Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pokud začneš chodit kouřit ven, tak možná svůj zlozvyk omezíš a tvé tělo i finanční situace ti poděkuje
![]()
Souseda chápu. Ti pode mnou kouřili několikrát za hodinu, nemohla jsem větrat skoro nikdy. Ve vedru to bylo moc fajn. Nesnáším kuřáky! ![]()
@Pudloslava píše: Více
prosím te, přejde na Iqos a lidi budou prudit stejně…prejde na elektronku a to same
@aiwwa píše: Více
Není a zrovna Jájina se nedávno přiznala, že dva profily má.
@Janli Protože lidi řeší blbosti.
Děkuji všem za rady. Tak jasně, když jsem chodí, tak tu nebudu pod svým nikem.
Úmyslně jsem napsala nikem místo jménem. Je super, že lidi řeší ostatní, než sebe. ![]()
@Venetia píše: Více
Zkusím elektronku a uvidím jestli bude dělat problémy.
Dobrý den,
množí se nám hlášení, že @Lucy0188 @Jajinka587 jsou jedna uživatelka. Podle nám dostupných údajů se o stejnou uživatelku nejedná. Samozřejmě se můžeme mýlit. Uživatelka @Jajinka587 tu sice píše, že měla, nebo má jiný nick, ale ani to není vidět. Pravděpodobně používá jiné zařízení a je na jiné, nebo pohyblivé ip adrese. Abych tak řekla, víme kulový, omlouvám se.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Děláte si srandu? Proč bych to jako dělala? Asi fakt nemáte nic jiného na práci než řešit blbosti
![]()
@Lucy0188 musíme řešit každé nahlášení, píšu, že jedna uživatelka s Jájinkou nejste, tak nevím, proč se rozčilujete
@admin píše: Více
Protože mi to přijde naprosto stupidní. Klidně si mě prověřte.
@Lucy0188 píše: Více
Vždyť je to evidentní, že sem chodíš pod dvěma nicky. Jde to poznat podle toho hloupoučkého způsobu komunikace. ![]()
@admin Vždyť to říkám, místo aby lidi řešili sebe, řeší ostatní. Tohle je můj jediný účet ale proč to říkat lidem, co mají ve všem pravdu.
![]()
@Lucy0188 píše: Více
Ještě chvíli stupidně nadávej admince a smažou tě.
Jen pro formu - jsem celoživotní nekuřák, nikdy jsem ani kouřit nezačala, tak jsem nikdy nemusela přestávat. A lidi mi na balkoně nevadí. Ale co tu předvádíš ty s Jájinkou je vrchol a divím se že už vás dávno admini nesmázli.
@aiwwa píše: Více
Asi tak. Vidíme všichni, ale budeme dělat že nevidíme. Konec tady.
@Anna766 píše: Více
A to jsem se jí že začátku zastávala.
takovou sousedku mit musí být super. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat