Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jdi k lékaři. Můžou to být třeba i malé epileptické záchvaty, nebo to taky nic znamenat nemusí, ale někdo by tě měl vidět.
Ja bych s tim taky zasla k lekari, tohle nebudou jenom hormony. ![]()
Podobné stavy jsem mívala taky v situacích, kdy jsem byla úplně „na hubě“ (brácha se mi kvůli tomu říkání úplně jiných slov, než jsem chtěla, smál, že jsem jak zhulená) a většinou po nich následoval výpadek kusu zorného pole a migréna. Ale nedávno jsem četla, že by se to nemělo podceňovat, protože stejné příznaky může mít mrtvice, která bohužel není ojedinělá ani u mladých lidí. Takže už se teď bojím a rozhodně bych na tvém místě vyrazila k lékaři.
Já to mám taky, něco třeba řeknu a za pár vteřin se třeba ptám co jsem řekla
prostě mi spousta věcí vypadne z hlavy a někdy mi dlouho trvá než si vzpomenu třeba na nějaký slovo…ale nějak vážně sem to nikdy nebrala…
Rozhodně bych šla k lékaři. Nechci strašit, ale kamarádka měla podobné příznaky (hlavně únava, brnění prstů, problém s panětí a u ní i mžitky před očima) a „zápřahem“ po porodu se u ní rozjela roztroušená skleroza ![]()
@jowana píše:
Rozhodně bych šla k lékaři. Nechci strašit, ale kamarádka měla podobné příznaky (hlavně únava, brnění prstů, problém s panětí a u ní i mžitky před očima) a „zápřahem“ po porodu se u ní rozjela roztroušená skleroza
přesně tak, muze to byt i roztroušená skleroza, měla to moje teta, takže to nepodcenuj to a dojdi si k lékaři
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo podobné „stavy“ jako já a je to jen únava nebo už něco vážnějšího. Je mi 22 let. Před těhotenstvím jsem občas zapomněla co jsem řekla, ale teď v těhotenství a po porodu je to čím dál horší. Nevím jsetli je to únavou. Dnes mi začlalo i brnět v palci na ruce. Mám zvláštní stav, jako se mi chtělo omdlívat, ale hlavně si nepamatuji, co jsem udělala než jsem se otočila. Manžel už mi nadává, ať s tím něco dělám…dokonce říkám i jiná slova než chci. Myslela jsem, že je to hormony a tím, že kojím, ale je to čím dál horší. Nevíte někdo nebo neznáte něco podobného? Děkuji