Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lama Lama píše:
A proč šla jako očkovaná bezpříznakova na testy?
Nevim, taky jsem se divila, pry byla kontakt.
@malina83 píše:
Rodiče předškoláků se letos zajímají o odklad školní docházky pro své dítě i kvůli epidemii covidu-19 a přetrvávající výuce na dálku, řekla místopředsedkyně Rady Asociace pracovníků pedagogicko-psychologických poraden Pavla Kubíčková. Poradny podle ní ale na tyto žádosti o odklad neberou ohled a drží se standardních důvodů nezralosti dítěte pro školní docházku.
Což třeba u nás v praxi znamená, že odklad napíšou všem.
Jsem doteď to testování az tak nesledovala, ale firmu do deseti zaměstnanců máme taky. Jsem jednatel, tata druhej, ja na rd a zamestnanej je tata a máma. Se budou testovat a pak spolu pojedou domu, fakt super vychytávka. A ja taky musim, kdyz nejsem zaměstnanec? To by mohla vědět treba Paloma, teda pokud má chuť poradit honoraci ![]()
Ministr Blatný na závěr tiskové konference řekl, že se nejdříve otevřou školy, pak budou teprve následovat obchody a služby
@malina83 na jeho první a druhou třídu mu se.re bílej tesák…
a na to, aby šel mladej do školy v červnu taky nejsem zvědavá…to jako už fakt nemá cenu…
@Monchichik píše:
@malina83 na jeho první a druhou třídu mu se.re bílej tesák…a na to, aby šel mladej do školy v červnu taky nejsem zvědavá…to jako už fakt nemá cenu…
Rikal ze pujde jen prvni a druha trida?
@Monchichik píše:
@veria neříkal…ale určitě ano, jako vždy…
Rikali predtim ze cely prvni stupen. Tak snad. Ale kdovi kdy, ze ![]()
@veria mám středoškoláka…který byl v nové škole cca 5 týdnů…už jsem fakt vytočená do nepříčetna…rok v hajz.lu a dítě stále doma… ![]()
@Lama Lama píše:
To je fuk. Očkování nejdou do karantény a netestujou se.
Taky myslim. Jenze u nas je jedna ockovana skutecne nemocna, tak asi proto. Jenze ted mam problem ja, jsem totiz jeji kontakt. Neockovany ![]()
@Monchichik píše:
@veria mám středoškoláka…který byl v nové škole cca 5 týdnů…už jsem fakt vytočená do nepříčetna…rok v hajz.lu a dítě stále doma…
Nedivim se ti. Na stredoskolaky, krome maturantu, nemysli nikdo. Zrovna tak na 2. st krome devataku. Jakoby neexistovali. ![]()
@Monchichik píše:
@veria mám středoškoláka…který byl v nové škole cca 5 týdnů…už jsem fakt vytočená do nepříčetna…rok v hajz.lu a dítě stále doma…
Mam to stejne. Stare kamarady nevidela rok a nove si nestacila udelat…
@Oli.Lyon píše:
Jsem doteď to testování az tak nesledovala, ale firmu do deseti zaměstnanců máme taky. Jsem jednatel, tata druhej, ja na rd a zamestnanej je tata a máma. Se budou testovat a pak spolu pojedou domu, fakt super vychytávka. A ja taky musim, kdyz nejsem zaměstnanec? To by mohla vědět treba Paloma, teda pokud má chuť poradit honoraci
Právě jsem přijela ze sousedního okresu a vidím, že jsi si na mně vzpomněla.
Já bych to řešila tak, že bych nějaké testy za firemní peníze zakoupila a nechala si je na dobu, až se budu cítit divně, tak se otestuji. Stejně to je otázka několika dnů, kdy začnou řešit, že rodinné malé firmy, kde spolu žijou, se takto testovat nemusí. Dávám tomu 10-14 dní. Vytvořila bych si daňový náklad, dokud je posvěcen shora.
Já sama jsem OSVČ, ale nemám zaměstnance, tak můžu říct, že vlastně nevím, jestli se mně to týká nebo ne, protože nemám na duo A. Šílená +A. Stb čas. Myslím si, že mně se to netýká, ale stejně si 2-3 testy za firemní peníze koupím, kdyby náhodou. Možná se mně to také týká, když musím kvůli výdělku jít mezi lidi.
Je to tak 50 na 50.
@veria no loni jsme si užili přijímačky na střední, kdy jsme jakou dobu vůbec nevěděli co a jak bude…když přijímačky zvládl a na školu se dostal, tak tam strávil cca 5 týdnů a tím to skončilo…to jako přijde někomu normální? proč tady v tom státě není vzdělání priorita?
o školách nic a ministra vůbec není vidět…ale hlavně nouzový stav, aby mohli pokračovat v hrabání a rozkrádání…a vydržet to co nejdéle…
![]()