Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mne se dite prevcirem vykoupalo v lavoru s pradlem a perkarbonatem sodnym. Vykoupalo i pul koupelny. Tomu rikam dokonala cistota, kam se hrabe kojenecka voda ![]()
@RadkaCh píše:
Neznám exoty, který koupou v kojenecký vodě, ale znám 2 exoty, který pijou destilovanou vodu
a ví, že si tím způsobují pomalou a bolestivou smrt ![]()
@RadkaCh píše:
Neznám exoty, který koupou v kojenecký vodě, ale znám 2 exoty, který pijou destilovanou vodu
By mne zajimalo, jak dlouho se tohle da praktikovat ![]()
By mě jeblo, jen když si vzpomenu, jaká hrůza byla, když nám netekla dva dny teplá voda a já malé musela vodu (kohoutkovou) do vany ohřát… málem mě trefilo… a to jsem ji teda nepřevařovala, jen jeden dva hrnce přivedla k varu a zbytek dotočila studenou…
Jako seš normální koupat v chlorované vodě?
proboha, to jsem si myslela, že jsi teda pečlivější a rozumnější matka ![]()
@RadkaCh píše:
Zeptala ses proč to pijí? Jestli né, tak se prosímtě zeptej to by mě fakt zajímalo proč pyjí destilovanou vodu ![]()
@truchaa píše:
Napadá mě, je vůbec hygienické děti koupat ve vodě?
Není, na to máš přece ty mokré ubrousky lepší je pošudlit každý den a voní po fialkách, pova rozpouští po kouskách bych je do vody už raději nestrkala
![]()
@RadkaCh píše:
fuj… a dobrovolně?
@truchaa píše:
Myslis ohledne znecisteni povrchovych zdroju? ![]()
@truchaa píše:
není, jedině špína dostatečně otužuje pokožku. Příliš velké nánosy opadají samy a menší vrstvička kůži chrání. ![]()
@asha
Právě. Je ovšem otázka, zda povrchové zdroje znečiští dítě nebo dítě znečistí povrchové zdroje.
@janica252 píše:
By mě jeblo, jen když si vzpomenu, jaká hrůza byla, když nám netekla dva dny teplá voda a já malé musela vodu (kohoutkovou) do vany ohřát… málem mě trefilo… a to jsem ji teda nepřevařovala, jen jeden dva hrnce přivedla k varu a zbytek dotočila studenou…
Tak jsme fungovali minulý týden a výrazně mi to vadilo
Představa, že liju z flašek…
![]()