Krabičková dieta rozvoz

Anonymní
23.3.22 12:27

Krabičková dieta rozvoz

Ahoj, jsem na rodičovské a chci zhubnout. Představovala jsem si to trošku jiné.. malý má koliku, chce věčně chovat atd.. prostě stručně jídlo si nestíhám připravit natož ho sníst. Ráda bych si třeba na 2mesice vypomohla rozvozem krabičkove diety. Ne vždy to je dieta spíš zdravější jídlo o 5chodech a nestojí mi to čas. Vim ze to neni nejlevnejsi.
Spis by me zajimalo zda mate nekdo zkusenost a byl jste spokojeny?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
23.3.22 12:41

Zkušenost od známých. Pokud k tomu nemusíš pro někoho ještě vařit tak dobrý, pokud ano, tak neprosto zbytečný. Mě to přijde zbytečný tahač peněz s nejistou chuti, složením a cena je věc kazdyho no. Krabičky na další den si můžeš připravit vždy večer když děcko spí. Víc jak hodinu ti to nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 12:54

@debra.morgan já nemam energii, nápady, a nejistý spánek je u něj i v noci :roll: partner se stravuje v práci

• Citovat
  • Upravit
27631
23.3.22 13:11
@Anonymní píše:
@debra.morgan já nemam energii, nápady, a nejistý spánek je u něj i v noci :roll: partner se stravuje v práci

bez rejpání co bude partner jíst až bude mít volno? myslím že tím čas moc neušetříš, jestli zhubneš to je otázka :think: já jsem na to koukala a moc se mi to vyvážený nezdálo ale možná špatná společnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.3.22 13:16

Kamarádka to měla objednané na měsíc, záleží na firmě, ale ona teda spokojená moc nebyla, prý za ty prachy velká bída, pangase prý po tom měsíci nemohla už ani vidět. Já jsem si koupila knížku Domácí krabičková dieta od Aleny Doležalové, taky jsem potřebovala po porodu shodit. Ty recepty jsou tam jednoduché, rychlé, pokud něco vyžadovalo víc času než 20 minut tak jsem si to lehce upravila. Vydržela jsem něco přes měsíc a 5 kilo bylo dole úplně samo bez jakéhokoliv cvičení. Stačí se kouknout na 2-3 dny předem na recepty, uděláš si přípravu, nakoupíš si co potřebuješ. Z plno jídel si můžeš uvařit dvojnásobnou dávku a máš to na dva dny za sebou nebo ob den. Je to pestré a fakt jsem s tím byla spokojená, doporučovala jsem to i dál.
Jen člověk musí trochu chtít, já to vidím sama u sebe jak jsem kolikrát líná se zvednout a dojít si něco udělat, ale teď třeba zkouším držet předvelikonoční masový (a sladký) půst, a udělat si zeleninové rizoto, kdy propláchneš rýži, zaleješ vodou, do hrnce k ní hodíš pár kousků brokolice, nakrájenou jednu mrkev a kousek celeru zabere asi tak 7 minut plus pak se to 20 minut vaří samo. Přihodím si k tomu pak na talíř trochu třeba polníčku a mám vydatné zdravé jídlo a udělám si porce třeba tak na ty tři dny.
Nebo jsem si koupila v krámě candáta, jsou tam dvě velká filátka, dám na pánev trochu olivového oleje/másla, osmahnout to trvá zase cca 8 minut ani ne, k tomu na talíř zase nějakou zeleninu a za deset minut jíš.
V mezičase si na svačinu dáš třeba jablko. K snídani jogurt s ovesnými vločkami a třeba hroznové víno.
K večeři třeba dva plátky celozrnného chleba s pomazánkou/sýrem/šunkou a zase kousek zeleniny.
Večer se vždycky na chvíli zastav, rozmysli se, jestli máš všechno na další den.
Vím že to není úplně odpověď na tvojí otázku a chtěla bych tě podpořit, že všechno jde i bez vyhazování nehorázných peněz za pár plastových krabiček ;)

Příspěvek upraven 23.03.22 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3530
23.3.22 13:18

Po porodu syna jsem to měla objednané na měsíc. Kdyby to nebylo tak drahé, pokračovala bych dál. Jídlo mi chutnalo a zhubnout se opravdu podařilo „bez námahy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.3.22 15:08

Měla jsem Nutricare i manžel a chutnalo nám to. Já bych teda 5 takovýhle jídel nezvládla připravit, ale já teda nejsem žádná velká kuchařka a hospodyňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
23.3.22 17:52

Já bych měla strach, že tam budou věci, co nemám ráda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie