Kratší nosní kůstka na UTZ 20tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14691
22.11.14 11:10

Jo už koukám jdeš k Břešťákovi, chtěla jsem ti doporučit jeho nebo paní Frísovou. Chápu že se bojíš, ale tohle je trochu moc. Záměna při CVS, to už je fakt na nervy. Špatné odběry krve jsi měla při triplech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
22.11.14 11:26
@Janinka1983 píše:
@j.a.n.i1 Zjisti, ze je vse v poradku a bude klidna.

Nebo si bude myslet, že ji zaměnili výsledky :think: nebo kvůli odběru potratí, tahle pravděpodobnost je totiž výrazně vyšší, než to, že při odběru CVS mohli zaměnit výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.14 12:50

@julie74 TT mi nikdo nedělal. Vyšel mi špatně trimestriaální screening - hodně vysoké HCG (přes 7) a nízké PAPP-A, ale UTZ byl ukázkový, nosní kůstka akorát a NT také dobrý. Věk vysoký nemám - 30. Vyšlo mi riziko DS 1:89. CVS výsledky jsem ještě v ruce neměla. Jen jsem volala a rychlé výsledky OK a i ty pozdější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.11.14 13:11

CVS mi dělali u Apolináře a i tam jsem byla na kontrolním UTZ 3 týdny po zákroku. Kontrolní UTZ mi tam dělal Břešťák a trefila jsem se tam do kurzu pro mediky a byla jsem i model na UTZ srdíčka, kde i účastníkem kurzu byla moje doktorka (Rozsypalová)(tohle jsem ani nevěděla, včera mi to říkala). I přesto tohle všechno ji nosík naší malé včera nedal spát a pořád ho přeměřovala. Na plodovku mi nenapsala doporučení, jen říkala, že by mě poslala nebýt toho, že jsem byla na CVS. K Břešťákovi jdu na ECHO (i když jsem byla vlastně už vyšetřena v rámci kurzu, tak nemám o tom ani zmínku ve zprávě a jdu znovu). Běhám po různých doktorech jak blázen od začátku těhotenství- normální kontroly v Gyneku mazurská, větší UTZ mi dělá Rozsypalová z Gyneku v D. Chabrech, Genetiku mám v Zenklové, Endokrinologii na Bulovce a tyhle doktory točím každých 14 dní. Měla jsem přesně před otěhotněním a v první 3 měsíce hodně rozjetou zvýšenou funkci štítné žlázy -GB tyreotoxikóza. Kam dám krev, tam jsou problémy. Vyšlo mi i že mám s krevní skupinou A+ pozitivní protilátky v krvi a museli mě nabírat několikrát, aby nakonec vyšlo, že nemám protilátky. No hrozný bordel. Štítná žláza se trochu zklidnila, ale brala víc než doporučené množství léků pro gravidní pacienty. Snad pan doktor Břešťák bude ochotný v rámci echa kouknout na nosní kůstku a já už konečně budu mít chvilku klidu a budu moct už chystat výbavičku a ne pořád čekat na to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
12.5.20 16:57

Zakladatelko, jak to dopadlo? Ja ted resim neco podobneho…ja mam tedy vse od zacatku v poradku jen nosni kost na prvotrimestralnim screeningu nebyla a ted na druhotrim. je mala (4 mm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.11.20 14:05

@MissDetectiv ahoj jak ti to prosím dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
13.11.20 21:26

@Reni166 uz jsem odepsala v te druhe diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí