Krém na tampon?

believeinunicorns
30.1.16 14:38

krém na tampon?

Zdravím mam dotaz :lol:
nekdy kdyz mi nejde zavést tampon tak na špičku tamponu nebo na pochvu namazu trochu krému.
napadlo me jestli to něčemu nevadi nebo jestli to neni nejaky problem :think:
dekuju za odpovedi :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
30.1.16 14:41

No radši mě snad ani nezajímá, jakej používáš krém. Si pořiď lubrikant, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2212
30.1.16 14:42

Krém bych nedávala, může napáchat škodu s Ph.. ale kldněbych použila nějaký olejíček. Třeba dětský, nebo kokosový. Kokosový používáme i při sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
30.1.16 14:43

Krému jo? :lol: Indulona jede :lol: :lol:
Co zkusit spíš trochu lubr.gelu, když už?

• Citovat
  • Upravit
5808

Jako jakýho krému? :roll: a jak někdy? nestačilo by změnit velikost? nebo to jsou jen vadný kusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775

Pokud nejde zavest tampon, mas suche okoli, tak mas slabounkou ms na tampon, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 14:46

Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.1.16 14:46

@believeinunicorns tampony používám a když ms slábne tak i když používám mini občas mě to „dře“ tak použiju trošku Jenamazolu nebo Canesten jsou krémy na gyn. problémy tak by neměly nadělat paseku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.1.16 14:52
@MarieOVMUC píše: Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D
??? proč se hned navážet? Tak každá neteče jako prasklý potrubí že?… Já to naprosto chápu.. Ano krém není vhodná volba, ale nějaký olejíček nebo lubrikant se používá běžně… Dokonce to radí i gyn. pro mladé slečny. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 14:52
@brulinka píše: ??? proč se hned navážet? Tak každá neteče jako prasklý potrubí že?… Já to naprosto chápu.. Ano krém není vhodná volba, ale nějaký olejíček nebo lubrikant se používá běžně… Dokonce to radí i gyn. pro mladé slečny. :roll:

a proc ne?:D jak vis, ze to nedela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.1.16 14:53

Dámy teda :D já se nemůžu buchtu umejt ani obyč sprcháčem páč to štípe jako blázen a vy si tam klidně frkáte krémy :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
believeinunicorns
30.1.16 14:54
@MarieOVMUC píše:
Tak jestli zakladatelka pouzity nacucnuty tampon vynda, ususi a znova pouzije, tak se ji tam nevejde, ze jo:D to by tak odpovidalo mentalite mastit neco, co ma nacucnout tekutinu:D navic ten nadherny zanet uz vidim:D krem po tydnu „na svobode“ je plny bakterii a nenamazali byste si ho ani na boty, videt to pod mikrem:D

tak se omlouvám ze jsem se na neco zeptala no :roll:

• Citovat
  • Upravit
22614
30.1.16 14:55

Spíš bych dala lubrikant. Taky jsem měla podobný problém, ale začala jsem kupovat OB procomfort, mají takovou hladkou vrstvu navrchu, která líp klouže :think:
(ne, není to reklama :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.1.16 14:55

@MarieOVMUC myslím, že jsi až zbytečně moc rýpavá a děláš ze zakladatelky debila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.1.16 14:56

@believeinunicorns @atominnka debila ze sebe muze udelat jen sama, mi to prislo velmi legracni:D kazdeho vec, co si kam strka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí