Křičí až zvrací

17
22.10.14 21:02

křičí až zvrací

Dobrý den maminky. Zajímalo by mě jestli některá z vás měla podobný problém jako já. Moje dcera má rok a čtyři měsíce. Dříve jsme ji měli naučenou usínat samotnou, teď vyžaduje přítomnost mě nebo přítele. Pokud náhodou odejdeme z místnosti kde ona usíná, okamžitě se postaví v postýlce a začně křičet. Ale to je přímo histerický křik. Křičí tak, až se z toho pozvrací. A to je schopná zvládnout i za 2 minuty. Měla jste některá tento problém? Jak jste jej řešila? Ráda bych ji zase naučila usínat samotnou. Ale s tímto křikem mi to nějak nejde. Máte nějaké rady?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
22.10.14 21:04

Byt u ni. :nevim: a nebo ji trapit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.14 21:06

Moje rada je BÝT U NÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.14 21:08

@cvachcek buď budeš s ní, nebo jí necháš vyřvat, když nechceš vyřvání, musíš být u ní.. a naučit ji pomalu např na nějakého mazlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink

Taky bych byla u ní…ono je to možná jen období, za čas se to samo může spravit ;) já ted svojí skoro 16-ti měsíční holčičce taky musím posluhovat ve všem skoro, jinak mi tropí scény, že si někdy říkám, že se udusí :nevim: a to jsem vždycky říkala, že tohle trpět nebudu…no když už se mě to vážně týká tak jdou sliby stranou…

• Citovat
  • Upravit
43

Taky se přidávám a radím být s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.10.14 21:09

Kdyby to delalo moje dite, i kdyz nejspis ne ulpne nadsena, urcite bych mu vyhovela a uspavala ji. Vecer to vetsinlu byva otazka par minut. Verim, ze kdyz byla naucena usinat sama, zase bude, casem najdete zpusob, jak ji to opet „naucit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159

Proč u ní nejsi? jednak musím být hrozně nešťastná a druhak bych měla strach že nepřiběhnu včas a to dítě se klidně může těmi zvratky i udusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125

Kamarádka má dceru, která ze vzteku zvrací doteď (4 roky). Podle mě to měla zarazit dříve - nutí to ze sebe a kamarádce to už leze krkem. Ale na druhou stranu, co je přísnější, tak je to lepší. Děti to dělají docela často (většinou tím totiž vyděsí rodiče a ti změknou). Mně to udělal jednou syn a dostal ještě tak na zadek, že už se nepozvracel. Zkusil se tak vztekat, že jsem mu jen řekla, že jestli se pozvrací, tak ať si připraví zadek. Ségra to udělala taky tak a pomohlo. Jen mé zkušenosti. Radím jen, abyste to jakkoliv odbourala a dala dcerce najevo, že takhle tedy ne.

EDIT: ale pokud to má dcerka jen při spaní, tak bych s ní byla. To by mi jí bylo líto..

Příspěvek upraven 22.10.14 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.10.14 21:11

@Sona8056 :roll: dostat na zadek za to že se pozvracel je i na mě silný kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.10.14 21:12

@Sona8056 8o Roční dítě to určitě pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.10.14 21:12

Tak stane se, že jsme sami doma a třeba si musím nutně odskočit na WC. A ona to za tu chvilku stihne. Stoupne si, ječí a je to. Chvilku na to zvrací. Opravdu jí stačí 2 minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.10.14 21:13

My jsme to měli se synem to samé. Byl krásně naučený sám a najednou cvak. Vyzkoušeli jsme rady z netu, ale vše marné. Prostě to byla nějaká etapa, kdy nás vyžadoval u postýlky. Tak cca po půl roce jsme zkusili znova ho naučit samotného a zase to fungovalo. Není nijak temperamentní, ale v tom období byl schopen řvát i tři hodiny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
22.10.14 21:14

Zkouší to, netolerovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.10.14 21:14

@Sona8056 Zvlastni metoda…