Krvácení během braní antikoncepce bez přestávky

30.3.18 10:40

Krvácení během braní antikoncepce bez přestávky

Zdravím.
Přicházím s takovým menším problémem. Vynechala jsem teď asi 3× 7 denní pauzu v braní antikoncepce, vždy bez problémů. Tento týden se mě chytla silná angína, nebyla jsem skoro schopná vstát z postele a dojít sama na záchod a dostala jsem silná antibiotika.
Měla jsem v pondělí přestat brát antikoncepci a mít sedmidenní pauzu. Tu jsem ale vynechala a začala brát další platíčko, protože při představě, že bych k té angíně měla ještě menstruaci… :roll:
Dnes ráno jsem se vzbudila a na záchodě jsem zjistila, že krvácím. Jen slabě, ale stále je to více než jen špinění.
Takže se chci zeptat- je to kvůli tak dlouhé době vynechávání menstruace nebo třeba kvůli antibiotikům?
Děkuji předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
30.3.18 10:45

Nejspíš kombinace všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
30.3.18 10:54

Ja myslim, ze ty tri mesice v kuse jsou tak akorat. Je velke procento zenskych, ktere to nezvladnou ani ty tri mesice. Potvrdil mi to i gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.18 11:10

Děkuju holky, teď jsem zjistila, že jsem si včera večer zapomněla vzít prášek, takže to dnešní krvácení má jasný důvod :D
Nicméně děkuji za reakce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
30.3.18 12:40

Pochybuju že by včerejší zapomenutý prášek měl souvislost s tím krvácením. To spíš to spojování platicek a ATB. Mně třeba krvácení mimo pauzu způsobovalo všechno, jak spojení plat tak ATB a u mě tedy i zpoždění o víc hodin. Ale jsem extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 15:26

Byla jsem služebně 3 měsíce mimo ČR a brala jsem antikoncepci bez té 7 denní přestávky. Tedy v kuse jen ty aktivní tablety. Nyní jsem v cca půlce dalšího platíčka a začala jsem krvácet.
Je to tedy tím, že jsem dlouho neměla MS?? Nebo kvůli tomu, že beru 4té platíčko za sebou??

A jak teď postupovat??? Mám platíčko klasicky dobrat? Nebo začít brát ty bílé placebo tabletky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.22 15:31

:zed: tak jestli berete 4 měsíce v kuse antikoncepci bez Přestavky tak nemám slov ano krvácení může být s teho vajíčka se prostě potřebuji uvolnit a jít s těla radši to neberte nebo si zadelate na zdravotní problém. To radši nemějte sex :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.22 15:34
@Anonymní píše: :zed: tak jestli berete 4 měsíce v kuse antikoncepci bez Přestavky tak nemám slov ano krvácení může být s teho vajíčka se prostě potřebuji uvolnit a jít s těla radši to neberte nebo si zadelate na zdravotní problém. To radši nemějte sex :mavam:

Takže mám začít užívat placebo tablety??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.22 15:44

Jja nevím jakou antikoncepci máte že v pauze musíte brat placebo alle ano asi bys dala pauzu když krvacite nebo si zavolejte dr ta vám řekne víc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.22 15:49
@Anonymní píše:
Jja nevím jakou antikoncepci máte že v pauze musíte brat placebo alle ano asi bys dala pauzu když krvacite nebo si zavolejte dr ta vám řekne víc

Mám antikoncepci Yosefinne (24 aktivních tablet a 4 placebo)

• Citovat
  • Upravit
53518
10.11.22 16:28
@Anonymní píše:
Jja nevím jakou antikoncepci máte že v pauze musíte brat placebo alle ano asi bys dala pauzu když krvacite nebo si zavolejte dr ta vám řekne víc

Stává se to, že i při braní HA žena krváví mimo obvyklou dobu. Nejspíš jí nesedí antikoncepce. Dobrala bych plato a zavolala svému lékaři, jak mám postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
10.11.22 16:29
@Russet píše:
Stává se to, že i při braní HA žena krváví mimo obvyklou dobu. Nejspíš jí nesedí antikoncepce. Dobrala bych plato a zavolala svému lékaři, jak mám postupovat.

ne, to bude tím, že brala tolik platíček po sobě, je to normální. Někomu nevydrží ani celá dvě platíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 16:50

@vokishka no a budu krvácet den, dva?

Mám normálně platíčko dobrat, nebo najet na ty 4 bílé placebo tabletky???

• Citovat
  • Upravit
65365
10.11.22 16:51
@Anonymní píše:
@vokishka no a budu krvácet den, dva?Mám normálně platíčko dobrat, nebo najet na ty 4 bílé placebo tabletky???

najela bych na placebo, měla by proběhnout menstruace jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 20:57

Čtu dokola a pořád nechápu. Mám to plato dobrat, nebo začít brát ty bílé placebo tabletky??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1