Koupání v kojenecké vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
22.8.13 03:11

@subsomi Ne,mysli si, ze pro sebe delaji to nejlepsi. Jeden z tech exotu je muj strejda a nejhorsi je, ze jinak je to desne chytrej clovek. Absolvoval prava s cernym diplomem a je to fakt dobrej advokat. Jenze to uz je ten clvek, co je tak strasne chytrej, az je uplne blbej.

• Citovat
  • Upravit
5502
22.8.13 07:12

@RadkaCh destilku? fuuuj… a zdravé to teda rozhodně není, dokonce bych řekla, že se dá větším množstvím otrávit mnohem dřív, než větším množstvím vody… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
22.8.13 07:17
@Seizdra píše:
Nadpis asi mluví za vše, ale jak jsem k tomu dospěla: Byla u nás jedná vzdálená známá a byla i u koupání malé a div na mě nezavolala sociálku, že koupu v NEkojenecké vodě!! Že mrně si strká ručičky do pusy a ta voda z kohoutku má překročený COSI a pro děti je závadná atd… Prý převařovala i tu kojvodu… :zed: Podotýkám, že prd*l si nedělala. Nevyřizovat její chlap něco s mým, tak se vůbec nevidíme jak je rok dlouhej… Její děcko má 7 let, alergický je i na prdnutí, nemluvě o tom, že jakmile foukně větr tak je nemocný a ATB má min. 4× ročně…Znáte nějakýho takovýho exota? (pardon za ten výraz pokud tu nějakej je, ale mně to přijde padlý na hlavu!) 8o

Cetla jsem jen uvodni prispevek…a socialku na tebe :mrgreen: Na otazku zda-li koupeme v kojenecke vode: ani koupeme a dokonce i sebe, denne. Tece nam totiz z kohoutku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V zivote by mne nenapadlo nad necim takovym uvazovat 8o 8o 8o Tak az ted jsem prozrela jaka jsem v podstate omezena osoba. A jeste jsem tahala sve dite na kojenecke plavani do bazenku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.8.13 08:37

No tak to je husty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
22.8.13 10:45

@RadkaCh
no tak právník může být sebelepší, ale v biologii zřejmě spal 8o
destilovaná voda neobsahuje žádné minerály (prto se destiluje, aby se jich zbavila) i obyč. kohoutková voda obsahuje minerály, které je nutné doo těla dostaat a protože se přirozeně vylučují (potem, močí) při pití destilovaané vody do těla nic nedostávají, ale stále vylučují :!
tímhle stylem pití si způsobí pomalou a bolestivou otravu a smrt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.8.13 11:01

Mě by zajímalo, jak tahle paní přežila pobyt v porodnici. :lol: Kdyby chudák viděla, jak nám v normální vodě z kohoutku koupali nedonošeňata… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.8.13 13:29

Tak to je masakr. Uz se citim jako v Americe. Na petku s kojo vodou by meli psat, ze slouzi primarne k piti a ne ke koupani. No diky bohu, ze me obdaril alespon 3 mozkovymi bunkami a vim ze kojo voda je k piti a ne i ke koupani. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.8.13 20:38
@asha píše:
Ty vado, co to mate za vodu s takovym bodem varu? 8o Ses si jista, ze je to voda?
čpavek :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
22.8.13 20:46

@Pudloslava. Je, samozrejme vim ze voda vre pri 100 stupnich. Priste to prevarene napisi do uvozovek, aby to bylo vsem jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí