Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No radši mě snad ani nezajímá, jakej používáš krém. Si pořiď lubrikant, ne? ![]()
Krém bych nedávala, může napáchat škodu s Ph.. ale kldněbych použila nějaký olejíček. Třeba dětský, nebo kokosový. Kokosový používáme i při sexu ![]()
Krému jo?
Indulona jede
![]()
Co zkusit spíš trochu lubr.gelu, když už?
Jako jakýho krému?
a jak někdy? nestačilo by změnit velikost? nebo to jsou jen vadný kusy?
Pokud nejde zavest tampon, mas suche okoli, tak mas slabounkou ms na tampon, ne? ![]()
Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D
@believeinunicorns tampony používám a když ms slábne tak i když používám mini občas mě to „dře“ tak použiju trošku Jenamazolu nebo Canesten jsou krémy na gyn. problémy tak by neměly nadělat paseku ![]()
@MarieOVMUC píše: Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D??? proč se hned navážet? Tak každá neteče jako prasklý potrubí že?… Já to naprosto chápu.. Ano krém není vhodná volba, ale nějaký olejíček nebo lubrikant se používá běžně… Dokonce to radí i gyn. pro mladé slečny.
@brulinka píše: ??? proč se hned navážet? Tak každá neteče jako prasklý potrubí že?… Já to naprosto chápu.. Ano krém není vhodná volba, ale nějaký olejíček nebo lubrikant se používá běžně… Dokonce to radí i gyn. pro mladé slečny.
a proc ne?:D jak vis, ze to nedela? ![]()
Dámy teda
já se nemůžu buchtu umejt ani obyč sprcháčem páč to štípe jako blázen a vy si tam klidně frkáte krémy
![]()
@MarieOVMUC píše:
Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D
tak se omlouvám ze jsem se na neco zeptala no ![]()
Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže ![]()
(ne, není to reklama
)
@MarieOVMUC myslím, že jsi až zbytečně moc rýpavá a děláš ze zakladatelky debila ![]()
@believeinunicorns @atominnka debila ze sebe muze udelat jen sama, mi to prislo velmi legracni:D kazdeho vec, co si kam strka:D
Zdravím mam dotaz

nekdy kdyz mi nejde zavést tampon tak na špičku tamponu nebo na pochvu namazu trochu krému.
napadlo me jestli to něčemu nevadi nebo jestli to neni nejaky problem
dekuju za odpovedi