Covid a vánoční cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15421
15.12.21 21:41
@bylinka píše:
@Borrealis :tak co si doma uvaříš, to si „sežereš“ :-D, vlastni sople taky polykáš, ale od cizího bych je nechtěla :-D

a hlavně si proti nim už imunní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.12.21 21:42
@Petája píše:
Nejsem hysterka, ziju stale normalne, jsem zdravy clovek a covid jsem prodelala loni o vanocich. Devet dni lehky prubeh, desaty den jsem rano zkolabovala. Skoncila jsem v nemocnici na kysliku a vedle me zemrel mlady kluk.
O tom co jsem tam videla a zazila (diky bohu jsem byla jako jedna z mala stale pri vedomi) nejsem schopna mluvit dodnes…
Kazdeho vec, jak se k tomu stavi, ze jste si v zivote nedezinfikovala ruce a nenosite rousku, jste na to hrda, ze jo? :mrgreen:
Zakladatelko, ozelela bych penize, ja bych cukrovi nedokazala snist, je to spis z psychickeho hlediska :lol:

Nevím proč hrdá :nevim:. Ale jo, jsem ráda, že se nechovám stádně, že si umím zachovat zdravý rozum a život žiju. Jsem ráda, že mám kolem sebe normálně smýšlející lidi.
A představ si, že proti svému přesvědčení jsem pravidelně testována, abych nemusela být na HO - bohužel je to podmínka zaměstnavatele, takže i přes svůj názor a postoje jsem možná testována častěji než někteří fanatici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.12.21 21:42
@Russet píše:
Ta paní na mateřské nemá co doma patlat a prodávat potraviny.

A když je někdo v důchodu tak mi dort za 500 upict může? Nebo to někde nahlásíš jako protistátní činnost?

• Citovat
  • Upravit
53518
15.12.21 21:43
@ludmilaadamkova píše:
A když je někdo v důchodu tak mi dort za 300 upict může? Nebo to někde nahlásí jako protistátní činnost?

Tak je na tobě, jestli to riskneš. Ale podnikat doma v potravinářství prostě nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.12.21 21:44
@Russet píše:

Co by nepatlala, když to lidi i v době pandemie objednají :nevim: A pak se strašně diví, že covid. Vždyť je to směšný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.12.21 21:45
@Russet píše:
Tak je na tobě, jestli to riskneš. Ale podnikat doma v potravinářství prostě nelze.

Jako když poprosím sousedku aby mi upekla dort a dám jí peníze na suroviny a něco navíc je to podnikání a dělám nelegální činnost?

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
15.12.21 21:53

Já bych jí to zaplatila, nejspíš i vyzvedla, ale až před Vánoci a to, jestli to budu jíst nebo vysypu na kompost, bych si nechala ještě projít hlavou.

• Citovat
  • Upravit
26862
15.12.21 21:54
@ludmilaadamkova píše:
Jako když poprosím sousedku aby mi upekla dort a dám jí peníze na suroviny a něco navíc je to podnikání a dělám nelegální činnost?

Neni.
Podnikani je soustavna cinnost za ucelem dosazeni zisku. Coz jednorazove peceni fakt neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
15.12.21 21:55
@Kolicek95 píše:
Já bych jí to zaplatila, nejspíš i vyzvedla, ale až před Vánoci a to, jestli to budu jíst nebo vysypu na kompost, bych si nechala ještě projít hlavou.

Presne. Pani bych to nerikala. Ona se s tim dost nadrela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.12.21 21:57
@ludmilaadamkova píše:

Jednorázově jistě ne. Ale paní od zakladatelky jede ve velkém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 22:01
@Russet píše:

Tak speciálně kvůli vám tady jsem si paní našla v obchodním rejstříku :lol: od roku 2015 je tam vedená, že podniká ve výrobě pekarskych, cukrářských a jiných moucných výrobků. Takže na černo to není, kde přesně to tedy patla nevím, kuchyň jsem nekontrolovala :lol: ale ano vydává cukroví doma. Jinak nechápu proč to všichni tak řeší, to si tady opravdu nikdy nikdo z vás nikde nic neobjednal?

• Citovat
  • Upravit
15332
15.12.21 22:01

Cukroví od covid pozitivní bych si nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.12.21 22:03
@Anonymní píše:
Tak speciálně kvůli vám tady jsem si paní našla v obchodním rejstříku :lol: od roku 2015 je tam vedená, že podniká ve výrobě pekarskych, cukrářských a jiných moucných výrobků. Takže na černo to není, kde přesně to tedy patla nevím, kuchyň jsem nekontrolovala :lol: ale ano vydává cukroví doma. Jinak nechápu proč to všichni tak řeší, to si tady opravdu nikdy nikdo z vás nikde nic neobjednal?

Ne. Z domova ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.12.21 22:07
@Anonymní píše:

Ne, nevidím důvod proč bych měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
15.12.21 22:12
@Anonymní píše:

Já si upecu sama, ale v mém okolí je to normální, kdeko si objednává, kdekdo péče doma, má to jako privydelek. Covid z cukroví určitě nikdo nechytne, s paní bych se domluvila na přede a 23.12.to už by neměla být nakažlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí