Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Borrealis píše:
ne, lepší je vyzvednout si to až toho 23, nebo až 24jednak kvůli kontaktu / nekontaktovat se s dotyčnou hned ale až za týden, kdy ta její infekčnost klesne /
tak i kvůli tomu cukroví, jestli by na miskách, na tácech bylo něco jalapeňo, za týden to dávno zhebne
ale nápad s izolací cukroví pobavil, díky
a to já bych ho stejně sežrala, ale dát ho dětem, hele, minimálně bych přemejšlela![]()
Vystrčí ven krabici, peníze pošlu na účet, jaký kontakt
soupnu to na balkon a vím, že přes týden na to nikdo nakažený nehrabal. Za me lepší, než to mít v domácnosti, kde si můžou covid předávat ještě v lednu. Paní asi nežije sama
@terien píše:
Vystrčí ven krabici, peníze pošlu na účet, jaký kontaktsoupnu to na balkon a vím, že přes týden na to nikdo nakažený nehrabal. Za me lepší, než to mít v domácnosti, kde si můžou covid předávat ještě v lednu. Paní asi nežije sama
ale jo, jasně, to by taky šlo ![]()
jen aby se paní nechtěla jít ven zdravit, objímat, máme zde ve vsi paní, říkám jí tlapkač, ta koho potká, toho chytá, hmatá, objímá…
…tak jsem si říkala, rači za týden, když už, to ten vir už nebude mít, nebo ho bude mít málo… ![]()
já to zase tak moc neprožívám bo mám covid denně v práci, ale na úvaze zakladatelky není nic špatně, naopak
Ja bych to zaplatila, a cukroví oželela. Pani s tím práci mela, suroviny použila, ale konzumovat bych ho nechtěla…
@bylinka píše:
Ja bych to zaplatila, a cukroví oželela. Pani s tím práci mela, suroviny použila, ale konzumovat bych ho nechtěla…
Nad touhle variantou taky uvažuji. Díky
@Kockazvysocan píše:
Nejsem hysterka a žiju stále normálně a světě div se, covid jsem měla bezpříznakový, před rokem a od té doby stále negativní. A to roušku ani respirator nenosím, a ruce jsem si v životě Nedezinfikovala, hygienu dodržuji standardně. Takže proč ta hysterie?
Fakt cukroví nakažený nebude
A už vůbec nechápu proč si ho neupečeš sama
Nejsem hysterka, ziju stale normalne, jsem zdravy clovek a covid jsem prodelala loni o vanocich. Devet dni lehky prubeh, desaty den jsem rano zkolabovala. Skoncila jsem v nemocnici na kysliku a vedle me zemrel mlady kluk.
O tom co jsem tam videla a zazila (diky bohu jsem byla jako jedna z mala stale pri vedomi) nejsem schopna mluvit dodnes…
Kazdeho vec, jak se k tomu stavi, ze jste si v zivote nedezinfikovala ruce a nenosite rousku, jste na to hrda, ze jo? ![]()
Zakladatelko, ozelela bych penize, ja bych cukrovi nedokazala snist, je to spis z psychickeho hlediska ![]()
Vzpomněla jsem si na jeden advent před lety, muehehe
dítě doneslo nějakého humusáka ze školky, a já v tom nejhorším s nim patlala vosí hnízda, bleeee
kapalo ze mě, kejchala jsem, dutiny, z dítěte to taky lítalo a těma rukama jsme to patlali, prskali na to, no vyloženě humus
mě bylo zle
pak jsme tomu doma říkali „bioterorismus“ a dítě vykládalo po školce, že jsme dělali doma „telolismus“, myslím že mu naštěstí učitelky nerozuměly
nikomu cizímu bych to cukroví samozřejmě nenabídla, bylo dobré, ale eeee, jen si vzpomenu tak se sama sobě ekluju
děkuji že o tom mluvíte a prosím občas o tom mluvte, protože popíračů a vysmívačů je kupodivu stále ještě dost, i po tom všem, smutné
já taky s tím zažila kde co, ale moje zkušenost je nepřenosná a ani mě už nebaví komukoliv něco vysvětlovat, přesvědčovat, kdepak
díky
@bylinka píše:
Taky jsem chtěla napsat, že bych paní doplatila zbytek, ať není tratná. Nemůže za tuhle situaci. Ale nejspíš bych ji cukroví nechala.
@martina.se píše:
Tak buď ráda, žes to měla na pohodu. Ale osobně taky nechápu, proč se tu povyšujes.. nechtěla bych cukroví od někoho, kdo peče a je marodať má cokoliv
Já se nepovyšuju, jen nechápu tu davovou hysterii
.
@Kockazvysocan píše:
Já se nepovyšuju, jen nechápu tu davovou hysterii.
Povyšujes a je to z toho příspěvku dost patrné ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ta paní na mateřské nemá co doma patlat a prodávat potraviny.
@Kockazvysocan píše:
ona tady žádná davová hysterie není
a věřte, stačilo by naprosto, abyste osobně měsíc pomáhala na covidovém oddělení jako dobrovolník
a pochopila byste všechno, jsem si jista
stačil by jeden celý měsíc
@Borrealis :tak co si doma uvaříš, to si „sežereš“
, vlastni sople taky polykáš, ale od cizího bych je nechtěla ![]()
@Russet píše:
Ta paní na mateřské nemá co doma patlat a prodávat potraviny.
Vis jak to je. Kdyby nebyla poptavka, nebyla by nabidka ![]()
@cecetka píše:
Vis jak to je. Kdyby nebyla poptavka, nebyla by nabidka
Já nic od nikoho samodomo nekupuju.