Krvácení po Miréně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.13 17:21

@alca a danik přesně, já asi taky ještě chvilku počkám, přece jen to nebylo moc levný, a le uvidíme. hele a na jak dlouho máš? doktorka říkala, že to je to samý, jen že zleží po kolika letech se vyndá. přitom já myslela, že když máš na 3 nebo na 5let, je to rozdíl, třeba v množství hormonů apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
18.8.13 17:26

@pampeliška189 Já už jí mám rok. První půl rok děs. Pořád jsem špinila. Teď už jen vyjímečně, ale několikrát denně mě dost zabolí břicho. Jako taková křeč v místě, kde tělísko je. Neporadím ti, ale pro ostatní, už si jí znovu dát nenechám. Do Vánoc půjdu na vyndání kvůli druhému mimi a už se na to fakt těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 17:33

@Elilen já se právě bála, protože se mě ptala, jstli chchi ještě děti, jenže to bylo po asi měsíc po „super“ porodu, takže jsem řekla že v nejbližší době určitě ne, že jí jako těm co chtěěj takhle brzo po sobě děti nedoporučujou atd, ale co, už jí mám dva roky, tak to snad nebude vadit. uvidím, ještě asi trochu vydržím, a le taky už se těším až budu bez hormonů. to samý chut na… vůbec, tak snad se zlepší i to.
no, já právě mám zase bolesti jako kdybych měla silnou menstruaci asi tak necelý týden před tím než zase špiním, to ale nevím jestli jsem měla i na začátku nebo to začalo až ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
18.8.13 17:56

@pampeliška189 na 5let ji mám…

• Citovat
  • Upravit
18.8.13 19:25

Já si jí nechala taky dát na 5 let, ale asi stejně půjdu na vyndání dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
18.8.13 19:38

@pampeliška189 no, taky jsem to tak planovala, i s tím, že bych si pak hned nechala zavést znovu další…každopádně, ted už z ní tak nadšená nejsem :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.17 17:58

Mirena

Dobrý den, poradí mi někdo? Mám mirenu 2roky. Rok pořád problém, špinění, krvácení. Pak chvíli klid a znova špinění, bez slipovky nevyjdu ven. Lékař říká že pokud to nepřestane půjde mířená pryč i s dělohou. Mate někdo stejný problém?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa