Kosmetické ošetření pleti - chodíte?

7323
29.9.12 12:02

Kosmetické ošetření pleti - chodíte?

Ahoj holky,
chodíte na kosmetiku? Pravidelně nebo jen občas? Co všechno v rámci ošetření Vám kosmetička dělá a jste spokojené? Resp. co by mělo ošetření podle Vás zahrnovat? Chodíte do salonu nebo k soukromé kosmetičce? Kolik platíte? A nakonec - stojí výsledek za to nebo to děláte pro „dobrý“ pocit? :D Odlehčené téma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
29.9.12 12:09

Chodím pravidelně od 25 let, za tu dobu jsem byla asi u 3 kosmetiček.
Chodila jsem na kompletku, tj. odlíčení, hloubkové vyčištění, úprava obočí, masáž obličeje a dekoltu, anti age ampulka, mikromasáž očního okolí, maska na oči, maska na obličej. Cena kolem 900.
Teď chodím na kompletku-odličení, mikrodermabraze, ampulka, obočí, masáž, maska-540 kč.
Ta dražší kosmetika byla moc příjemná, ale bohužel jsem jí musela před rokem omezit, hlavně kvůli penězům. Nicméně, začala jsem pracovat, tak třebas na to zas bude ;)
Všechny kosmetičky byly a jsou soukromé, ve vlastním salonu. Spokojená jsem byla snad všude :think: :think:
Myslím, že pravidelná kosmetická péče je důležitá, a myslím, že výsledek je vidět.

Příspěvek upraven 29.09.12 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.9.12 12:10

Ahoj, tak dříve jsem ke kosmetičce chodila, ale jelikož jsem nikdy nijak velký rozdíl na pleti neoběvila, tak jsem chodit přestala. Nevím, možná to nebyla dobrá kosmetička. Platila jsem u ní vždycky kolem 500,–byla to soukromnice ve svém domě. Od té doby, co mám dítě, tak už k ní nechodím, jednak není čas vysedávat na kosmetice a jednak to leze do peněz a za takový věci nijak nechci utrácet, to zato raději koupím domů něco potřebného. Nevím, možná, až zase po rodičáku půjdu do práce, tak se tak třeba zase ukážu.

• Citovat
  • Upravit
3241
29.9.12 13:06

Ahoj, chodím 1× za měsíc už X let. Mám problematickou pleť tak kosmetiku potřebuju. Teď jsem u druhé kosmetičky, která mi absolutně vyhovuje. U té první kosmetičky to probíhalo: odlíčení, obočí, napářka, hloubkové čištění (tj. vymačkávání uhrů), maska, depilace pod nosem :-), krém, odchod. Nevyhovovalo mi to hloubkové čištění, vypadala jsem pak pokaždé děsně, kolikrát mi to zhnisalo, no hnus, pleť se nelepšila. Nehledě na to, jak to bolí. Taky nesnesu 90% kosmetiky, nic co je z obchodu - dokonce i její „přírodní kozí“ kosmetika mi vykouzlila zarudlý ksicht na hodně dlouho. Ted jsem u paní, která používá aromaterapeutickou kosmetiku od Nobilis Tilia, všechno tam má přírodní, obličej mi omývá čajem… a kosmetika probíhá: odlíčení, 30 - 40 minut důkladná masáž olejíčky, čokoládou, různými gely… vše bylinkové, pak mi udělá peeling, dá masku (jílovou nebo z mrtvého moře), pak zas ještě chvíi promasíruje a dá krém. Pak mi ještě doupraví obočí nebo co chci. Miluju to tam, je to super relax a hlavně to má výsledky - mám pleť o dost lepší. Jinak cena u obou kosmetiček do 350 Kč, ale jsme malé město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.9.12 14:14

Tak já sama chodím 1× za šest týdnů, ale až v poslední době, dříve jsem nechodila. Kosmetička vytrhá obočí, vymačká zanesené póry, mikrodermabraze (teda pokud je to to, co myslím :) ) a potom masáž obličeje, která je teda na tom nejlepší :D Trvá to asi 1,5 hodiny a platím 500,– (taky jsem z menšího města). Pleť je po proceduře krásně hladká, je to znát, ale pořád nevím, jestli domácí ošetření nevyjde nastejno (téměř). Jinak to teda absolvuju hlavně kvůli té masáži :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.16 15:46

Doporučuji

Ahoj, asi před necelým měsícem jsem byla v esmina. Byla jsem spokojena, moje pokožka byla hladká jako dětská prdelka :D… Fakt doporučuji, je to super relax :)

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 19:38

Já jsem byla na kosmetice jen dvakrát. Čistila mi pleť, upravovala obočí a dělala masáž, což bylo bájo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.3.17 17:07
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak dříve jsem ke kosmetičce chodila, ale jelikož jsem nikdy nijak velký rozdíl na pleti neoběvila, tak jsem chodit přestala. Nevím, možná to nebyla dobrá kosmetička. Platila jsem u ní vždycky kolem 500,–byla to soukromnice ve svém domě. Od té doby, co mám dítě, tak už k ní nechodím, jednak není čas vysedávat na kosmetice a jednak to leze do peněz a za takový věci nijak nechci utrácet, to zato raději koupím domů něco potřebného. Nevím, možná, až zase po rodičáku půjdu do práce, tak se tak třeba zase ukážu.

neděláš dobře. Oběti matek, co sebe samy staví na poslední místo, nikdo neocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.4.17 16:22

@Pomka Dříve jsem chodila, teď už nechodím. Vystřídala jsem spoustu kosmetiček a spokojená jsem byla doopravdy jen s jednou. Ta odjela do zahraničí. Vyprdla jsem se na to a pravidelně si dělám kosmetické ošetření sama. Nemůžu to obecně doporučit všem, protože je opravdu potřeba vědět co a jak, aby si člověk spíš neublížil. Ale vím opravdu co a jak a výsledek je vždy mnohem lepší, než po ošetření u kosmetiček. Moje babička na kosmetiku například chodit nesmí a druhá babička má vlastní kosmetičku, která jezdí za ní domů a to jen aby jí obarvila řasy a obočí. Mamka chodí na kosmetiku jednou za uherský rok. Můj názor je takový že je fajn zajít k dobré kosmetičce, aby vysvětlila co a jak, ale když člověk umí sám a má čas si tohle dělat sám, tak mi to připadá naprosto zbytečné. Navíc všechny ženy v naší rodině vypadají mnohem mladší než skutečně jsou, to stejné já. Je mi sice teprve 23, ale moje kamarádky už mají vrásky, já nikde nic. Když si chci koupit vaječný likér, musím ukazovat občanku. Ale už teď mi to lichotí, ne že ne :lol:. Babičce je 70 a lidi jí hádají okolo padesátky. Asi záleží na každém, jak je kdo zvyklý a co komu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.4.17 16:27

@Maddlen Jojo, stejná zkušenost. Kosmetičky mi vždy zvolily na pleť naprosto nevhodné výrobky. Například jsem je upozornila, že nesnesu parfemace (vždy mi po umělé parfemaci hrozně moc slzí oči a natečou, i když se produkt nepoužívá na oči). Moje přání zcela standartně ignorovali a já odcházel oteklá a totálně uslzená. Rovněž mi nevyhovovalo to jejich čištění, alias mačkání. Taky mi to vždy celé oteklo, ještě více se to podebralo a zhnisalo. A zarudlá jsem chodila ještě tři dny poté. Nekecám. Ošetření tím Nobilisem na které chodíš ty by mi vyhovovalo, ale bohužel všechny salony co znám dělají čištění pleti alias mačkání uhrů jako jakousi povinnou součást. Jo a ještě jsem si vzpomněla na super příhodu, jak jsem měla i ošetření laserem - do druhého dne mi po tom laseru vyrašily všude po obličeji naproto šíleně bolestivé boule a cysty. To bylo taky úžasné :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.4.17 16:38

U kosmetiček jsem byla několikrát a vždy to dopadlo katastrofálně. Sama trpím na akné i teď v dospělosti, ale vždy po návštěvě kosmetičky se mi pleť zhoršila tak na měsíc i klidně na dva a opravdu to trvalo, než se to vrátilo aspoň do normálu… Byly to zbytečně vyhozené peníze a opravdu už tam nikdy raději nepůjdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
19.5.17 16:25

Já bych potřebovala doporucit dobrou kosmeticku z ostravy holky ;) nejlépe s ultrazvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.7.17 22:16

Pravidelne osetreni ultrazvukovou spachtli + pouzivam Vital Just radu pece o plet a kremy :palec:

• Citovat
  • Upravit
1.1.22 17:47

Ahoj, ano ano, chodím. Myslím, že je to to nejmenší, co pro svou pleť můžu udělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
3.1.22 12:14

Musím se přidat: Na kosmetiku jsem chodila jeden čas pravidelně do Estee Lauder v Železné ulici v Praze, pak salon zrušili. Chodila jsem do Lancome na Jungmanově náměstí, ale dnes jsou již jejich ceny pro mě neúnosné. Pak jsem zkusila obyčejnou kosmetiku v domě, kde bydlím - naprostá katastrofa za 1300 kč. Ta pleť vypadala vždy hůř, než když jsem tam přišla, za mě to jsou naprosto vyhozené peníze. Když pleti dáváte pravidelnou péči doma, kosmetika je zbytečná.
PS.Kdo má akné, hloubkové čištění je pro něj naprosto nevhodné, kosmetička Vám ten zánět roznese po celém obličeji.
Hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast