Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jajinka587 píše: Více
Zakladatelce jde taky o to prodloužení, přesto jí radíš, že ji nikdo nemůže omezovat. ![]()
Jasný, děje se to. A chápu proč. Jen jsem psala, že je to neplatný.
@Havlova Taky jsem se ptala jestli je byt její, nebo v podnájmu.
To asi nebylo na mě. Já si na balkoně kouřím, jak se mi zachce.
Když se bojí, aby nepřišla o bydlení, asi její nebude.
@mado Mám na patře 3 sousedy, nekuřáci, naštěstí jsou normální a neřeší mě.
@Azeretereza a ty jsi kuřák? Jo, už dočítám, že jo. ![]()
Tak to chápu, že to kuřáci neva.
Uff, díky téhle diskuzi jsem si vzpomněla na pekelné roky v paneláky. V bytě pod námi nejdříve bydlela fajn stará paní, po její smrti ho koupili noví majitelé, kuřáci. Byt byl orientován pouze na jednu světovou stranu, balkóny pod sebou. Jedním slovem peklo.
V zimě ok, to mi bylo jedno, ale léto.. Mohli jsme se tam buď škvařit ve vlastní šťávě nebo si připadat jako v putyce. Od odpoledne do pozdních nočních hodin, kdy v pravidelných intervalech tento vypečený páreček bezohledných hov_ad vycházel hulit na balkón. Neumím si představit situaci, že v bytě žijeme s dětmi. Bála jsem se i věšet ven prádlo. Prostě hnus. Teď bydlím v domku, aleluja! Ale pořád se snažím chovat ohleduplně. A např. když náš pes rafe jako šílenej na návštěvu u sousedů, stahuju ho domů. Atd. atd.
@Lojzísek Já to mám obráceně, barák taky pronajímáme protože tam bylo pořád co dělat. V bytě mám od té doby vše rychle hotové a víc času. Jediné co mě chybělo byl v létě bazén ale už je na chatě a tam jsme celé léto.
Nechcete si založit vlastní diskuzi kde budete nadávat na kuřáky? ![]()
@Lucy0188 Jedno téma o nás nesnesitelných kuřácích a s…u se do nás i nekuřáci.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat