Kožená sedačka ano, ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie111
18.3.12 23:43

Nekupujte

eko kůži!! Koupila jsem si před pěti lety smetanovou rohovou vysněnou sedačku ve Scontu. Kupovala jsem ji právě proto, že jsem ji tam viděla a byli jsme na návštěvě u známých, ti ji měli . Byla to největší chyby. I když jsme s manželem sami,sedačka je na vyhození. Nespíme na ní!! Začala na několika místech praskat,čím dál tím více a teď se rozmýšlím, jakou koupím dál. Naši zunámí ji mají popraskanou také a ještě další rodina, o které víme, ji už vyhodila.Možná, že to byla jen smůla a nějaké špatná šarže.Ze začátku jsem také byla nadšená a sdílela pocity všech diskutujícíc.Sedačka se otřela,atd..FAkt už ne, nikdy. :( :,(

• Citovat
  • Upravit
13376
19.3.12 18:30

My máme koženou. A asi pak jak budeme kupovat novou,už do ní nepůjdeme. Jo,údržba skvělá,ale studí a proto pod sebe věčně dáváme deky a to mě teda pěkně štve…
Připadá mi to pak takové neuklizené doma,pořád se tam ty deky válí.
A přehozy nesnáším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
19.3.12 18:34

Jak píše Macinka85 pěkně studí…vůbec na ni nesedíme a slouží jako odkladiště:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie111
19.3.12 19:50

Dotaz

Máte někdo zkušenosti s polskými sedacími soupravami?? Na Aukru je jich fůra, některé nejsou na pohled špatné, ceny také dobré.Speciálně s tím obchodem, který se tam prezentuje.Dál bych potřebovala nějakého designera. Máme před malováním, potřebovala bych sladit malbu s doplňky, atd.Samozřejmě za rozumnou cenu.Nevíte o někom solidním??

• Citovat
  • Upravit
20296
19.3.12 19:56

Za mě ano, kdyby jsme měli na koženou máme koženou, takto máme koženku. To že studí bych jako problém neviděla, naopak v létě je to velmi příjemné a v zimě nechodíme po bytě či baráku polonazí takže pohoda.

Čištění - jestli se tak dá říct obyčejnému stření prachu, pití, jídla nebo čehokoliv co na ní dítě vymyslí - je pohoda. Kdysi jsme měli textilní sedačku a čištění byl fakt masakr (a to jsme neměli dítě), do toho už nikdy nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
19.3.12 19:59
RyBANA píše:
Za mě ano, kdyby jsme měli na koženou máme koženou, takto máme koženku. To že studí bych jako problém neviděla, naopak v létě je to velmi příjemné a v zimě nechodíme po bytě či baráku polonazí takže pohoda.Čištění - jestli se tak dá říct obyčejnému stření prachu, pití, jídla nebo čehokoliv co na ní dítě vymyslí - je pohoda. Kdysi jsme měli textilní sedačku a čištění byl fakt masakr (a to jsme neměli dítě), do toho už nikdy nejdu.

Když mě to studí i přes tričko a tepláky v zimě..je mi to prostě nepříjemné.
Ale já jsem zmrzlík…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.12 22:59

poraďte, prosím.

Chtěla jsem se zeptat ohledně kožené sedačky. Čím jste se řídit při nákupu, a vůbec bych potřebovala jakoukoliv radu. Chystáme se také na koženou, ale byla jsem varována, s tím, že ne vše, co je za koženou sedačku vydáváno, opravdu kůže je.Jde to vůbec poznat?? Nemám s kůží žádné zkušenosti.Díky všem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.13 17:08

kožená sedačka

Můžu doporučt koženou, ne Eko a koženkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.1.13 23:24

My jsme kozenou meli, ale nakonec jsme ji vymenili. Vadilo mi, ze v lete se na ni lepis a v zime je studena. Ale a mam dost citlivou pokozku, driv sem trea atop. ekzemem. Velkou vyhodou je udrzba, kdykoli ji muzes utrit a navoskovat a je zase cisto. Meli jsme hnedou 3 sedacku z ikei, typ bohuzel nevim. Meli jsme pres ni chvili i prehoz, ale ten po ni porad klouzal. Prodali jsme ji po trech letech, vypadala skoro stejne jako pri nakupu. Ted mame latkovou z ikei, je moooc pohodlna, ale po dvou letech jsou zadni polstare dost zdeformovany a trochu meni tvar :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SÁRINKA A REZINKA
3.5.13 12:37

EKO KŮŽI NIKDY

Proboha nekupujte eko kůži, je to v podstatě rozemletá stará kůže na prach a pak slepená dohromady na tak zvanou eko kůži, životnost do 5 roků pak to popraská a rozpadne se.Je to pro lidi, kteří mění sedačku jak boty.

• Citovat
  • Upravit
581
3.5.13 12:40

Tak teda nevim jakou kůži máme, ale sedačka už je pár let stará a furt dobrá, hlavně mi příde dobrá v tom, že když si na ní malá ucintne, ublikne, nebo cokoliv jinýho, tak to jednoduše setřu a je hotovo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.5.13 12:51

Kámoška sice neměla kůži, ale koženku a ta šla po 5 letech do kopru. My radši zvolili nanotextilii. Je to omyvytelné jako kůže, přitom příjemné na sezení. Doufám že hodně vydrží. Zatím jsem max. spokojená, ale to ukáže čas a jak jí dá naše malá zabrat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
3.5.13 13:08

Máme eko kůži a zatím jí nemůžu nic vytknout. Je fakt že ji máme teprve 2 roky, ale zatím žádné popraskání ani jiné známky opotřebení. Vidím to na ideální variantu, když jsou děti :palec: Všechny nehody jen setřu a je to. Kupovali jsme ji hodně výhodně v akci, byl to poslední kus, takže mě nebude ani tak trápit pokud se bude muset za x let vyměnit. Myslím, že látková by na tom byla po několikaletém nájezdu dvou dětí stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
3.5.13 19:40

Máme taky koženou sedačku a to kvůli kočkám. Skvěle se udržuje. Kdyby byla čalouněná, tak nevim co z ní je. Jediné takové menší minus je, když je v místnosti trošku chlad a člověk si na ní sedne pouze v tričku, tak mám pocit, že vyskočím z kůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 17:25

Chtěli jsme bílou koženkovou, ale nakonec jsme se té bíle báli tak jsme vzali v akci v IKEA hnědou koženou a jsme max. spokojeni. Teď řešíme čím ji namazat ať nám vydrží co nejdéle. Když se ušpiní jídlem přetře se vlhkým hadrem a pak utěrkou do sucha a je jak nová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný