Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
23.3.21 12:23
@malina83 píše:
Ministr vnitra Jan Hamáček po konzultaci s resortem zdravotnictví nevyhověl žádosti o považování Prahy, Prahy-západ a Prahy-východ za jeden okres pro účely opatření.
:mrgreen: To je přece naprosto zásadní rozhodnutí.
@malina83 píše:
Zákaz cest na chaty a chalupy v jiném okrese? Právnička: Vláda to musí řádně odůvodnit
https://www.blesk.cz/…uvodnit.html

Proč o tomhle píše zrovna Blesk? To vobšlehli nebo jsou jediní, které to aspoň trochu zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
23.3.21 12:33
@Katuskka píše:
Ano, pro chronicky nemocné ;) na idnes.cz psali, že by lékaři měli vyhodnotit, kdo má na očkování opravdu nárok a potom sami poslat pacientům kód do SMS. Ale tipuju, že každý to bude dělat podle sebe

To zase ale nevim, proc by to delal. To bude prochazet karty stovek lidí? A pulka vybranych třeba očkovat ani nebude chtít. Logičtější mi přijde, aby zajemce zavolal. Doktor koukne do karty a zhodnotí, jestli je to odpovidajici stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
23.3.21 12:38
@malina83 píše:
Ministr vnitra Jan Hamáček po konzultaci s resortem zdravotnictví nevyhověl žádosti o považování Prahy, Prahy-západ a Prahy-východ za jeden okres pro účely opatření.

Pip pip pip oip pip pip pi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
23.3.21 12:39
@sakota píše:
Pip pip pip oip pip pip pi!!!

Tak Ostravě taky nevyhovel. A to tam jezdi z vedlejsiho okresu davy lidí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
23.3.21 12:39
@Baba píše:
uz jin doslo jaka je to pitomost? :mrgreen:
Nebo jim nekdo vysvetlil, ze zakaz nakladat s vlastnim majetkem je taky protiustavni?Uz mi pro ne dochazi spravna pojmenovani :think:

Je to divný no. Stáhli to úplně potichoučku bez jedinýho vysvětlení… A pak ti tady někdo bude vykládat, jak si blb.ci na e-pipi neumí vykládat ústavu. Když si z ní zákonodárci dělají trhací kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
23.3.21 12:42
@Hanney píše:
Včera říkal Rakušan, že prý si dokáže představit, že by lidé mohli na svou chalupu s negativním testem. :poblion: Za chvíli nebudeme moct bez negativního testu ani vylézt s baráku.

To víš, je to kšeft jak hrom, ty testy. Zrovna jsem vedle psala, jak se pan Horáček a jemu podobní hezky pakují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
23.3.21 12:44
@Baba píše:
A miluju našeho primáře NCH :srdce: Šla sem za ním kvůli strejdovi, docela mě uklidnil, že u těch starých lidí to může růst dost pomalu a kdyby strejda názor na operaci změnil, tak to udělá osobně :srdce: A ještě mě potěšil něčím jiným a když sem to přetlumočila Bambulínovi, tak se zeptal: kdy se rozvádíme?
Primář je teda postrach mediků i doktorů :mrgreen: Ale příjde mi, že to spíš zkouší a když se někdo nedá, tak je v klidu.
No nic, Bambulína si nechám :D
:srdce: To je skvělá zpráva. V tom srabu, ve kterým strejda je. :srdce:

Příspěvek upraven 23.03.21 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 12:44
@MartinaIrena píše:
Je to divný no. Stáhli to úplně potichoučku bez jedinýho vysvětlení… A pak ti tady někdo bude vykládat, jak si blb.ci na e-pipi neumí vykládat ústavu. Když si z ní zákonodárci dělají trhací kalendář.

Fakt zneužívají toho, že lidi se nezajímají. To je jak na jedný brigádě - svozový autobus nepřijede, budete tu přesčas. Všichni jen - jé, já nemůžu, já mám doma pejska, já dítě ve školce… ale nikdo nic neřekl. Na namachrovanýho managera sem vlítla já a jejda, autobus na parkovišti.
Kretén, takhle to zneužívat.

Ne že bych v té zneužívané pozici taky nebyla :mrgreen: Jak mi počítají ve špitále hodiny sem nepochopila a nikdy nepochopím. S polovičním úvazkem mi prudce narostl hodinový plat, tak nepochybuju, že to je slušný ojeb :jazyk:
U Bambulína jeden doktor udělal tóčo a pak jim dopláceli dsetítky tisíc - v odměnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 12:51
@MartinaIrena píše: :srdce: To je skvělá zpráva. V tom srabu, ve kterým strejda je. :srdce:

Viď? :hug:

Je fajn, že nejspíše ještě čas na srovnání věcí bude. A že šance na to, že to nemusí být úplně krátký, taky je. Já vídám glioblastomy právě u těch mladších, a to jsou takový agresivní svině, že to viditelně vyroste i za týden :?
Ty starší lidi už po diagnoze nevídám, chodí na kontroly na onkologii a neurochirurgii. U nás končí po operaci zase jen ti mladší, kteří se nějaký čas po operaci zhorší.

Strejda včera řekl - je mi skoro osmdesát a měl sem hezkej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
23.3.21 12:54
@MartinaIrena píše:
To víš, je to kšeft jak hrom, ty testy. Zrovna jsem vedle psala, jak se pan Horáček a jemu podobní hezky pakují.

Kterej Horáček?

• Citovat
  • Upravit
60142
23.3.21 13:04
@Hanney píše:
Kterej Horáček?

Myslím ten vpravo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
23.3.21 13:24
@Baba píše:
Myslím ten vpravo :think:
:mrgreen: :mrgreen: Horáček univerzální jméno pro darebáka.
  • Citovat
  • Upravit
60142
23.3.21 13:27
@Hanney píše: :mrgreen: :mrgreen: Horáček univerzální jméno pro darebáka.

To není Babiš?

Haranty mám detašované u babi, přemýšlím, jestli se mi pro ně chce. V práci bych byla do 15 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
23.3.21 13:44
@Baba píše:
To není Babiš?Haranty mám detašované u babi, přemýšlím, jestli se mi pro ně chce. V práci bych byla do 15 :think:

Babiš je unikátní darebák. Nenarušuj harmonogram :cert:

• Citovat
  • Upravit
81500
23.3.21 13:44

@Baba mám kod :mrgreen: :jazyk: zatím ho google nezná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat