Kosmetika na vlasy - co používáte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
17.11.18 17:41

A kvůli tomu bylo potřeba založit fake účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
17.11.18 17:53

to není fake učet :d jen je uplně nový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
17.11.18 18:21

Zakladem je, nastavit si to spravne v hlave :) zacni zit zdraveji, dopln do stravy vitaminy, vlakninu, mne dost pomahaji i tzv. zelene potraviny. Pote zacni s vlasovou kosmetikou. Ja sobne si myji vlasy denne (sampon+kondicioner), 1× tydne pak do konecku regeneracni olej + masku na vlasy. Velmi mi vyhovuje i krem do vlasu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
17.11.18 18:27

Souhlasím s předešlým příspěvkem s tím, že bych dříve kvůli padání zašla na kožní…aby vzali krev raději ( stitna zlaza, vitaminy, minerály) . Mimoto, účinenym požehnáním pro vlasy i kůži je henna, a to i ta bezbarva cassia. Daji se koupit i ayurvedske oleje ke vmasirovani do pokožky, pak se smyvaji. Základem ale je vyziva zevnitř, tedy strava.

• Citovat
  • Upravit
37125
17.11.18 18:35

Ano uprav stravu nejspíš ti bude chybět nějaký vitamín, já na vlasy nehty atd brala vitamíny biosil. Jinak si kup nějaký lepší šampon, na to padání klidně kofeinový, používej při každém mytí kondicionér, nedoporučuje se mýt vlasy každý den tím se víc ničí. Jednou týdně si můžeš udělat masku na vlasy, nebo třeba zábal z kokosového oleje. Je to běh na dlouhou trať, taky by to chtělo zajít ke kadeřnici a nechat si ostříhat zničené konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.11.18 14:59

Základem bude přírodní kosmetika a ne chmie z drogerie - plná silikonu a ostatních hnusů.
Jsem spokojená s Alverde šamponem z DM - mandlový s arganovým olejem.
Hodně si chválí Urtekram šampony.

http://www.mamavize.cz/…pon-jedovaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.18 08:30
@Jannccaa píše:
@Zene dříve jsem měla dost suché vlasy, které se mi i lámaly. Teďka používám po umytí vlasů http://www.belleshop.cz/…usu-biolage/ a když mě to napadne, tak si dám bezoplachovou vyživující masku na noc http://www.belleshop.cz/…a-nutrifier/ a vlasy mám teďka hezké a lesklé. :) :)

Už zase plevelis další diskusi s belleshopem ??? :roll:
Ty musejí být hodně zoufalí.

• Citovat
  • Upravit
21.2.19 15:09

Zkoušela jste už některá tu novou vlasovou masku a kondicioner fructis od garnier? Teď je to pořád v reklamě a hrozně se mi to líbí :lol: ale ještě jsem se neodhodlala si to koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.2.19 15:26

@Želvuška Eluška já obecně nesnesu žádnou kosmetiku od Garnier. Krémy mají převoněný a vodnatý, po šamponech mi padaj vlasy a absolutně nejdou rozčesat. Ale musím jim přiznat, že mají fakt líbivý reklamy. Taky se na to vždycky chytim a toužim je mít. Pak ale zmíní, že je to Garnier a mám po ptákách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
21.2.19 15:37

@Želvuška Eluška tohle letělo okamžitě do koše. Měla jsem po tom tak ohavný vlasy,že jsem malem zešílela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.2.19 15:56

Detoxifikační šampon rozhodně nepoužívej často - je to občas na umytí, pokud používáš příliš mnoho přípravků, jinak hodně vysušuje.

A jinak to co jde k hlavě (šampon) musí být hypoalergenní a do délek používám wellu profesional.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
21.2.19 15:58
@Želvuška Eluška píše:
Zkoušela jste už některá tu novou vlasovou masku a kondicioner fructis od garnier? Teď je to pořád v reklamě a hrozně se mi to líbí :lol: ale ještě jsem se neodhodlala si to koupit :lol:

Mně jejich kosmetika také nevyhovuje. Kupuji si přípravky od Balea a jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.2.19 21:46

Ono hodně záleží kolik chce člověk investovat. Používám dražší, ale kvalitní vlasovou kosmetiku René Furterer. Určitě stojí za vyzkoušení.
 https://www.renefurterer.com/cz/cs

Příspěvek upraven 21.02.19 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
21.2.19 22:01

@Želvuška Eluška

Taky jsem viděla v tv reklamu a řekla, že zkusím. Od Garnier používám jen micelární vodu a černý peeling s aktivním uhlím. Šampón od nich jsem měla před několika lety a hrůza děs. Vlasy jak sláma.
Pokud chceš masku na vlasy doporučuji od Loreal (Elseve total repair 5). Je opravdu úžasná. :) Šampony od Elseve taky používám (cca 12 let jsem používala jen Head&shoulders a teď už to chtělo změnu) a nelituji. Navíc krásně voní.
Hodně si chválí i masky Balea z DM (jsou u o polovinu levnější a větší baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí