Kosmetika pro miminko - co všechno je potřeba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
6.1.11 17:48
Mokiii píše:
Ahojky holky,chtěla jsem se zeptat jakou značku kosmetiky jste kupovali pro miminko a co všechno z kosmetiky (šampon,olejíček,…)?chci si to uz dávat pomalu dohromady a nevim si rady.Díky moc

ahoj já nadám dopustitt na babylove z dm- mýdlo,krém na opruzeniny,vlhčený ubrouzky-kvalita za dost dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.11 19:21

Já používám weledu..neparfémovaná kosmetika vhodná i pro alergiky,je dražší,ale hodně kvalitní,jsem s ní spokojená.Mám koupený krém na opruzeniny,olejíček na tělo,olejíček na prdíky,koupel -obyčejnou, ale i bylinnou když je nachlazená,krémek na obličej než jdeme ven a také Bepanthen na bradavky.Kosmetika vydrží hodně moc dlouho,neb když ji používáš stačí jí opravdu maličko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
6.1.11 19:39

Má někdo zkušenost s dětskou kosmetikou Batole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.1.11 23:28

Bepanthen hlavně tedy pro mě, ale kdyby se prcek oprudil, tak jako první pomoc, jinak já mám na zadeček weledu, na koupání emulzi sebamed a olejíček slunečnicový z lékárny + líh na pupík. Víc bych nekupovala, něco dostaneš v porodnici, takže můžeš vyzkoušet, co sedne.
Za mě weleda je skvělá, ale nekoupím znovu, je drahá a sedla nám obyčejná rybilka. A druhý problém, weleda i hipp jsou na mě strašně přeparfémované, jak mi v těhotenství vadily pachy, tak teď je to stokrát horší.
Ju a na zimu krém na obličejík proti mrazu, my máme niveu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.1.11 19:20

Ahojky prosím ta poradíš mi akú veškerú kozmetiku mám kúpit pro novorozenca dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí