Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mě se osvědčila kyselina hyaluronová od nobilis tilia. Je to čisté, bez konzervantů a jiných přidaných látek co jsou v krémech. A fakt mi to ty první vrásky mizíkuje ![]()
Pokud už ve 23 máš vrásky tak je to genetika a nepomůže ti sebelepší krém
A jsou to fakt vrásky? Nevím no, ale ve 23 letech mi přijde hrozně brzo na to. Co se zeptat kožní, co by ti vzhledem k tvé pleti doporučila?
@Michaela2495 no, v tomto věku jsi na vrásky dost mladá. Většinou se dělají pro vyšší věkové kategorie. Spíš než drogerii bych volila specializovaný obchod s kosmetikou. Výběr záleží na tvých cenových možnostech. Já mám osobně ráda Yves Rocher. Prodavačky tam mají proškolené a dokáží dobře poradit. A nebo se objednej na kosmetiku a nech si poradit tam. Pokud potřebuješ něco levnějšího, projdi si nabídku značky Ryor. Možná tam něco najdeš pro svůj typ pleti. Základem je ale vědět, jakou pleť máš - normální, citlivá, suchá, mastná, smíšená, s „problémy“ atd.
Tedy, já dostala ve 24 letech od kamarádky, která dělá Mary Kay a cítila jsem se dotčená.
![]()
Já bych spíše volila hydratační kremy a to dle toho, které ti sedí. Mě třeba sedí na noc mastnější ![]()
@Lendie píše:
23 a mas vrasky?me je 24 a resim akne
mě 32 a taky ![]()
@Michaela2495 doporučuju spíše hydratovat a to hlavně vnitřně.
@Lendie píše:
23 a mas vrasky?me je 24 a resim akne
Já vrásky a akné zároveň
. Hele zkusila bych značku Bione. Jsou přírodní a slyšela jsem na ně samou chválu. Yves Rocher je taky super, ale podle mě je Bione s ním srovnatelný, ale 2× levnější. ![]()
jestli máš hodně suchou pleť tak ti bude připadat,že se dělají vrásky..vyzkoušej nějaké oleje na pleť, třeba bi-oil je dobrý.
Za mě arganový a opunciovy olej. Já ho (arganový)používám na pleť kvůli ekzému a jako vedlejší efekt jsem celkem vyhlazená. ovsem teda i o dost víc chlupatá. Na řasách je to žádoucí, na obočí už míň, pod nosem naprosto k nasraní
![]()
@Lendie Mě je třicet a taky řeším druhej výsev beďarů v životě ![]()
Já doporučuji čistý marulový olej a vmasírovat ho do umyté ještě mokré pleti. Nic jiného nepoužívám cca 10 let a vrásky mám než na duši.
![]()