Kousání při kojení - zuby vs. dudlík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kousání při kojení - zuby vs. dudlík
Ahoj,
dcera má 5 měsíců, dole má už měsíc 2 jedničky a teď se jí klubou nahoře 2 špičáky. Ještě je nemá prořezané, ale je pěkně nevrlá, furt se zuřivě sápe po čemkoliv do pusy a několikrát mě už od té doby kousla u kojení. Dřív to nedělala. Trochu se bojím, abych s takovou brzy s kojením neskončila, bolí to jak čert ![]()
Dneska jsem si vybavila, že shodou okolností jsem jí měnila dudlík za větší a první pokousání přišlo den potom (už jí ale v té době rostly ty špičáky). Má teď větší savičku (značka MAM).
Myslíte si, že za to kousání můžou ty zuby, nebo to může být kvůli tomu dudlíku? Bez dudlíku bysme momentálně nepřežily, tak prosím nepište, ať ho nepoužíváme
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě zuby. Moje dcera dudlík nemá, ale jak vyrostly první zuby, taky zkoušela rafat.
Já teda vždycky tak vyjekla, že se lekla a navíc jsem vždy prso rovnou schovala, tak toho celkem rychle nechala. Byla ale starší, 9m, to už pochopila, že buď bude kousat nebo bude mlíko. ![]()
- Citovat
- Upravit
První dcera měla zub až v roce, takže ta byla opatrná, u druhé se začal klubat v 7mesici, pamatuju si, když mě poprvé kousla
tak jsem zarvala, že se mě chudák lekla a plakala. Ale hned pochopila, že to opravdu bolelo a schválně už mě nikdy nekousla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit