Kouření v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
22.1.20 09:31
@petra.prelouc1 píše:
Děda prý kouří už od mládí a když si nezapálí, tak je nervózní. Navíc prý dělají v nějaké továrně kde se dělá s hořlavinou a tam nesmí kouřit vůbec nikdo.

no to říkám, k čemu bude rozhovor s manželem a následně otcem. nic se nezmění. Řešte jinou školku, nebo jinou práci, nebo si domluvit pozdější nástup do práce…

• Citovat
  • Upravit
69126
22.1.20 09:32

Ono se dost blbě diktuje cokoliv někomu, po kom ty chceš nějakou služb, a to nemalou a pravidelnou. Takže pokud on na to neslyší, udělala bych cokoliv, abych jeho vožení nepotřebovala. Byl by to pro mě nepřekonatelný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.1.20 09:33
@Cenarius píše:
@petra.prelouc1 bože to je humus. Chudáci děti. Já sám mám problém sednout ke kuřákovi do auta jako dospělej. Přijde mi to jako ten největší humus co může být, stejně jako kouřit doma. To je pomalu jako chodit srát do postele.

asi tak…kouřit si do auta fuj. Kuřáci asi necítí že smrdí no..

• Citovat
  • Upravit
25243
22.1.20 09:33
@petra.prelouc1 píše:
Děda prý kouří už od mládí a když si nezapálí, tak je nervózní. Navíc prý dělají v nějaké továrně kde se dělá s hořlavinou a tam nesmí kouřit vůbec nikdo.

A??? Co jako??? Tak ať si přivstane a vykouří si ty dvě cigára, než sedne do auta. I tak je to hnus, fuj…
Je hezký, že ti vozí děti do školky, ale za takovou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.20 09:34

Ještě mě napadlo, že bych ho přemluvila, aby kouřil ty elektronické cigarety, ty prý tolik nesmrdí. Ale to je takový ten konzervativní typ, co na žádné rady okolí nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.1.20 09:36
@petra.prelouc1 píše:
Vozí je zadarmo. hodně nám to pomáhá, nicméně asi budeme muset udělat nějakou změnu. :(

No, myslím, že tohle může být celkem kámen úrazu. Staršímu člověku zvyklému na své pohodlí a zvyky jste svěřili dvě malé děti a ještě z toho nic nemá. Předpokládám, že to asi nenavrhl on a nebyl z toho nijak nadšený… Osobně bych mu navrhla přispění na benzín výměnou za to, že v autě kouřit nebude, pokud jsou tam děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.1.20 09:36

@petra.prelouc1 mě smrdí i elektronky i iqos…to smrdí jak hovna, kouří to kamarádka a musela jsem ji říct at si to jde kouřit pár metrů od naší chalupy..protože se to nedalo..jo asi tím oblečení nenačichne, ale neznamená to, že to nesmrdí..chudáci děti

• Citovat
  • Upravit
14377
22.1.20 09:38

@Aries6 proč on by si měl přivstat a omezovat se v osobním životě, když po něm zakladatelka s manželem potřebují pravidelnou službu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.1.20 09:40
@petra.prelouc1 píše:

V životě bych si nesedla do auta s někým, kdo musí u jízdy kouřit, aby vůbec zvládl řídit. Natož mu tam posadit dvě děti. I kdybych měla někomu za odvoz platit, jeho už bych neposlala. Nikdo v okolí nechce přivýdělek?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.1.20 09:41
@Aduš8 píše:
@Aries6 proč on by si měl přivstat a omezovat se v osobním životě, když po něm zakladatelka s manželem potřebují pravidelnou službu?

třeba proto, že to je děda a mělo by mu na svých vnoučatech záležet..jenomže kuřáci jsou bezohlední, to víme..droga je droga..

• Citovat
  • Upravit
34473
22.1.20 09:43
@unuděná píše:
Může to zkusit zahrát i na bezpečnostní riziko kouření - krom toho, že se to nesmí (stejně jako telefonovat), tak kdyby se cokoli stalo, cigareta mu spadne do klína a bude. Vozí proboha dvě malé děti! Mimochodem, má z toho tchán něco? Chci říct, jestli jste se domluvili na nějakém přispění na benzín nebo jinou kompenzaci?

A můžu vědět, čím je kouření v autě zakázané? Nesmí se kouřit na motorce a řidiči vozidel s právem přednosti v jízdě. Že by si děda nemohl zapálit ve svém autě, o tom tedy nic nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
22.1.20 09:43

No bydlím v Pce a vím jaký je problém i pro místní sehnat školku tady, natož když nejsi místní.
Zkusila bych školky, co máte blíž a poptávat se v Přeloučské.

Děti s kuřákem bych nenechala vozit ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.1.20 09:44
@Aduš8 píše:

Tak snad nejde o zakladatelku, ale o děti. Je to nechutné a já bych tam své dítě neposadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
22.1.20 09:45
@Aduš8 píše:

Protože mu záleží na vnoučatech… třeba. Hele pro tohle nemám omluvu. Manžela taťka by si to nedovolil.
Byla to reakce na „je nervózní, když si ráno nezapálí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
22.1.20 09:46

@smurfka tohle je ale fakt těžký. Já jsem sama vyléčený kuřák, nesnáším zápach kouře, ale v tomhle případě bych se fakt snažila zařídit jinak :nevim: Navíc fakt na jedné straně můžou být rádi, že děti do školky vozí. Není to jen o tom, že je odveze, ale musí je tam odvést, pomoct převléknout. To by dlouhodobě taky každý nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí