Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@abver kdysi jsem používala tělové mléko i sprcháč a měla jsem je strašně ráda. Krásně voní a docela mi pomáhaly na suchou pokožku
jsem ráda, že jsi mi tyto výrobky připomněla, asi si je zase koupím pokud je seženu ![]()
@abver Znám a používám. Gel, máslo, krém, pleťové mléko. Je dobré na suchou pleť a hezky voní. Rychle se vstřebává a nezanechá mastný film. Jsem s tím spokojená.
@T3r3za tak to mě těší, já koukám přes eshopy a dá se toho vybrat od té firmy spousty…
@meloryv tak super, dík za zkušenost. Taky mám kůži suchou, tak by mi mohla tahle kosm. vyhovovat.
Jen doplním k mnou založené diskuzi, že kosm.jsem zkusila a byla, jsem spokojená. Sprcháč, mléko po opal. A pleť. krém a vše je super, za super cenu ![]()
@abver to jsem ráda. Stejně je neuvěřitelné, kolik člověk dokáže utratit za kosmetiku, kde se platí pouze za značku a tohle je přírodní a levné a funguje to báječně.
@meloryv píše:
@abver to jsem ráda. Stejně je neuvěřitelné, kolik člověk dokáže utratit za kosmetiku, kde se platí pouze za značku a tohle je přírodní a levné a funguje to báječně.
No, tak o tom přírodním složení by se dalo diskutovat. K Vánocům jsem dostala sprchový gel a pěnu do koupele. Přečetla jsem si na zadní straně obalu složení a kozí mléko je tam KUPODIVU
uvedeno až na posledním místě
Zato jiné chemické chuťovky na prvních příčkách ![]()
Já si dneska koupila pleťové odličovací mléko. Na doporučení kamarádky, ona to používá. No. Krásně to voní, ale uvidím. Nezdá se mi, že by to byl chemický koktejl.
Pokud se mi to osvědčí, sáhnu i po dalších produktech od nich.
Máte prosím někdo zkušenost s touto kosmetikou? Náhodou jsem na ní narazila, hledala jsem krém po opalování. A mají sprcháče, krémy atd., tak levné a velká balení… Až to člověka odrazuje. Potřebuju něco po opal.pro dospělé a i pro děti po pobytu na sluníčku a moc nevím co…