Kožní lékař v Praze

52
25.9.06 16:27

Kožní lékař v Praze

Prosím znáte někdo dobrého kožního lékaře v Praze?
Mám půlroční miminko s atopickým ekzémem a ráda bych ho svěřila do rukou odborníka. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
25.9.06 17:21

Souris, chodíme k Dr Čapkové do Motola. Je nejlepší. Ovšem čekačka je cca 2měsíce:( Nicméně od naší první návštěvy měla malá čisto, jen po roce po nemoci měla výsev, takže hormony, ale jinak je čistá.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
25.9.06 22:45

Ahoj, také chodíme k dr. Čapkové do Motola a je opravdu výborná. Dostala jsem na ní doporučení od našeho pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.9.06 21:16

Holky, chci se zeptat, ta Dr Čapková je pouze dětská nebo i pro dospělé? A myslíte, že bere nové pacienty?
Díky. Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
27.9.06 13:15

Jelikož ordinuje v dětské části, myslím, že je jen dětská. Asi je potřeba mít doporučení od pediatra. Můžeš tam zkusit zavolat, číslo je 224433861(862).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.1.11 10:05

zkusím oživit..nevíte jestli Dr Čapková ještě v Motole funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.1.18 22:57

Ahoj, oživuji téma. Nějaký dobrý kožní v Praze či PHA východ - nymbursko, kolínsko..? Může být i osvědčená soukr. klinika. Chtěla bych především řešit d u dětí plošná mateřská znaménka… případně i své neduhy, pokud by nebyl vyloženě dětský lékař. Děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
24.1.18 01:43

Ahoj, objevila jsem před časem skvělou kožařku, MUDr. Večeřovou v poliklinice Parník na Černém mostě. Je tam snad jen středy, ale je naprosto báječná, pořešila mě (znaménka, žilky, bradavičky) i dcerku (jizvy). Těžko se tam dovolat, jde to snad jen jeden den v týdnu někdy dopoledne, zkus tu středu, případně kdyby to neklaplo, tak jiné dopoledne. 281 912 543.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty