Tip na paletky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
767
1.12.18 12:08
@jessikka píše:
Ráda bych poprosila o tip na paletku očních stínů v nude a hnědých odstínech, které budou neutrální nebo studené a nebudou mít růžový podtón. Nic nenacházím. Buď jsou teplé a do oranžova nebo studené, což chci, ale do růžova.

Dale shanim konturovací paletku nebo bronzer také ve studených odstínech. Vše je do oranžova.

Děkuji!

Paletku všemi deseti doporučuju Too Faced Chocolate bonbons. Je sice dražší, ale je vážné úžasná. Mám jí skoro dva roky a nesahám po ničem jiném. Odstíny jsou opravdu studené a neutrální. Sice jsou tam dva růžové odstíny, ale jsou do studena. Určitě na ní koukni. Kdybys chtěla napiš a můžu ti vyfotit swatch jakékoliv odstínu. Skvěle se s ní pracuje a dobře drží, práší úplně minimálně. Místo studeného bronzeru bych si já osobně koupila tvářenku Taupe od Nyxu a nebo bronzer od Max Factor, ten se mi zdál hezky do studena, já osobně používám ten světlejší od Catrice a je také fajn. Akorát s tou konturovací paletkou neporadím, ale rovněž vypadá dobře ta od Nyxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Filzefina
1.12.18 19:10

Doporucuji inglot a poskladat si paletku

• Citovat
  • Upravit
56276
1.12.18 22:07

@jessikka mám v těchto tonech Urban Decay Naked (úplně první neoznačenou číslem se semišovým obalem) a Too Faced Chocolate Bar. Obě jsou taková klasika, hodí se pro všechny typy. Je to sice investice, ale máš vystaráno na několik let.
Na konturování je úžasný Benefit Hoola, pro světlejší typy Hoola light

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
1.12.18 22:45

Ud nebo inglot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.2.22 20:58

Máte tip na konturovací paletku?
Koupila jsem si v DM Trend in Up a příjde mi, že se moc lesknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí