Covid a vánoční cukroví

Anonymní
15.12.21 20:20

Kovid a vánoční cukroví

Zdravím, na letošní vánoce mám objednané cukroví u jedné paní. Ta mi ale psala, že má kovid, tudíž nepoveze cukroví na výdejní místo, ale normálně u sebe doma bude vydávat a přijímat doplatky. Já nechci být úplně za hysterku, ale jsem z toho všeho taková nesvá. Takže co byste dělali vy? Normálně k ní zajeli? Nebo zrušili, ale zdá se mi to takové já nevím sprosté? Už to nejspíše má upečené.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
15.12.21 20:23

No tak zalezi, jak to mas daleko a jestli tam mas jak zajet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
15.12.21 20:24

No je to blbá situace. Ale je to její problém. Jako určitě bych pro cukroví k někomu pozitivně testovanému nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.12.21 20:27

Já bych k ní nejela. Zaprvé bych nechtěla chodit k někomu v izolaci a zadruhé to cukrovi asi nepekla v roušce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
15.12.21 20:28
@Anonymní píše:
Zdravím, na letošní vánoce mám objednané cukroví u jedné paní. Ta mi ale psala, že má kovid, tudíž nepoveze cukroví na výdejní místo, ale normálně u sebe doma bude vydávat a přijímat doplatky. Já nechci být úplně za hysterku, ale jsem z toho všeho taková nesvá. Takže co byste dělali vy? Normálně k ní zajeli? Nebo zrušili, ale zdá se mi to takové já nevím sprosté? Už to nejspíše má upečené.

Já bych si k ní domů pro to nejela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
15.12.21 20:29
@Kriss Tina píše:
Já bych k ní nejela. Zaprvé bych nechtěla chodit k někomu v izolaci a zadruhé to cukrovi asi nepekla v roušce :nevim:

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
15.12.21 20:29
@Anonymní píše:

Rozhodně nebrat! To cukroví je infikované nejzákeřnější mutací a všichni se nakazíte.
Bože můj :zed:, at už je svět zase v pořádku a lidi uvažují racionálně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.21 20:30

Napsala bych, že díky, ale za takových podmínek nechci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
15.12.21 20:30
@Anonymní píše:

Já bych to zrušila.

V pekárně nebo cukrárně by jako nemocná musela sedět doma, péct by ji tam nenechali, nevidím důvod, proč by mi měl někdo do mého cukroví chrchlat koronoviry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
15.12.21 20:31

Nejedla bych nic, na co sahal někdo pozitivní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
15.12.21 20:33

Asi teď záleží, zda oželíš peníze, které si ji už dala (předpokládám, že nějaké jste platili ne? píšeš, že jsou třeba zaplatit doplatky..) Protože pochybuji, že když ji napíšeš, že v tomto případě je nechceš a chceš zpátky peníze, že je hned dostaneš.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
15.12.21 20:35
@Serpentini píše:
Nejedla bych nic, na co sahal někdo pozitivní :oops:

Takových „věcí/potravin“ je, o kterých nemusíš vědět, že na ně sahal pozitivní.. Zvlášť pokud se lidé nemají možnost zadarmo jen tak otestovat a jsou bezpříznakoví..

Si teda myslím.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15180
15.12.21 20:36

Já bych si proto cukroví zajela, nedělám z covidu drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.12.21 20:39

Já bych tam zajela a cukroví v klidu snědla. Fakt nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65075
15.12.21 20:39

Asi bych si pro to zajela, respirátor, rukavice, cukroví bych hned dala na balkon nebo kam ho dáváš, o víkendu má mrznout, to by ho mělo zlikvidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí