Krevní skupiny a charakter

6578
28.4.14 20:20

Krevní skupiny a charakter

Ahoj, na FB jsem narazila na tento odkaz a docela mě to zaujalo. Jaká jste krevní skupina? Platí to na vás? Více v odkaze. :mavam:

http://gaia2010.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
642
28.4.14 20:25

Asi jako horoskopy - něco jo, něco vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.4.14 20:27

Něco jo, něco ne..ale vztah B+B, to na nás teda sedí 100procentně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.4.14 20:35

Mám nulu a na mě to teda nesedí vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.4.14 20:36

Asi z 90% :mrgreen: v něčem vůbec, něčem do posledního puntíku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27264
28.4.14 20:36
@lovesmile píše:
Ahoj, na FB jsem narazila na tento odkaz a docela mě to zaujalo. Jaká jste krevní skupina? Platí to na vás? Více v odkaze. :mavam:http://gaia2010.sk/index.php?…

ale jo docela to na mě sedí, akorát dle toho, bych neměla být sobecká a to já dost často jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
28.4.14 20:51

Ty jo, na mě sedí skoro na 100% 8o Akorát podle toho bysme se s manželem vůbec neměli dát dokupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
28.4.14 20:52

Vzhledem k tomu, že máme oba stejnou ks, jsme oba povahově hooodně odlišní a ta charakteristika nesedne ani na jednoho z nás - je docela umění něco takového napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
28.4.14 20:58
@lleennttiillkkaa píše:
ale jo docela to na mě sedí, akorát dle toho, bych neměla být sobecká a to já dost často jsem…

:mrgreen: to je ale hezke, ze jsi k sobe tak uprimna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
28.4.14 21:02

@Pizlam viď? :mrgreen: ne vážně ráda pomůžu v rámci mezí, ale nikdy kvůli tomu neomezím sebe, svoje dítě a svého muže. Jsem sobecká třeba v tom, že jsem se naplno neobětovala dítěti. Miluju ho nadevšechno, ale mám ráda svoje pohodlí, svůj klid a svojí zábavu. Už mi to i dost lidí vyčetlo, ale mě je to u zádele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 21:02

Mám 0 a něco sedí něco ne :D pořád vymýšlí nějaký rozdělení osobností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
28.4.14 21:07
@lleennttiillkkaa píše:
@Pizlam viď? :mrgreen: ne vážně ráda pomůžu v rámci mezí, ale nikdy kvůli tomu neomezím sebe, svoje dítě a svého muže. Jsem sobecká třeba v tom, že jsem se naplno neobětovala dítěti. Miluju ho nadevšechno, ale mám ráda svoje pohodlí, svůj klid a svojí zábavu. Už mi to i dost lidí vyčetlo, ale mě je to u zádele.

K te prvni casti. To bysme asi byly vsechny sobecke. Kdo by omezoval kvuli druhym svou rodinu? To ani ja ne, a nemyslim si, ze jsem egoisticka. A k te druhe casti. Mno, nevim, co presne si predstavit pod pojmem " svuj klid". Jestli je to mysleno tak, ze si sednes k pc a vyhulis pulku krabky, a ditko ti tam beha a rve, tak to pak jsi tedy az nechutne sobecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
28.4.14 21:18
@Pizlam píše:
K te prvni casti. To bysme asi byly vsechny sobecke. Kdo by omezoval kvuli druhym svou rodinu? To ani ja ne, a nemyslim si, ze jsem egoisticka. A k te druhe casti. Mno, nevim, co presne si predstavit pod pojmem " svuj klid". Jestli je to mysleno tak, ze si sednes k pc a vyhulis pulku krabky, a ditko ti tam beha a rve, tak to pak jsi tedy az nechutne sobecka :mrgreen:

ne to ne :D ale jako, že s klidným srdce nechám tatínka ať se stará a já se v klidu vyspím a nerve mi to žíly. On stejně nevydrží dlouho spát, tak co. Popřípadě se sbalím a odjedu na víkend pryč, odpočinout si a stará se tatínek. V tomhle jsem prý sobecká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
28.4.14 21:20

@Pizlam a svým klidem myslím třeba ranní kávu a odkázání dítěte například k pohádce nebo do pokojíčku…ale samozřejmě nejdřív dostane najíst, aby neprudil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.4.14 21:24

Naprostá peakovina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie