Košilková diskuze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
2.6.16 09:11

Košilky nenosí a nenosilo žádné z mých dětí. Zbytečně se v tom zpotí. Max. dám na lyže, kdy budou celý den venku, ale i tam to řeším spíš funkčním trikem. Košilka s nemocností nesouvisí, to jsou dispozice, obranyschopnost, kluk z toho určitě vyroste. některé děti si tím projít musí a ve škole už to bývá o hodně lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
2.6.16 09:13

Od podzimu do jara nosíme košilku/tílko všichni - děti, já i muž. Nesnáším, když mi táhne na záda. Mám to tak od vždycky, muž taky 8)

Příspěvek upraven 02.06.16 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.6.16 09:14

Tak ja mam dve deti a mladsi je uplne v pohode, vecne zpocena i v tricku s kratkym rukavem, ta muze litat nahata a je v klidu. no a starsi je vecne zmrzly, ma teplaky a tricko a vecne ledove ruce i nohy a vecne mu tece z nosu. tak toho do tilek cpu dokud neni 25 stupnu :lol:
on to ma asi po me, ja musim mit ponozky nebo backory dokud neni vylozene vedro, jinak mam zmrzle nohy a musim mit nece pres zada jinak se zblaznim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.6.16 09:14
@Jarka K píše:
Ahoj holky,
možná je to trochu blbé téma k založení diskuze, ale já jsem fakt zvědavá, jak to máte s košilkami pro děti. Kdy dáváte?
Mám neustálé hádky s mojí mámou ohledně košilek. Mám pětiletého syna, který je hodně často nemocný a vždy to skončí tím, že kdybych mu dávala košilku…
Poslední hádka byla včera, kdy lehnul. Už fakt nemůžu. Prý v jejím okolí všichni košilky nosí. V mém nikdo. Naopak jsme za exoty, že jsme oba košilku nosili ještě na začátku května.
Tak by mě fakt zajímalo, jak to je u jiných.
Děkuji za názory :mavam:

košilku v jejím okolí všichni nosí.. no jako bych slyšela naši babi.. :lol:
hele v tomhle vedru by se v košilce zpotil a byl nemocný ještě víc.. můj malej chodí v tričku s krátkým rukávem a nemá ani rýmu (ťuk ťuk) čili za mě ta nemoc s nošením/nenošením košilky opravdu nesouvisí

Příspěvek upraven 02.06.16 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.6.16 09:15
@Marka76 píše:
@Jarka K U nás to bylo taky tak-mamka pořád nadávala. Já jsem nátělník nikdy v životě neměla a vyrůstla jsem-tak jsem jí to taky řekla a natvrdo ať se nestará. Krutě-nešlo to po dobrém-ale pochopila a už mě neříká nic. :lol: Ani syn nátělník nikdy neměl.

taky jsem už byla krutá a tvrdá a teda zatím to nezabralo… :pocitac: :zed:
přitom je to taková prkotina. Prostě blbá košilka. Ale jak slyším z její pusy to slovo, vidím rudě. Občas stačí jen pomyslet, že o tom začne mluvit a jsem nas*aná… a že ona začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.6.16 09:18

@jdukolem já si to taky myslím. Dokonce nám známý lékař říkal, že on prostě všechno chytne, že to nesouvisí s tím, jestli je nebo není málo oblečený… ale ani slovo lékaře nebylo bráno v potaz…

Holky, asi mámě tuhle diskuzi pošlu na přečtení. Ale pochybuji, že to bude mít efekt kromě mého dobrého pocitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.6.16 09:21

Jo, moje mamka má stejné řeči a dětem tílka nakoupila. Tílka leží ve skříni. Dala jsem jednou synovi v mrazech a ve škole se mu všichni smáli, už nikdy více… A nemocní nejsou téměř vůbec. Souvislost nošení tílek a nemocnosti je spíše úsměvná, řekla bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.6.16 09:40

@Jarka K Tilko/košíku neměl tříletým nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
2.6.16 09:49

@Jarka K starší syn dostal delší košilky loni v zimě. Místo bodyček totiž začal nosit trika s dlouhým rukávem a ta měl furt vyhrnutá na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
2.6.16 11:19

@Jarka K myslíš jako nátělník? Dávám v zimě, ale letos v zimě nás učitelky ve školce prosily, ať děti moc nenavlíkáme, protože ve třídách mají teplo aděti jsou pak splavený a vvenku je ofoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.6.16 16:23

Jéé super téma, já jsem košilková generace a nosila jsem v zimě vždycky ty klasické, s krajkou např. :mrgreen: :mrgreen: ovšem jakmile jsem začala chodit s klukama, nosila jsem už nějaké basic nátělníky, jakože normální nátělník co se nosí v létě když je teplo.
Naše malá nosí košilky tak říjen-duben, podle počasí, ale nemocnost to vliv nemá, spíš naopak, čím je dítě otužilejší, tím je zdravější. Partner nosí celý život jednu, resp. dvě vrstvy, v zimě tričko, v létě tričko+zimní bundu a stoná málokdy.
Taky mě překvapuje, že spoustu lidí neví, co je košilka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
16.6.16 07:23

Od doby založení diskuze jsem se stihla s mámou pohádat ještě 2×.
Diskuzi jsem jí dala přečíst. Výsledek? Prý nevíte, o čem košilka je :mrgreen: celá diskuze jí prý přijde zbytečná.
o otužování jsem jí také říkala, že nechceme mít doma pokojovou květinku… otužování prý s košilkou nemá nic společného…

zdá se mi to zbytečné. Už jsme s manželem dělali srandičky, že si necháme od dr napsat oficiální zprávu, že náš syn není nemocný v důsledku nedostatečného oblékání… jako srandičky, ale možná na to fakt dojde :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.6.16 07:29

@Jarka K A s doktorem jste na toto téma mluvili? Jako nikdo nemůže tvrdit, že syn je nachlazení z nedostatku oblečení, nemoci jsou prostě viry a bakterie. Ale pokud je tělu chladno, tak je oslabené a ty viry a bakterie snáze pochytá ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat