Simonka plastová

21111
22.3.22 10:04

Simonka plastová

Tak se nám Simonka mění v plastovýho Kena a jaká by to byla kočkomilfka kdyby stárla přirozeně.

https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33510
22.3.22 10:10

Nepřijde mi to nijak strašný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.3.22 10:13

Škoda, že nedělají i výplně mozkovny, tam by se toho v jejím případě vešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.3.22 10:21
@Fee-bee píše: Škoda, že nedělají i výplně mozkovny, tam by se toho v jejím případě vešlo…

nastříkáš tam ušima silikon a je to, vždyť ho má tak ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.3.22 10:29
@pohledzdruhestrany píše:
nastříkáš tam ušima silikon a je to, vždyť ho má tak ráda :D

Silikon by v tom věčném průvanu brzy zteřel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.3.22 10:33

Vypadá jako vlastní karikatura…..její boj…

Příspěvek upraven 22.03.22 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
21111
22.3.22 10:33
@Fee-bee píše:
Silikon by v tom věčném průvanu brzy zteřel. :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.3.22 10:36
@Janli píše:
Vypadá jako vlastní karikatura…..její boj…Příspěvek upraven 22.03.22 v 10:33

Já jen nepochopím proč, vždyť by vypadala dobře, respektive líp, bez toho sebeplastování, postavu má super :nevim: To je prostě prokletí krásou, kdy člověk nechce příjít o to, co mu dávalo moc a marně to lapá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
22.3.22 10:54

Ty jo, koukám že už jsem jí dlooouho neviděla a ano, těžce nepřirozený, ale když se neumí srovnat sama se sebou… :nevim:
Jinak zrovna ona se mi teda nelíbila nikdy, prostě tento typ žen s těma širokýma lícema nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.3.22 10:57

Jsem se jí až lekla. :mrgreen: a mluví jak, když je nějaká zpomalená. Asi jim to ujelo a píchli ji i do mozku. :mrgreen:
Ona už nemá na hubě žádnou mimiku, fakt. To betonové čelo je nepřirozené a ten horní ret je hrozný, když se podíváte na fotky z mladí, měla vždy krásné plné rty. To co si tam nechala uplácat, je nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
22.3.22 11:26

To byla tak krásná holka… Teď už je to jen její vlastní zombie. A rozhodně by měla mlčet. Ach jo, moc se mi líbila v tom filmu s Lukášem a se Sagvanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
22.3.22 13:27

Není si moc podobná.

Zařadila se do skupiny ‚plastikových žen‘. Mezi těmito ženami bych řekla, že vypadá dobře.

Upřímně mně je to dost jedno. Pokud ji to dělá šťastnou a jejímu partnerovi se to taky líbí, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.3.22 15:06

Ja ji nesnasim :lol:
Kazdopadne ten rozhovor neni tak strasnej, jak jsem si myslela, ze bude. A vypada dobre…zas tak pokrytecka nebudu, abych tvrdila, ze vypada blbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.3.22 15:18
@kalie píše:
Ja ji nesnasim :lol:
Kazdopadne ten rozhovor neni tak strasnej, jak jsem si myslela, ze bude. A vypada dobre…zas tak pokrytecka nebudu, abych tvrdila, ze vypada blbe…

Vypadá vyhlazeně plastově a blíží se ke standardizovanému botoxovému ovanutí vichrem, ale dobře jako člověk nevypadá, spíš jako hezkej mutant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
22.3.22 23:31
@pohledzdruhestrany píše:
Tak se nám Simonka mění v plastovýho Kena a jaká by to byla kočkomilfka kdyby stárla přirozeně.https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub

Já ti nevím, ona začala vypadat hůř už kolem těch 25-30, a to asi ještě neplastikovala. V 18 byla boží, o tom žádná, ale pak to nějak vyprchalo samo, možná tím životním stylem (třeba heroinová Katka bývala taky krásná holka). :nevim: Úplně bych nespoléhala na to, že by teď vypadala líp bez úprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková