Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucy0188 Chudák soused. Kuřáci jsou zlo. Obtěžují smradem okolí a mnoho z nich hází vajgly na zem.
@Anna766 píše: Více
Adminky je mě líto, protože musí řešit blbosti lidí co jí píšou. Nevšimla jsem si, že bych tady někoho urážela.
@Jajinka587 píše: Více
@Jajinka587 píše: Více
Právě, jen jsem chtěla názor. Nic víc. A teď už mám dokonce dva profily😂 😂 😂
@Anna766 Jde spíš o to jestli se mé komentáře nelíbí lidem podobného chování a životního stylu mé kamarádky. Vždyť tě nikdo nenutí na mé komentáře reagovat.
@Lucy0188 Když jsme vlastně jedna tak si musíme dávat pozor, aby nás někdo nenahlásil, že se klonujeme.
![]()
Vystupujes arogantne a nechces znat jiny pohled na vec nez svuj. Soused te ze zacatku toleroval, nechtel prudit. V zime tolik nevetral a tak, mu to nevadilo. Prislo krasne pocasi a rad by mel doma cerstvy vzduch a uz toho na plne zuby, proto ti napsal. Proc chodis kourit na balkon?! Aby ti to doma nesmrdelo. Proc by byt mel tedy smrdet cloveku co nekouri. Ty jdes na balkon, zavres za sebou dvere, jenze clovek nad tebou nevi, ze jdes kourit, nez kour z cigaret uciti, tak ma zahuleny cely byt. Neutoc a bud trochu ohleduplna. Bydlim v 7. patre, ve 3. patre kouri soused na balkone a o 4. patra vys to citim.
Dobrý den,
zakladatelka nás požádala o smazání diskuze, v tom ji vyhovět nemůžeme, ale bude diskuze uzamčena.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat