Covid a vánoční cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9019
15.12.21 20:39

@Andělka55 Jasný, tak proč tomu nejít naproti? :D Já už kovid měla, netuším si to zopakovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
15.12.21 20:40
@Serpentini píše:
@Andělka55 Jasný, tak proč tomu nejít naproti? :D Já už kovid měla, netoužím si to zopakovat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.12.21 20:40

Hele jednou jsem potkala obchodě bezďáka, měl nudli, která se mu normálně houpala pod bradou, smrděl jak psí kšíry a hrabal v rohlíkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.12.21 20:41

Normálně bych pro to jela a domluvila se na bezkontaktním předání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.12.21 20:46

Je to nešťastná situace. Jak celkově tahle doba.
Cukroví bych nechtěla. Rodině bych ho nedala k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 20:52

Děkuji všem za odpovědi, já z toho nechci dělat úplně drama, přece jen člověk neví kde se s kým a jak potkal. Dojel by manžel, ale tříletý má těžké astma, my se opravdu snažíme no… jsem z toho taková v rozpacích, nešťastná. Zálohu bych oželela, o to nejde. Paní je na tom asi i zle, předá cukroví od pondělí prý snad už bude schopna. Takže teď přemýšlím zda to cukroví bude ok nebo je možnost si to domů dotáhnout.

• Citovat
  • Upravit
22566
15.12.21 20:54
@Anonymní píše:
Děkuji všem za odpovědi, já z toho nechci dělat úplně drama, přece jen člověk neví kde se s kým a jak potkal. Dojel by manžel, ale tříletý má těžké astma, my se opravdu snažíme no… jsem z toho taková v rozpacích, nešťastná. Zálohu bych oželela, o to nejde. Paní je na tom asi i zle, předá cukroví od pondělí prý snad už bude schopna. Takže teď přemýšlím zda to cukroví bude ok nebo je možnost si to domů dotáhnout.

To jako vážně? :zed: proboha svatýho. Říká ti něco selský rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.12.21 20:56
@Kockazvysocan píše:
To jako vážně? :zed: proboha svatýho. Říká ti něco selský rozum?

A kdybys věděla, že ta paní má třeba střevní chřipku, tak bys to cukroví taky brala?

Příspěvek upraven 15.12.21 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.12.21 20:59
@Anonymní píše:
Zdravím, na letošní vánoce mám objednané cukroví u jedné paní. Ta mi ale psala, že má kovid, tudíž nepoveze cukroví na výdejní místo, ale normálně u sebe doma bude vydávat a přijímat doplatky. Já nechci být úplně za hysterku, ale jsem z toho všeho taková nesvá. Takže co byste dělali vy? Normálně k ní zajeli? Nebo zrušili, ale zdá se mi to takové já nevím sprosté? Už to nejspíše má upečené.

Mno, proto si peču cukroví sama. To je risk, když chceš „ušetřit“ a bereš cukroví od soukromé osoby. Ke kovid pozitivní bych asi nejela, nemá se s nikým stýkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 20:59
@Kockazvysocan píše:
To jako vážně? :zed: proboha svatýho. Říká ti něco selský rozum?

Můžu se zeptat proč tak hnusný koment? Ok takže kovid na povrchu zůstává i několik dnů, týden? Já nevím, já to nezkoumala a ty? Máš někde studii? Normálně jsem se zeptala, mám dilema, honí se mi to v hlavě celý den. Kdy už konečně začne být svět normální a lidi přestanou být sprostý :hug:

• Citovat
  • Upravit
22566
15.12.21 21:01
@ivašot. píše:
A třeba kdybys věděla, že ta paní má třeba střevní chřipku, tak bys to cukroví taky brala?

Určitě ne, to cukroví je nakažený víc než cokoliv jinýho samozřejmě. Celkově bych nepozřela nic, co si sama nevypěstuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
@Anonymní píše:

Nebrala bych. Uz kvuli syna bych byla opatrna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat proč tak hnusný koment? Ok takže kovid na povrchu zůstává i několik dnů, týden? Já nevím, já to nezkoumala a ty? Máš někde studii? Normálně jsem se zeptala, mám dilema, honí se mi to v hlavě celý den. Kdy už konečně začne být svět normální a lidi přestanou být sprostý :hug:

Nechtěla bych to. Ani tu chu´t bych na to neměla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.12.21 21:02
@Anonymní píše:
Zdravím, na letošní vánoce mám objednané cukroví u jedné paní. Ta mi ale psala, že má kovid, tudíž nepoveze cukroví na výdejní místo, ale normálně u sebe doma bude vydávat a přijímat doplatky. Já nechci být úplně za hysterku, ale jsem z toho všeho taková nesvá. Takže co byste dělali vy? Normálně k ní zajeli? Nebo zrušili, ale zdá se mi to takové já nevím sprosté? Už to nejspíše má upečené.

hm, zajímavá situace :think:

ke covid pozitivní by se domů fakt jet nemělo a ani ona by to neměla / nesmí vyžadovat od jiných

a od kdy je pozitivní? nevíte??

do vánoc je ještě čas, tak co to jet přebrat fakt až toho 23, vyzvednout si to venku v respirátoru a venku se i vyrovnat…to bych se zase nebála…ne?

:think:

já bych jí osobně navrhla přebrání venku a až 23, nebo až 24 dopoledne…ona není úplně v situaci, kdy si může diktovat podmínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.12.21 21:04
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat proč tak hnusný koment? Ok takže kovid na povrchu zůstává i několik dnů, týden? Já nevím, já to nezkoumala a ty? Máš někde studii? Normálně jsem se zeptala, mám dilema, honí se mi to v hlavě celý den. Kdy už konečně začne být svět normální a lidi přestanou být sprostý :hug:

tak někteří lidi nepřestanou být sprostí nikdy, to je na tom světě právě naprosto normální
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+