Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
S tím kecupem je to teda kekel
a už vůbec netuším co je na tom po kanadsku.
@Micilin píše:
Peču ho na kmíně a česneku, k tomu špenát a bramborový knedlík. Pozor, abys ho nevysušila.
Na to je dobrý trik vystřihnout z pečícího papíru o trošku větší tvar pekáčku, ve kterém se králík peče. Ten papír několikrát zmačkat pod tekoucí vodou, dát na králíka a klasicky upéct.
Já dělám klasicky na smetaně, pečeného na cibuli nebo na hořčici. Mamka z něj ráda dělá řízky.
@Elzaaa Jako svickovou, na olivach s rozmarynem, na cesneku, potrit horcici a upect…
Já dělám králíka v pomalém hrnci. Fakt si ho nemůžu vynachválit. Jestli nemáš pomalý hrnec, je naložení přes noc nutnost. A rozporcuj ho. Nebo je taky dobré ho dělat v remosce.
Můj nejlepší recept, co tu chutná I detem: králíka posolim, posypu kmínem a popatlu hořčicí (plnotučnou, kvůli manželovi ale dávám dijonskou a je to taky skvělé). Na to dám česnek na kolečka, cibuli na kolečka a slaninu nebo uzené. Ty poslední 3 ingredience ve větším množství. V pomalém hrnci se mi to 9 hodin dusí a pak je maso křehoučké a chutné.
Já bych ho upekla jen se solí, kmínem, česnekem a prošpikovat slaninou. Můžeš dát do pekáče kořenovou zeleninu a zbytek slaniny.
Příloha bramborový knedlík a špenát.
Sice mě na ten recept přivedla tchýně, ale vřele doporučuju ![]()