Porod koncem pánevním - kdy se dítě otočí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
16.8.10 14:32

Roztok se dá koupit, ale jak říkám, kamarádka ho měla a nějak spolehlivý to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
16.8.10 21:59
¨martina79 píše:
Mně tvrdila sestra u diabetoložky,že at s tím nepočítám ,že se mi otočí,že už je pozdě 37.týden a ted v pátek 38.týden na UZ je otočené.Tak neztrácejte naději a věřte.A dělala sem kočičí hřbety a naváděla baterkou :lol: Tyhle rady sem se dočetla na netu.Za zkošku nikdo nic nedá.

jak často jsi dělala ty kočičí hřbety ?
A jak jsi naváděla baterkou ? po směry hlavičky či nožiček či prostě tak nějak shora dolů ? :-) Přijde mi to sranda, ale proč to nezkusit, třeba bude mimi vážně zvědavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.8.10 22:19

Já měla malého taky KP, nikdo se mě neptal a automaticky dělali císaře - v Praze v Podolí. Fakt záleží bohužel na porodnici a doktorovi. Představa, že má malý omotanou šňůru kolem krku a jde zadečkem.. Byla jsem za císaře šťastná a byl naprosto v pohodě.. A apgar skore malého 9-10-10. A segra teď měla to samé, malý měl skoro 4,5 kg, točil se jí do poslední chvíle, ale zůstal KP, šel císařem. Opět Podolí.. A apgar? 9-10-10. Držím všem palce, ať vše dopadne, jak si přejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
17.8.10 11:51

Mě právě můj dr. (ne primář) říkal, že KP u prvorodiček, předčasných porodů a pokud je dítě větší jak 3,5 kg, se řeší už nejčastěji císařem aby se šetřilo miminko i maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 16:44

Takže já jdu v pátek na vyvolání (termín mám až v úterý), prý to zkusí normálně, ale kdyby tam nacpal nožku, tak císař. No a pokud bych se bála. Takže já se bát budu, to už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.10 18:05

Luckie, nechápu, co to řeší, je jasné, že tam nacpe nožku nebo zadeček :-( Řekni, že se bojíš a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 18:27

Já nevím, možná doufaj, že nenacpe. Nevím. Děsně mě bolí břicho, jak do mě 2 dr. šahali a zkoumali, jestli to je je noha a zadeček nebo jen zadeček. Jo, asi jo, to nebude těžký, bojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.10 18:34

A jak máš miminko veliké? Je to chlapeček? Pokud jo, tak by to měl být automaticky císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 18:59

Právěže j emalej, kolem 3kg (dělaj SC od 3,7kg u druhorodiček) a kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.8.10 20:13

Vilimko,
ani chlapecek neznamena automaticky cisar - ja jsme byla na plodovce takze jsem 100% vedela, ze cekam chlapecka, byla jsem prvorodicka a nikdo se mnou o cisari nediskutoval. No je fakt, ze tehda jsem o tom tolik necetla jako ted - tkaze jsem se ani nebala… Proste jsme nevedela do ceho jdu. No na druhou stranu rodila jsem 10 dni pred terminem (takzei kdyby se planoval, tak by to nevyslo) a tak rychle, ze by se cisar ani nestihl.
Vsem moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 22:04

Ververe, přepokládám, že všechno dopadlo dobře, viď? A bylo to horší než normální porod (předpokládám, že druhé miminko šlo normálně). Potřebuju uklidnit. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.8.10 22:31

Já jsem se dneska dozvěděla,co mě při císaři čeká, tak taky to není žádná čurina,ale miminko bude co nejméně ohrožené jakýmikoliv komplikacemi kvůli poloze. Anestezioložka mi vysvětlila,jak to bude probíhat a důvody proč tam schvalují CS kvůli poloze KP v každém případě… A nebudu je uvádět, myslím, že v kostce tady byly řečeny a pokud chceš uklidnit, tak to asi není to pravý ořechový.
Jentak mezi námi, jestli z toho nemáš dobrý pocit, okamžitě bych zkusila zapojit známý, peníze a jinou porodnici, jsou porodnice, kde poloha KP je jasným důvodem k indikaci CS, tak hlavu vzhůru a bojovat a nenechat do sebe hrabat zbytečně, myslím, že tohle vyšetření jsi si mohla odpustit. Jsi snad březí kráva, aby do tebe někdo takhle hrabal? Zvlášť, když to není nutné!!! :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.8.10 07:02

Tiff a prosím můžeš popsat toho císaře?
Já si ještě to ráno vyžádám lékaře ať mi všechno řekne, jak to bude probíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.8.10 08:37

U nás v porodnici teda u chlapečků automaticky císaře dělají. Nebo, Luckie, všechno dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.8.10 08:42

Jo holky, mě celou dobu říkali, že budu rodit císařem a když jsem plánovaně přijela do porodnice, oblíkla si noční košili, tak mě řekli, že mě nechají rodit spontálně, musím říct, že mi bylo do breku, jelokož jsem s tímto nepočítala a dr když mě viděl, tak mi řekl, že císaře na požádání nedělají, byla jsem tak v šoku, že jsem se nezmohla ani na slovo, rodila jsem v Jičíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí