Porod koncem pánevním - kdy se dítě otočí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29321
15.8.10 22:38

Je to v těch naších porodnicích všude stejné,jsou určitě vyjímky kde vyslechnou přání a důvody rodičky proč chce císař ,ale těch je málo a jak člověk nemá známosti!!!! Syn byl přidušený,má závažnou epilepsii díky které je stále jako půlroční dítě. Je mu 5 let!Když byl miminko tak jsme jezdili po vyšetřeních a všude se nás ptali proč neudělali císař!!Proto říkám najít porodnici kde ho udělají bez keců aniž bych byla nějaká celebrita,které se císař dělá automaticky!!A hlavně všude sebou své manžílky ,to taky dělá hodně!!Přeji vám at se miminka ještě otočí a žádné komplikace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
16.8.10 08:12

To jsou strašné zkušenosti…:( Já jsem musela na cisaře rovněž rozhodit sítě mezi známými, jinak nevim, jak by to dopadlo. :( Už to mám tedy zařízené a budu rodit v Motole… A pokud vím,tak doktor ke kterému jsem se dostala prohlásil, že pokud jde o KP, tak není co řešit… Možná bych zkusila Motol, jinak, můj doktor mi neudělal rozměry pánve? Máte to taky tak někdo??? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.8.10 08:50

tak pokud jde na tuti na cisare tak ty rozmery panve asi nejsou tak dulezity…si myslim…
ja bych teda mela rodit normalne, ale taky nejsem zmerena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.10 08:52

Suchar, to je opravdu hrozný.
Tiff mě to nedělali ani v porodnici, kam jsem spešl kvůli domluvení (nebo spíše jsem chtěla více info) císaře/normálního porodu šla. A to mi mimčo sidí na nohách, tak by šly nejdřív nohy, což se taky nerodí. Vezmu sebou v úterý manžela a půjdem spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
16.8.10 09:46

Teď mi jako řekněte, mám podezření, že mi uniká trochu plodovky a vzhledem k tomu, že bych měla jít císařem?? Zase jsem četla, že u polohy KP to odtéká,jak blázen? Tak já nevim :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.8.10 11:28

Tiff, s tou plodovkou neporadím :-(
Dnes se to pokusím domluvit s mým dr, ale pořád je tu strach z víkendů, co když mě to chytne, kdo mi o víkendu udělá císaře? Už se vidím, jak se s někým dohaduji. Dnes se mi o tom i zdálo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.10 11:46

Jejda Tiff, o tom jsem neslyšela. Ale hodně pij, tím se plodová voda obnovuje. Ani to prý nejde zjistit, protože testy na plodovou vodu jsou nespolehlivý. KDy jdeš na kontrolu? Tam by měli zjistit, jestli jí máš hodně nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
16.8.10 13:45

Já právě na kontrolu jdu až příští týden, do tý doby jdu akorát na monitor a to tam bud jenom sestřička, doktor má volno,tak se jí zeptám, jestli nemá ten roztok,aby mi kápla, když to pořád bude téct…asi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.10 14:32

Roztok se dá koupit, ale jak říkám, kamarádka ho měla a nějak spolehlivý to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
16.8.10 21:59
¨martina79 píše:
Mně tvrdila sestra u diabetoložky,že at s tím nepočítám ,že se mi otočí,že už je pozdě 37.týden a ted v pátek 38.týden na UZ je otočené.Tak neztrácejte naději a věřte.A dělala sem kočičí hřbety a naváděla baterkou :lol: Tyhle rady sem se dočetla na netu.Za zkošku nikdo nic nedá.

jak často jsi dělala ty kočičí hřbety ?
A jak jsi naváděla baterkou ? po směry hlavičky či nožiček či prostě tak nějak shora dolů ? :-) Přijde mi to sranda, ale proč to nezkusit, třeba bude mimi vážně zvědavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.8.10 22:19

Já měla malého taky KP, nikdo se mě neptal a automaticky dělali císaře - v Praze v Podolí. Fakt záleží bohužel na porodnici a doktorovi. Představa, že má malý omotanou šňůru kolem krku a jde zadečkem.. Byla jsem za císaře šťastná a byl naprosto v pohodě.. A apgar skore malého 9-10-10. A segra teď měla to samé, malý měl skoro 4,5 kg, točil se jí do poslední chvíle, ale zůstal KP, šel císařem. Opět Podolí.. A apgar? 9-10-10. Držím všem palce, ať vše dopadne, jak si přejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
17.8.10 11:51

Mě právě můj dr. (ne primář) říkal, že KP u prvorodiček, předčasných porodů a pokud je dítě větší jak 3,5 kg, se řeší už nejčastěji císařem aby se šetřilo miminko i maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 16:44

Takže já jdu v pátek na vyvolání (termín mám až v úterý), prý to zkusí normálně, ale kdyby tam nacpal nožku, tak císař. No a pokud bych se bála. Takže já se bát budu, to už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.8.10 18:05

Luckie, nechápu, co to řeší, je jasné, že tam nacpe nožku nebo zadeček :-( Řekni, že se bojíš a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.10 18:27

Já nevím, možná doufaj, že nenacpe. Nevím. Děsně mě bolí břicho, jak do mě 2 dr. šahali a zkoumali, jestli to je je noha a zadeček nebo jen zadeček. Jo, asi jo, to nebude těžký, bojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí