Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teda Míši moc hezká fotečka ![]()
ty asi nabralas jen na bříšku ne? jinak máš postavičku jako modelka ![]()
já to nedokážu posoudit s bříškama moc zkušeností nemám ![]()
já jen věřím zatím doktorům tak snad se nesekli ![]()
No ale když ti řeknou ve 12tt kluk a ve 20tt holka a dokola slyšíš ty máš bříško na chlapečka a ted fyzi že se ji u kamarádky spletli… no tak jsem teď teda na vížkách co to teda bude…
![]()
Ale mě je to jedno, hlavně aby byl brouček zdravý, nic víc si nepřeji…
Ahoj, asi se tím tvarem bříška opravdu nedá moc řídit, já ho mám spíš do boků a čekáme kluka. ![]()
to je fakt a určo nemáš jen růžový věcičky ne? my sme od začátku dostávali neutrál tak se nám to trochu nastřádalo a já taky nechcu všechno růžový
aby náhoda nesedla na mě a pak sem kluka nenavlíkala do růžové ![]()
no právě… věcičky to je to poslední, přítel může kdyžtak dokoupit když budu v porodnici ![]()
Ale už se těšííím… metřík se už pomalinku zkracuje.. ![]()
To my si Káji ještě počkáme, ale je fakt, že mi to druhé těhotenství mnohem rychleji utíká, malá mě zaměstnává, tak kolikrát ani nevím ve kterém týdnu vlastně jsem. ![]()
Blani abych pravdu řekla tak když sem tě viděla tak bych ti tipla tak moje roky nebo mladší na to že máš už doma malou cácorku nevypadáš ![]()
Káji buďme rádi že jsme si vybraly ten Kroměříž… Do Zlína by mě už nikdo nedostal a to jsem opravdu chtěla porodit tam..
Každá maminka co znám nespokojená a co mi teď říkala chudina sestřenka, tak jsem čuměla s otevřenou pusou…Zlatý Kroměříž..
fakt je to tam tak hrozný
no já sem byla rozhodnutá hned už jen představa jak se valím do porodnice skrz odpolední kolony mě nahání husí kůži ![]()
Mě je celkem jedno co to bude, ale už aby to bylo se nemůžu dočkat. Sem zjistila že já si nemusím vlastně nic kupovat, vašechno „zdědím“ a je toho pořádná hromada:-) To ani nestihnu vytáhnout než vyroste.
No my jsme měli ve 20tt 360g takže to zas takovej cvalda byt nemůže. Na nad porodnicou jsem přemýšlela o Zlíně. Já žádnou maminu neznám a ségra tam rodila před 2roky a říkala že v pohodě. Ale z toho co jste tu napsali tak nevím…
Dneska bych si měla jít pro auto, sice bylbý favorit, ale už se nebudu muset spolíhat na autobus
![]()
Iri no je to individuální ty zážitky nemusí mít každej tak hrozný ![]()
a ty si odkud? máš to blíž do Zlína?
Tak holky já budu rodit určo v Km, první porod tam byl v poho a hlavně manža to bude mít po cestě práce.