Krém na tampon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
believeinunicorns
30.1.16 14:59
@atominnka píše:
Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže :think:
(ne, není to reklama :mrgreen: )

ty taky občas kupuju jsou lepsi :palec:

• Citovat
  • Upravit
5283
30.1.16 15:00
@atominnka píše:
Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže :think:

Naprosto souhlasim,,,obéčka" jdou zavádět krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.16 15:10

@MarieOVMUC jako promiň, ale opravdu mi přijde přes čáru tvrdit, že používá použitý usušený tampon… ale je fakt, že debila ze sebe může udělat každý sám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
30.1.16 15:13
@atominnka píše:

souhlasím :palec: :palec: také se mi lépe zavádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.1.16 15:14
@MarieOVMUC píše:
Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D

Proč by měla matlat krém na něco, co je nasakle tekutinou??? Si evidentne nikdy nezazila, že ti tam pro suchost nešel tampón dat. Já jo a rozhodne se nenacucl, byl normálně suchý, jelikoz jsem ho dovnitř nedostala.. (Jakoze to drelo a nesel tam dat proste, Jakoze vubec, abys to pochopila) :roll: ) Logické že?.. :think: :nevim:

@believeinunicorns klasický krém bych nepoužívala..to fakt spíš ten lubrikant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
30.1.16 15:20

Holky, proc se hned navazet do zakladatelky? Ja, kdyz prvne nasla tampony a chtela je vyzkouset, tak jsem premyslela, jestli se maji vyndat z toho obalu a nebo ne. Bez obalu se mi blbe zavadel, tak jsem usoudila, ze asi v obalu.. no, uz za par minut jsem pochopila, ze to asi bude spatne. :mrgreen:
@believeinunicorns jak pisou holky, krem urcite ne. To fakt riskujes zavedeni nejake infekce. Mozna ten lubrikant, ale otazka je, jestli se tim nesnizi ucinnost tamponu, ktery jiste nasaje i cast toho lubrikantu misto krve. Zkus zmenit typ. Treba ja zpocatku pouzivala tampony s aplikatorem, protoze normalni jsem take neumela zavest. Dnes je nabidka uz mnohem vetsi, nez jen s aplikatorem ci bez, takze mas z ceho vybirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.1.16 15:20
@atominnka píše:
@MarieOVMUC jako promiň, ale opravdu mi přijde přes čáru tvrdit, že používá použitý usušený tampon… ale je fakt, že debila ze sebe může udělat každý sám :*

Tak asi je to bežná praktika MarieOVMUC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.16 15:21
@brulinka píše:
Tak asi je to bežná praktika MarieOVMUC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo, to je… ryje všude. někdy se člověk i zasměje, ale dneska :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
30.1.16 15:22
@trpaslinka píše:
Holky, proc se hned navazet do zakladatelky? Ja, kdyz prvne nasla tampony a chtela je vyzkouset, tak jsem premyslela, jestli se maji vyndat z toho obalu a nebo ne. Bez obalu se mi blbe zavadel, tak jsem usoudila, ze asi v obalu.. no, uz za par minut jsem pochopila, ze to asi bude spatne. :mrgreen:
@believeinunicorns jak pisou holky, krem urcite ne. To fakt riskujes zavedeni nejake infekce. Mozna ten lubrikant, ale otazka je, jestli se tim nesnizi ucinnost tamponu, ktery jiste nasaje i cast toho lubrikantu misto krve. Zkus zmenit typ. Treba ja zpocatku pouzivala tampony s aplikatorem, protoze normalni jsem take neumela zavest. Dnes je nabidka uz mnohem vetsi, nez jen s aplikatorem ci bez, takze mas z ceho vybirat.

to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.16 15:24
@bubulina píše:
to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam. :)

houby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.1.16 15:32
@bubulina píše:
to mi připomnělo, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že když si poprvé dávala v pubertě vložku, nalepila si ji tím lepícím ne na kalhotky, ale víš kam. :)

Auu

Holky tak mě napadlo, a tímto se omlouvám za OT :oops: :Jsou i OBčka s aplikátorem? Já už dávno nepotřebuji tampóny používat, ale dorůstá mi dcera a měla jsem s touto značkou jen dobré zkušenosti. Tak ať pak netápu a nehledám. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.1.16 15:35

@trpaslinka Tak mně se podařilo zavést tampon s vrchní částí obalu někdy tak cca před rokem. Jsem ho prostě automaticky zastrčila a šla. No, pak mi to bylo divný, že ho tam mám celkem krátce a tampon mi klouže ven :mrgreen: Ale ten spodek něco nasál, takže i tak docela držel :mrgreen:
Jinak Tampax s aplikátorem mívala doma máma, když jsem ještě byla MS nepolíbená. No zaboha jsem nemohla vyzkoumat, co to jako má být a jak se to má používat :lol: A vlastně jsem je nikdy naostro nevyzkoušela :think: To budu muset napravit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.1.16 15:36
@bubulina píše:

Sestřenka taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
30.1.16 15:36

@Tunrida tampax s aplikátorem si pamatuju a taky mi nešlo do hlavy, co že to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
30.1.16 15:38
@bubulina píše:

jestli měla bobra, tak to měla teda slušnou depilaci :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí