Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, na FB jsem narazila na tento odkaz a docela mě to zaujalo. Jaká jste krevní skupina? Platí to na vás? Více v odkaze. ![]()
Něco jo, něco ne..ale vztah B+B, to na nás teda sedí 100procentně ![]()
@lovesmile píše:
Ahoj, na FB jsem narazila na tento odkaz a docela mě to zaujalo. Jaká jste krevní skupina? Platí to na vás? Více v odkaze.http://gaia2010.sk/index.php?…
ale jo docela to na mě sedí, akorát dle toho, bych neměla být sobecká a to já dost často jsem…
Ty jo, na mě sedí skoro na 100%
Akorát podle toho bysme se s manželem vůbec neměli dát dokupy ![]()
Vzhledem k tomu, že máme oba stejnou ks, jsme oba povahově hooodně odlišní a ta charakteristika nesedne ani na jednoho z nás - je docela umění něco takového napsat ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
ale jo docela to na mě sedí, akorát dle toho, bych neměla být sobecká a to já dost často jsem…
to je ale hezke, ze jsi k sobe tak uprimna ![]()
@Pizlam viď?
ne vážně ráda pomůžu v rámci mezí, ale nikdy kvůli tomu neomezím sebe, svoje dítě a svého muže. Jsem sobecká třeba v tom, že jsem se naplno neobětovala dítěti. Miluju ho nadevšechno, ale mám ráda svoje pohodlí, svůj klid a svojí zábavu. Už mi to i dost lidí vyčetlo, ale mě je to u zádele.
Mám 0 a něco sedí něco ne
pořád vymýšlí nějaký rozdělení osobností
@lleennttiillkkaa píše:
@Pizlam viď?ne vážně ráda pomůžu v rámci mezí, ale nikdy kvůli tomu neomezím sebe, svoje dítě a svého muže. Jsem sobecká třeba v tom, že jsem se naplno neobětovala dítěti. Miluju ho nadevšechno, ale mám ráda svoje pohodlí, svůj klid a svojí zábavu. Už mi to i dost lidí vyčetlo, ale mě je to u zádele.
K te prvni casti. To bysme asi byly vsechny sobecke. Kdo by omezoval kvuli druhym svou rodinu? To ani ja ne, a nemyslim si, ze jsem egoisticka. A k te druhe casti. Mno, nevim, co presne si predstavit pod pojmem " svuj klid". Jestli je to mysleno tak, ze si sednes k pc a vyhulis pulku krabky, a ditko ti tam beha a rve, tak to pak jsi tedy az nechutne sobecka ![]()
@Pizlam píše:
K te prvni casti. To bysme asi byly vsechny sobecke. Kdo by omezoval kvuli druhym svou rodinu? To ani ja ne, a nemyslim si, ze jsem egoisticka. A k te druhe casti. Mno, nevim, co presne si predstavit pod pojmem " svuj klid". Jestli je to mysleno tak, ze si sednes k pc a vyhulis pulku krabky, a ditko ti tam beha a rve, tak to pak jsi tedy az nechutne sobecka
ne to ne
ale jako, že s klidným srdce nechám tatínka ať se stará a já se v klidu vyspím a nerve mi to žíly. On stejně nevydrží dlouho spát, tak co. Popřípadě se sbalím a odjedu na víkend pryč, odpočinout si a stará se tatínek. V tomhle jsem prý sobecká..
@Pizlam a svým klidem myslím třeba ranní kávu a odkázání dítěte například k pohádce nebo do pokojíčku…ale samozřejmě nejdřív dostane najíst, aby neprudil ![]()