rámci své práce s někým dalším stýkáš, jako třeba se zákazníkem, tak musíš…hlavně kdyby se ti chtěl domů cpát nedejbože řemeslník, tak ten by měl mávat negativním testem už zdálky…nebo si ho udělat přímo před tebou, abys věděla, že ti tu smrtelnou nemoc nenese přes práh…bože za co mě trestáš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
22.3.21 18:59
@Monchichik píše:
@LaPaloma pokud se v rámci své práce s někým dalším stýkáš, jako třeba se zákazníkem, tak musíš…hlavně kdyby se ti chtěl domů cpát nedejbože řemeslník, tak ten by měl mávat negativním testem už zdálky…nebo si ho udělat přímo před tebou, abys věděla, že ti tu smrtelnou nemoc nenese přes práh…bože za co mě trestáš :cert:

No, právě, kdyby měl i jednotlivec být v těsném kontaktu s někým kvůli výkonu práce, tak logiku to v kontextu situace má - a je fakt, že až mi přijedou montovat skříň na míru, tak bych trvala na respirátoru na tlamě.
Minule nám provrtali vodovodní trubku a vytopili jednu cimru, tak napodruhé bych chtěla doufat, že se zase něco nepřihodí, a to včetně získání covida ve vlastním domě.
To by mně hodně nassralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
22.3.21 19:13
@mroe píše:
Pobavim vas…dnes pozitivne testovana dalsi ockovana kolegyne, ktera to navic mela a na konci prosince mela protilatek stejne jako ja. Neni ji vubec nic, odeslana jako kontakt, minuly tyden testovana negativne, po ockovani je asi tri tydny( po druhem). Ja mam prvni ockovani za tyden, tak jsem zvedava, rusit zo teda nechci. Dnes antigen negativni a na PCR me nedostanou ani za boha( byla jsem s ni naposled ve stredu). :zed: :zed:

a proč se vůbec testovala? vždyť řádně očkované kontakty se do karantény a na test neposílají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
22.3.21 19:15
@Lucka1111 píše:
a proč se vůbec testovala? vždyť řádně očkované kontakty se do karantény a na test neposílají.

Není tam nějaká lhůta, že to platí až po 14 dnech od aplikace druhé fenolové injekce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
22.3.21 19:22

Skolni vyvoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
22.3.21 19:22
@veria píše:
Nedivim se ti. Na stredoskolaky, krome maturantu, nemysli nikdo. Zrovna tak na 2. st krome devataku. Jakoby neexistovali. :cert:

A devatakum je to stejně k ničemu, že se o nich plka. Stejně jsou doma už rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
22.3.21 19:24
@Gnaar píše:
Není tam nějaká lhůta, že to platí až po 14 dnech od aplikace druhé fenolové injekce? :think:

Jo, po 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
22.3.21 19:29
@veria píše:
Nedivim se ti. Na stredoskolaky, krome maturantu, nemysli nikdo. Zrovna tak na 2. st krome devataku. Jakoby neexistovali. :cert:

Devataky jo? Maturanty jo? Mysli na ne jen tak, ze jim posunuli prijimacky a maturity o mesic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 19:29

@vokishka tohle se bohužel stává smutnou realitou… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 19:30

Zdravotní pojišťovny dají na příspěvky na testy na covid ve firmách asi 480 mil. Kč měsíčně. Testovat se bude až deset měsíců, uvádí vládní materiál.
Tvl na těch testech si někdo hodně slusne nahrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 19:31

Až klesne počet případů covidu-19, bude ministerstvo zdravotnictví uvažovat o náhradě antigenních testů ve firmách metodou PCR. Na dnešní tiskové konferenci po jednání vlády to řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 19:32

Pandemie se finančně nedotkla dvou třetin domácností, odhalil průzkum
 https://www.idnes.cz/…onomika_kzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
22.3.21 19:32
@malina83 píše:
Zdravotní pojišťovny dají na příspěvky na testy na covid ve firmách asi 480 mil. Kč měsíčně. Testovat se bude až deset měsíců, uvádí vládní materiál.
Tvl na těch testech si někdo hodně slusne nahrabe
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 19:33

Virus je z Číny, stálo v dětské knize. Německý vydavatel ji po kritice stáhl
 https://www.idnes.cz/…hranicni_jhr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit