Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Je to normální, ta tkáň je hodně křehká a snadno se poraní. Než se to zatáhne úplně záleží na velikosti díry, většinou za 2-3 měsíce už není nic vidět.
Pro rypalky. Je to moje prvni extrakce po uraze, ani jsem nevedela ze zub je spatny. Praskl ni koren a udělal se velky zanet. Na pohotovost to mam 50km
a jsem fakt strasnej srab ohledně zubaře. Staci mi ho slyset byť jen v mobilu a uz se pomalu sunu k zemi
strasil me suchym luzkem ale to se dela 3 dny po zakroku ne?
@dickys píše:
Je to normální, ta tkáň je hodně křehká a snadno se poraní. Než se to zatáhne úplně záleží na velikosti díry, většinou za 2-3 měsíce už není nic vidět.
Dekuji za odpověď. Jsem strašně vyplasena
prvni zakrok u zubare, ani plombu nemám. 14 dni v pohodě a ted to „zlobi“
@Anonymní píše:
Dekuji za odpověď. Jsem strašně vyplasenaprvni zakrok u zubare, ani plombu nemám. 14 dni v pohodě a ted to „zlobi“
mě krvacel měsíc po zákroku, ale po špatném zákroku kdy ho musel druhý chirurg opravovat. Jinak doporučují najít zubaře kterého se nebudeš bát a chodit pravidelně. Já si takového našla ale až poté kdy jsem se vzbudila a neotevřela jsem oko to mě pořadně nakoplo a začla jsem problém řešit. Řešim zuby už půl roku a ještě mám daleko do konce řešení
@smajlik345 píše:
mě krvacel měsíc po zákroku, ale po špatném zákroku kdy ho musel druhý chirurg opravovat. Jinak doporučují najít zubaře kterého se nebudeš bát a chodit pravidelně. Já si takového našla ale až poté kdy jsem se vzbudila a neotevřela jsem oko to mě pořadně nakoplo a začla jsem problém řešit. Řešim zuby už půl roku a ještě mám daleko do konce řešení
Ja mam strach diky předešlé zubarce. Tento je super ale strach furt je. Zub byl vytrhnut po uraze. Nebolel, nebyl citlivý a zjistilo se to na rtg na preventivce
mel zlomeny koren se zanetem.
Ahoj, mam menší dotaz.. Jsem 14 dnu po vytržení sedmičky. Mam tam celkem diru, z poloviny se uz tedy zatahla ale saha cca 3mn pod dáseň. Nijak me to nebolelo ani prášky jsem neuzivala

Rano jsem jedla chleba a omylem na to hodne kousla, všimla jsem si ze to trochu boli a pak to i trochu krvacelo. Ted pri čištění jsem se do toho asi zase nejak bouchla a zase to trochu boli a krvaci. Je tohle normální stav po takové době? Za jak dlouho se rána zaceli celá? Uz ne nebaví z toho dostavat judlo