Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Páni, do 5. měsíců??
Lucineccko a to jsmte měli hranatatej nebo kulatej?
lucineeccka píše:
Ahojky, my jsme ho využili asi do 5 měsíců. Půjčila mi ho teta. Byl moc fajn, mohla jsem ho mít furt u sebe. Matík se se mnou koupal, vešel prádlo atd
Girly, budeme ho kupovat (taky z 2.ruky) a to ze stejného důvodu, abych měla malou hned po ruce, když budu třeba vařit, spršit se apod. Dečky jsem zatí neřešila, ale i tak si s tím asi hlavu moc lámat nebudu
![]()
Girly píše:
Košík jsem si koupila z druhé ruky. Máme obývací pokoj v přízemí a ložnici v patře, a tak jsem si do obývacího pokoje koupila právě ten košík. Kamarádka mi ho vřele doporučovala, že prý hlavně na začátku ho prostě taháš za sebou, neřešíš chůvičky, prý to hlavně ocenila při sprchování.. Tak uvidím. Jenom jsem docela narazila, když jsem si k tomu košíku chtěla koupit peřinky. Stojí kolem 1000,– Kč a není žádný výběr, mazec
PetiteFillette píše:
Takže mi z něj dítě za 3 měsíce vyroste? Tak to jsem v háji, bude pak asi muset spávat v obýváku. (Nejsem zastánce spaní dětí v posteli s rodiči.) Myslela jsem, že by tam tak půl roku vydrželo a pak by šlo ke starší do dětského pokoje..
Nevim, jak velke jsou jine kosiky, ale ten, co mame my, je dost prostorny a rekla bych, ze by se tam Marecek vesel i na pul roce.
Girly píše:
Jenom jsem docela narazila, když jsem si k tomu košíku chtěla koupit peřinky. Stojí kolem 1000,– Kč a není žádný výběr, mazec
My jsme meli perinky ke kosiku, ale stejne jsem nevyuzila. Mary spinkal v zavinovacce a pripadne jsem pres nej dala nejakou fleesovou deku.
Ta puvodni perinka mi prisla takova neforemna ![]()
u prvních třech jsem neměla, ale strašně jsem si ho přála a u Elišky jsem ho sehnala ten starý za 200,– na inzerát, obšila jsem ho a nyní už v něm bylo dalších asi 7 dětí, každé cca do 1/2 roku, vlastně než začnou sedat či se točit
Jo, jo. Kulatej. Teta tenkrát koupila koš asi za 1000, děda k tomu dodělal nožičky+přidělal kolečka, babička ušila vnitřek.
Super to bylo fakt.
soslik píše:
Páni, do 5. měsíců??Lucineccko a to jsmte měli hranatatej nebo kulatej?
lucineeccka píše:
Ahojky, my jsme ho využili asi do 5 měsíců. Půjčila mi ho teta. Byl moc fajn, mohla jsem ho mít furt u sebe. Matík se se mnou koupal, vešel prádlo atd
Ahoj, koš jsem chtěla. Pak jsme ho nějak nekoupili a jsem ráda. Malá se od 2měs otáčela, takže bysme ho měli jen na pár týdnů. Takže za mě ne, i když je to moc hezké. Na druhé ho neplánuju.
Háta_x píše:
Ahoj, koš jsem chtěla. Pak jsme ho nějak nekoupili a jsem ráda. Malá se od 2měs otáčela, takže bysme ho měli jen na pár týdnů. Takže za mě ne, i když je to moc hezké. Na druhé ho neplánuju.
Proč myslíš, že by jste ho využili pár týdnů, kůli tomu otáčení? Mě se Matyas začal otáčet brzo, stačilo vyndat tu látku a byl spokojenej.
No já do 3 měsíců prakticky pořád jen kojila. Tak bysme koš nevyužili ani bez pohybu malé.
lucineeccka píše:Háta_x píše:Proč myslíš, že by jste ho využili pár týdnů, kůli tomu otáčení? Mě se Matyas začal otáčet brzo, stačilo vyndat tu látku a byl spokojenej.
Mě se moc líbil tenhle plus podstavec, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Naštěstí, malá byla chovnička:-) http://aukro.cz/…4415414.html
Tak mi měli tento typ,jen víc načančaný ![]()
Malý v něm byl asi do 6m.,možná a chlup dýl..
andrys23 píše:
Tak mi měli tento typ,jen víc načančaný
Malý v něm byl asi do 6m.,možná a chlup dýl..
Ten mame my a je fakt prostorny
Jen kdyby v nem Marecekovi bylo byvalo libilo ![]()
Tak tenhle koš je pro mě naprostej děs:-))) To je krása, jak jsme každej jinej!
dusicka.. píše:andrys23 píše:Ten mame my a je fakt prostorny
Tak mi měli tento typ,jen víc načančaný
Malý v něm byl asi do 6m.,možná a chlup dýl..Jen kdyby v nem Marecekovi bylo byvalo libilo
hofka píše:
Tak tenhle koš je pro mě naprostej děs:-))) To je krása, jak jsme každej jinej!