Krvácení po spontánním potratu

Anonymní
31.10.10 16:11

Krvácení po spontánním potratu

Ahoj, měla jsem spontanní potrat (nebo ZT) v 5tt. Žádné bolesti, začla jsem spinit, pak prudké krvácení, naštěstí bez revize. Dr. mě po týdnu,kdy skončilo krvácení zkontroloval a vše je v pořádku, od té doby ale špiním - nemáte někdo zkušenost, jak dlouho to tak může trvat? Do další MS?
A taky mě zarazilo, že mi dr. prakticky hned povolil sex, tedy chráněný - kvůli virózám mi doporučil otěhotnět až na jaře - ale jinak prý můžeme sexovat ihned. Což je zvláštní, četla jsem tu nějaké diskuze a všude mají všichni nařízené „šestinedělí“…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6651
31.10.10 16:16

Já jsem krvácela asi týden a pak další týden špinila. Špinění bylo i uprostřed cyklu…
Sex mi doktor taky nezakázal, jen doporučil dát si 1 cyklus pauzu od snažení o miminko.
Já myslím, že „šestinedělí“ se doporučuje předevší po kyretáži :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.10.10 16:29

ahoj, taky mam pocit, že po samovolnym potratu ti v sexu nic nebrání a navíc když to bylo takhle v začátku. Jiné by to asi bylo kdybys potratila v 10tt nebo víc, ale většinou dři vědí co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.10.10 17:06

Taky jsem prodělala spontánní potrat, krvácela jsem asi 14 dní, ale nijak silně, když krvácení přešlo, prostě jsem to brala, že je vše ok a otěhotněla jsem znovu asi za 2 měsíce a vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 17:41

Dodržení šestinedělí se doporučuje u kyretáže, to se ti naštěstí vyhlo, takže nějakých šest týdnů ani čekat nemusíte. Já měla zamlklé těhu loni v devátém týdnu, absolvovala jsem kyretáž a špinila jsem asi dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
9.8.12 20:29

Já mam zasebou ted samovolny potrat v 7tt a měsíc krvaceni a spineni..ted jsme prodelala 1menzes a uz 12dni krvacim..4dny silneji a do tedka jen tak spinim..doktor to vi a nic nerikal..ze mam dorazit az po dalsich menzes..ale kdy prestanu spinit? ja chci hned otehotnet…co nejdrive…kyretaz nebyla potreba rikal..ze jsme mela jen spise chemicke tehotenstvi..ale ja teda mesic trplea bolestma jako kun…nevim no..co myslite je notmalni 12dni?

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
9.8.12 20:31

Podle me to normalni neni, na utz nic nevidel?

• Citovat
  • Upravit
Babeta Šlingrová
9.8.12 20:35
@zrzana2 píše:

na utz byla mala cysta…myslim ze mi mohla prasknout pri sexu..pockam do pondelka a pripadne si zajdu na gyndu zase…

• Citovat
  • Upravit
Babeta Šlingrová
9.8.12 20:37
@zrzana2 píše:

na utz byla mala cysta…myslim ze mi mohla prasknout pri sexu..pockam do pondelka a pripadne si zajdu na gyndu zase…

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
9.8.12 20:37

No tak to mozna jo, ale po potratu bez kyretaze mi 12dni ms prijde fakt hodne

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
9.8.12 20:39

Na gyndu jdi tak jak tak. Vim urcite, ze kdybys byla pacientka myho mudr, tak by te chtel videt

• Citovat
  • Upravit
Babeta Šlingrová
@zrzana2 píše:
No tak to mozna jo, ale po potratu bez kyretaze mi 12dni ms prijde fakt hodne

co nadelam..kdyz to na kyretaz nebylo…na utz nikdy plod nebyl videt…takže se nedivim ze me na ni neposlal…asi se to seklo nekde na ceste..ale neco ze me vyslo..tkan určitě…a pak ok…a pak normalne prisla menzes po provokacce..ale uz to trva 12den

• Citovat
  • Upravit
Babeta Šlingrová
@zrzana2 píše:
Na gyndu jdi tak jak tak. Vim urcite, ze kdybys byla pacientka myho mudr, tak by te chtel videt

na gynde jsme byla v uterek :(

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
9.8.12 20:41

Jo tak jak je to s ms po prov. nevim, to neporadim, ale predpokladam ze kdyby mohla byt takhle dlouha, tak te na to dr snad upozorni

• Citovat
  • Upravit
69
25.9.15 21:08

Ahoj holky prosim potrebuji poradit. V 5 tt jsem samovolne potratila, dle dr se jednalo o mikropotrat, protoze na utz tehotenstvi nebylo videt, pouze jsem mela zvysene hcg v krvi, ktere zaclo klesat. Ve stredu vecer jsem zacla krvacet jako pri silnejsi ms a dnes pouze jen spinim. Neni to malo? Myslela jsem, ze budu krvacet dele. Nemate s tim nekdo zkusenost? Dr mi rikala, ze pokud probehne normalne ms, tak je to uz uzavrene a neni potreba dalsi kontroly ani sledovani hcg. Tak nevim no :nevim:
Dekuji za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty