Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@atominnka píše:
Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže
(ne, není to reklama)
Naprosto souhlasim,,,obéčka" jdou zavádět krásně.
@MarieOVMUC jako promiň, ale opravdu mi přijde přes čáru tvrdit, že používá použitý usušený tampon… ale je fakt, že debila ze sebe může udělat každý sám ![]()
@atominnka píše:
Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže
(ne, není to reklama)
souhlasím
také se mi lépe zavádí
@MarieOVMUC píše:
Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D
Proč by měla matlat krém na něco, co je nasakle tekutinou??? Si evidentne nikdy nezazila, že ti tam pro suchost nešel tampón dat. Já jo a rozhodne se nenacucl, byl normálně suchý, jelikoz jsem ho dovnitř nedostala.. (Jakoze to drelo a nesel tam dat proste, Jakoze vubec, abys to pochopila)
) Logické že?..
![]()
@believeinunicorns klasický krém bych nepoužívala..to fakt spíš ten lubrikant
Holky, proc se hned navazet do zakladatelky? Ja, kdyz prvne nasla tampony a chtela je vyzkouset, tak jsem premyslela, jestli se maji vyndat z toho obalu a nebo ne. Bez obalu se mi blbe zavadel, tak jsem usoudila, ze asi v obalu.. no, uz za par minut jsem pochopila, ze to asi bude spatne. ![]()
@believeinunicorns jak pisou holky, krem urcite ne. To fakt riskujes zavedeni nejake infekce. Mozna ten lubrikant, ale otazka je, jestli se tim nesnizi ucinnost tamponu, ktery jiste nasaje i cast toho lubrikantu misto krve. Zkus zmenit typ. Treba ja zpocatku pouzivala tampony s aplikatorem, protoze normalni jsem take neumela zavest. Dnes je nabidka uz mnohem vetsi, nez jen s aplikatorem ci bez, takze mas z ceho vybirat.
@atominnka píše:
@MarieOVMUC jako promiň, ale opravdu mi přijde přes čáru tvrdit, že používá použitý usušený tampon… ale je fakt, že debila ze sebe může udělat každý sám
Tak asi je to bežná praktika MarieOVMUC
![]()
@brulinka píše:
Tak asi je to bežná praktika MarieOVMUC![]()
![]()
jo, to je… ryje všude. někdy se člověk i zasměje, ale dneska
![]()
@trpaslinka píše:
Holky, proc se hned navazet do zakladatelky? Ja, kdyz prvne nasla tampony a chtela je vyzkouset, tak jsem premyslela, jestli se maji vyndat z toho obalu a nebo ne. Bez obalu se mi blbe zavadel, tak jsem usoudila, ze asi v obalu.. no, uz za par minut jsem pochopila, ze to asi bude spatne.
@believeinunicorns jak pisou holky, krem urcite ne. To fakt riskujes zavedeni nejake infekce. Mozna ten lubrikant, ale otazka je, jestli se tim nesnizi ucinnost tamponu, ktery jiste nasaje i cast toho lubrikantu misto krve. Zkus zmenit typ. Treba ja zpocatku pouzivala tampony s aplikatorem, protoze normalni jsem take neumela zavest. Dnes je nabidka uz mnohem vetsi, nez jen s aplikatorem ci bez, takze mas z ceho vybirat.
to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam. ![]()
@bubulina píše:
to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam.
houby ![]()
@bubulina píše:
to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam.
Auu
Holky tak mě napadlo, a tímto se omlouvám za OT
:Jsou i OBčka s aplikátorem? Já už dávno nepotřebuji tampóny používat, ale dorůstá mi dcera a měla jsem s touto značkou jen dobré zkušenosti. Tak ať pak netápu a nehledám. Děkuji
@trpaslinka Tak mně se podařilo zavést tampon s vrchní částí obalu někdy tak cca před rokem. Jsem ho prostě automaticky zastrčila a šla. No, pak mi to bylo divný, že ho tam mám celkem krátce a tampon mi klouže ven
Ale ten spodek něco nasál, takže i tak docela držel ![]()
Jinak Tampax s aplikátorem mívala doma máma, když jsem ještě byla MS nepolíbená. No zaboha jsem nemohla vyzkoumat, co to jako má být a jak se to má používat
A vlastně jsem je nikdy naostro nevyzkoušela
To budu muset napravit ![]()
@bubulina píše:
Sestřenka taky ![]()
@Tunrida tampax s aplikátorem si pamatuju a taky mi nešlo do hlavy, co že to je ![]()
@bubulina píše:
jestli měla bobra, tak to měla teda slušnou depilaci
![]()
ty taky občas kupuju jsou lepsi