Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@atominnka A co mi závidíš? Jako fakt nejsem z těch, co si těhotenství užívají
Pro mě je to fakt jenom nevyhnutelný meziobdobí mezi oplodněním a porodem, ale klidně bych si to odpustila. Jako v tomhle bych fakt chtěla být chlap. Nesnáším menstruaci, nesnáším těhotenství, nesnáším ovulaci a nesnáším PMS a těch pár ostatních dní cyklu mi to nevynahradí
Klidně bych vynechala i porod a očistky a kojení, poporodní schízy a ubrečený mimino..
Ale kdyby to náhodou z mého popisu nebylo poznat, tak svého syna miluju ![]()
@Yasminn píše:
jestli měla bobra, tak to měla teda slušnou depilaci![]()
![]()
![]()
jojo, měla bobra, ještě vložku pěkně poplácala, aby hezky držela.
Prej se ani nehla, ale nedoporučuje… ![]()
Já když jsem byla ještě bez MS tak mamina měla takový ty vložky co když se namočí, tak vytvoří takový ten gel. No a mě strašně bavilo zkoumat, kolik je ta vložka schopná toho gelu vyrobit (vodou samozřejmě) ![]()
K zakladatelce: použila bych intimní gel ![]()
@Tunrida ale i tak
jééé, to bylo báááájo… 9m bez MS a pak 15m po porodu taky ![]()
@atominnka No jo, tak to já jsem to měla po půl roce zpátky
Dostala jsem ji jako dárek k Valentýnu ![]()
@atominnka píše:
@MarieOVMUC jako promiň, ale opravdu mi přijde přes čáru tvrdit, že používá použitý usušený tampon… ale je fakt, že debila ze sebe může udělat každý sám
@atominnka Jé tak to závidím, mě se MS dostavila týden po šestinedělí a je zase jako hodinky jako byla i před otěhotněním.
Pro zakladatelku: Občas stačí zvlhčit poševní vchod vodou a hned tam tampon půjde snáz. ![]()
@bubulina Já jednou při „přebalování“ spěchala, tak jsem nalepila na kalhotky sice správně, ale pak jsem sloupla ten papírek z křidélek a už jsem je nezahnula dospod…
Au. ![]()
@trpaslinka kdysi dávno, kolem roku 1190 vyjely první Tampaxy s tou zaváděcí tubou papírovou. Sestřenka před diskotékou, že ho tedy zkusí, jsem jí jeden dala, ona za chvíli vylezla ze záchodu a že to tam tedy nešlo narvat celý, kousek kouká a je to dost nepohodlný. Šoupla ho tam i s tím aplikátorem
ale jiná doba to byla, tampóny byly novinkou ![]()
@atominnka Jojo, sladké to bylo dětství
A jaká je to teď krutá nekonečná realita