Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak se nám Simonka mění v plastovýho Kena a jaká by to byla kočkomilfka kdyby stárla přirozeně.
Škoda, že nedělají i výplně mozkovny, tam by se toho v jejím případě vešlo…
@Fee-bee píše: Škoda, že nedělají i výplně mozkovny, tam by se toho v jejím případě vešlo…
nastříkáš tam ušima silikon a je to, vždyť ho má tak ráda ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
nastříkáš tam ušima silikon a je to, vždyť ho má tak ráda
Silikon by v tom věčném průvanu brzy zteřel. ![]()
Vypadá jako vlastní karikatura…..její boj…
Příspěvek upraven 22.03.22 v 10:33
@Janli píše:
Vypadá jako vlastní karikatura…..její boj…Příspěvek upraven 22.03.22 v 10:33
Já jen nepochopím proč, vždyť by vypadala dobře, respektive líp, bez toho sebeplastování, postavu má super
To je prostě prokletí krásou, kdy člověk nechce příjít o to, co mu dávalo moc a marně to lapá.
Ty jo, koukám že už jsem jí dlooouho neviděla a ano, těžce nepřirozený, ale když se neumí srovnat sama se sebou… ![]()
Jinak zrovna ona se mi teda nelíbila nikdy, prostě tento typ žen s těma širokýma lícema nemusím…
Jsem se jí až lekla.
a mluví jak, když je nějaká zpomalená. Asi jim to ujelo a píchli ji i do mozku. ![]()
Ona už nemá na hubě žádnou mimiku, fakt. To betonové čelo je nepřirozené a ten horní ret je hrozný, když se podíváte na fotky z mladí, měla vždy krásné plné rty. To co si tam nechala uplácat, je nechutné.
To byla tak krásná holka… Teď už je to jen její vlastní zombie. A rozhodně by měla mlčet. Ach jo, moc se mi líbila v tom filmu s Lukášem a se Sagvanem.
Není si moc podobná.
Zařadila se do skupiny ‚plastikových žen‘. Mezi těmito ženami bych řekla, že vypadá dobře.
Upřímně mně je to dost jedno. Pokud ji to dělá šťastnou a jejímu partnerovi se to taky líbí, tak proč ne.
Ja ji nesnasim ![]()
Kazdopadne ten rozhovor neni tak strasnej, jak jsem si myslela, ze bude. A vypada dobre…zas tak pokrytecka nebudu, abych tvrdila, ze vypada blbe…
@kalie píše:
Ja ji nesnasim
Kazdopadne ten rozhovor neni tak strasnej, jak jsem si myslela, ze bude. A vypada dobre…zas tak pokrytecka nebudu, abych tvrdila, ze vypada blbe…
Vypadá vyhlazeně plastově a blíží se ke standardizovanému botoxovému ovanutí vichrem, ale dobře jako člověk nevypadá, spíš jako hezkej mutant.
@pohledzdruhestrany píše:
Tak se nám Simonka mění v plastovýho Kena a jaká by to byla kočkomilfka kdyby stárla přirozeně.https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub
Já ti nevím, ona začala vypadat hůř už kolem těch 25-30, a to asi ještě neplastikovala. V 18 byla boží, o tom žádná, ale pak to nějak vyprchalo samo, možná tím životním stylem (třeba heroinová Katka bývala taky krásná holka).
Úplně bych nespoléhala na to, že by teď vypadala líp bez úprav.