Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebojte,zvládnou to oba,manžel byl se mnou v porodnici 12hodin,při samotném porodu ho postavili mě za hlavu,takže nic neviděl,ale mohl mě držet za ruku a vysvětlit Mudr,že oxytocin mi má píchnout do zápěstí.
Tomu věřííím, vím že by tam byl 100% podpora… Ale on je tak strašně citlivý tak aby mi to tam zvládl..
![]()
Ale bude se mnou tak pak uvidím jak na tom budu jak půjdu na druhou dobu porodní… uvidíme na místě…
Vyplňovala jsem teď papíry i porodní plán jsem si vytiskla
ale chybí mi pořád to klučičí jméno…
pořád váhám co tam napsat..
Míši tak dejte po tatínkovi
to mívá úspěch a Honzík je moc pěkný, mě by se to taky líbilo ale kompromis byl David ![]()
No právě máme dvě jména Daniel a ten Honzík… ale už několik měsíců nevíme a nevíme co tam napsat…
![]()
Co kdyby náhodou to byl ten chlapeček..tak raději hodně popřemýšlet, i když už na to není moc čas…
![]()
no tak to máte teda dobrý dilema
ale tak nakonec se budete muset rozhodnout pro jedno a nebo dát úplně jiný
Jiný asi ne… nic jiného nás na první pohled neuchvátilo… tak uvidíme, někdo to tam napíše až v porodnici, tak třeba nás to osvítí..
![]()
jj taky možnost ![]()
a co jinak jak ti je?
je to lepší když víš že už budeš mít mimčo za pár dnů doma?
Jo jo krásný… Ze začátku jsem nad porodem pořád přemýšlela a bála se a čekala jsem že se budu bát víc a víc jakmile se porod bude blížit ale úplný opak… Moc se už těším…Těch pár hodin bolestí ti vynahradí ten zázrak který je na celý život,,, ![]()
Ty máš do konce ještě 128 dní že… no ale uteče to jak voda…
jj taky sem přemýšlela nad porodem ale taky už se moc těším až budu malou držet v náručí, to je silnější než nějakej blbej strach ![]()
hlavně pak si to budem užívat, tchýně mi furt předhazuje, že mi bude furt vozit a že budu ráda, když se uřvanýho děcka zbavím aspoň na chvilku.
No tak s tím naprosto nesouhlasím, štvou mě takový kecy! a ona taky!
Jo jo, tohle hodně probíráme na naší únorové diskuzi.. téma tchýně… A tohle bych taky nevydržela poslouchat…Přece si dělám dítě aby byla s ním a starala se o něj a ne ho pichla babičce a starejte se vy!!!
A oni bydlí tady v KM? To já můžu být ráda že mám super tchýni a mamina to samé, ty se mi do toho plést nebudou a když budu chtít pomoci já tak se sama ozvu a oni rády přijedou..
no to já mám u tchýně pravej opak je aktivní jak nechceš a ještě bydlí taky v Chropyni jen přes ulici od nás ![]()
moje mamka je suprová, ví že sem stejná jako ona sama a proto by se mi do ničeho sama nepletla ale když potřebuju pomůže mi ![]()
na naší červnové diskuzi si taky na tchýně stěžujem, protože je to fakt někdy na provaz, já mám aktivní a jedna holčina zase tak moc pasivní že ji vnoučata nezajímají krom jednoho miláčka což taky není dobrý!
No uvidíme jak to dopadne… Třeba mě taky začnou chodit za prdelkou… Ale já to nepotřebuji, budu ráda když budu mít s malou svůj klid. i když je fakt že si musí hodně zvykat na ostatní lidi, ale nemusí se to tak přehánět…
Dneska mi pomalinku odešla hlenová zátka, teda jeslti to bylo ono … ![]()
No já už se tak strašně těšííím, ať už je to za mnou a já už jsem z porodky doma ![]()
tak to už se ti to blíží
No pak kdyžtak pisni když se ti bude chtít jestli se vám povedla opravdu holčička a míry moje tel. číslo 724 905 235
jsem od přírody ženská zvědavá a pokud by ti to nevadilo tak mi pak z porodnice pisni
budem ti držet palce ![]()
Čísilko mám poznačené… ![]()
Nevíte jestli v kroměřížské porodnici mají připojení k netu? Vím že v nemocnici normálne mají ale jestli i na porodnickém…
![]()
Mám wifi v mobilu tak by to bylo super..
![]()
Dneska mám KO, tak jsem zvědavá na novinky..
![]()