Kravské mléko stačí místo hlavního jídla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
31.8.12 13:33
@tumpach píše:
co je střídka??

Vnitřek chleba, bez kůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.8.12 13:33

Můj malej 17 měsíců má každé ráno KM plnotučné někdy dávám sunar to vypije v postýlce po oblíknutí jde ke stolu a dostane snídani někdy kousek chleba piškoty jak co hlavně mi moc nechce snídat starší taky nee..Střídka není patička chleba, ale ta měkká část po odřízntí kůrky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 13:36
@marketa612 píše:
UM by měli děti pít minimálně do 2 let. Takže pak je to na tvém uvážení, ale UM je samozdřejmě vhodnější než kravské mléko. A to by chleba nerozžužlala ani na malý kousíčky? Třeba se žervé?

to říkali v reklamě? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
584
31.8.12 13:39
@tumpach píše:
co je střídka??

je kůrka a střídka - střídka je vnitřek chleba, to měkké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.8.12 13:41
@tumpach píše:
co je střídka??

no to na chlebu, co není kůrka :nevim: když o tom uvažuju, tak jsem to slovo snad nikdy neviděla napsané, tak nevím, zda ho nakonec nepíšu blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
31.8.12 13:42
@Anonymní píše:

né v reklamě pijou děti mlíko do 36 měsíců :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
31.8.12 13:42
@Anonymní píše:
Holky, když dávám malé ráno sunar, už má skoro dva roky, to snídá každý den, přes den jí normálně, a večer dostává na spaní kaši s mlékem. dala bych jí na snídani chleba nebo rohlík, jenže má stále málo zubů a nepojí to ani na malé kousíčky. když přestanu sunar kupovat, je docela drahy, zajímalo by mě, myslíte si, že ji to mléko plnotučné nahradí dávku snídaně? příjde mi to že to nemůže stačit, děkuji za odpovědi

Mne mala ji chleba, i kdyz nema zadny zuby. Chce to trpelivost a nechat si dite zvyknout.
Nebo bych do toho KM namocila ten chleba a podavala po lzickach. takhle jsem to delala s dcerou 7 mesicu, ted ma 10 a pul a ji chleba i po vetsich kusech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
31.8.12 13:43

asi tak

@Anonymní píše:
:palec: nesnáším jak furt všechny řešíte ještě ve dvou letech dítěte nějakej sunar a UM!!! hlavně že jste pak schopné dát na to tomu děcku grilované maso :roll: (to jsem opravdu viděla!) tak pěkně funguje reklamní masáž na to vaše UM!
  • Citovat
  • Upravit
31594
31.8.12 13:43
@Anonymní píše:

no však, první volba pediatrů a maminek. Do 2let je málo, já bych to dávala každý povinně až do plnoletosti, ať se to neplete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
31.8.12 13:48
@Gladys píše:
no však, první volba pediatrů a maminek. Do 2let je málo, já bych to dávala každý povinně až do plnoletosti, ať se to neplete :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
31.8.12 14:00

Opravdu nechápu, že máte pořád potřebu zesměšnovat všechno, co je jiné než vy :roll:holky z naší školky hadr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.12 11:00
@sarkasa píše: :palec: nesnáším jak furt všechny řešíte ještě ve dvou letech dítěte nějakej sunar a UM!!! hlavně že jste pak schopné dát na to tomu děcku grilované maso :roll: (to jsem opravdu viděla!) tak pěkně funguje reklamní masáž na to vaše UM!

jakoa proč ne??když je to bez oleje spešl pro něho, co je na tom nezdravého??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
1.9.12 12:10

@tumpach :mavam: přesně tak… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6945
1.9.12 18:50
@čtverda píše:
@tumpach :mavam: přesně tak… :potlesk:

jako nechápu, rada si to od ní nechám vyysvětlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
1.9.12 22:00
@tumpach píše:
jako nechápu, rada si to od ní nechám vyysvětlit :)

a co chceš od ní slyšet?(grilované maso A tak pěkně funguje reklamní masáž na to vaše UM!) hovoří samo za sebe, ne? ta věta nedává smysl :mrgreen: (poznámka překladatele: co má grilovaný maso co dělat s UM :roll: ) ale možná jsme blbý zas my, a grilovaný maso je o moooc horší než řízeček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí