Krvácení při těhotenství nebo potrat ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krvácení při těhotenství nebo potrat ?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s krvácením při těhotenství? 29.12 proběhla ovulace a od té doby krvácím, není to úplně MS, ale špinění to není. Ve středu 5.jsem šla k Dr, odebrala krev a zjistila že jsem těhotná (hcg 640). Nasadila Ascorutin. Krvácení stále… V pátek 7, znovu odběr (na ten čekám), nasazení Utrogestanu 1-1-1. Bohužel stále krvácím, máte s tím někdo zkušenosti, že to bylo ok? Včera jsem zkoušela ještě těhotenský test, který mi přijde i z odpolední moči poměrně dost silný a je 10DPO. Začínám být z toho krvácení totál na nervy 😞
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
@Tyyynka V tomto stadiu se ani nehovori o potratu, ale biochemickem tehotenstvi. Nezbyva nez pockat, jak to dopadne. Podle hcg ti ovulace probehla asi i trosku driv nez 29.12., ale to jednotky dnu na veci nic nemeni. V tomto stadiu zanika (podle veku) az 50% tehotenstvi a je to zpusobeno nejcasteji vadou embryjka. To nejde zachranit (a ani nechces, protoze je vetsinou geneticky vadne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle testu 10 dpo určitě nejsi. Tohle je test tak týden zpoždění a to hcg by cca na 5tt odpovidalo. To krvácení- můžeš to mít Ok, potracis nebo je tam nějaká komplikace v podobě mimodelozniho. Pokud bylo hcg ve středu přes 600 tak V pondělí by měla doktorka byt schopna vidět neco na utz jestli to v děloze. Pokud ne v děloze tak bude určitě pátrat dal. Případně možná cysta na vajecniku? Způsobuje pozitivní test a můžeš krvacet. Není možné ze by jsi ovulace měla dvě? Jestli usuzujes podle ovu testu tak ten ti tou dobou už mohl ukazovat těhotenství a ne ovulaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petra Star biochemko je forma potratu, ale to většinou odchází do týdne a rozhodne nemá takto silné testy. Ale je to slovíčkaření. Pokud je zakladatelka starší tak klidně mohla mít ovulaci z každého vajecniku. Ono to už ke 40 nepracuje jak má a stava se ze v jednom cyklu spusti oba nebo víc vajíček najednou. A určitě je lepší když si tělo poradi teď než rodit v 18tt těžce postiženy plod, který by po porodu nepřežil víc než par hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
UTZ nic neukázal, snad jen nějaký kousek sliznice. Minulý měsíc
pravděpodobně biochemické těhotenství, MS o 5 dní později ale opravdu
hodně silná, pak konec a pak hned ovulace (podle ovu testu i bolesti
bezpečně poznám). V pondělí uvidíme co dál
Test na fotce z teď 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tyyynka nezbývá než
čekat. Jinak já mám 2ndeti, kdy jsem regulérně 3× měla klasickou silnou
ms..ani jsem netušila, že jsem těhotná. Takže čert ví.. může to
způsobit milión věci a nikdo to neřekne, jak to dopadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tyyynka
Ahojky,krvácela jsem taky -2krát, nyní jsem v 10.týdnu a zatím vše
ok…Pokaždé, když jsem více krvácela, jela jsem na gyndu…Jednou to bylo
v asi v 5.týdnu, podruhé asi v 7.týdnu…POkaždé bylo vše ok, ale vždy
mi taky řekli, že tyhle začátky jsou prostě buď anebo…Špinila jsem
někdy až do 8.týdne…Teď už vůbec…Minulé těhotenství jsem ani
nešpinila, ani nekrvácela a miminko se v 9.týdnu přestalo vyvíjet, já
jsem nic nepoznala a přišli jsme na to při klasické prohlídce v 11.týdnu.
Držím pěsti!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V prve radě 29.12. Určitě nemohla byt ovulace, když jsi 5.1. Měla tak vysoké HCG - to by se ještě ani v krvi nepoznalo, ze jsi těhotná. Takže těhotná jsi, ale pravděpodobně o par týdnů víc než si myslíš. Teď nezbývá než čekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivusska777 tak 16.12. hcg 15, potom silná MS 🤷♀️ tak jsem z toho jelen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tyyynka víš ono je to dobre. To znamená ze si s tím poradi tělo samo. Výsledek embrya je znám už když splněn vajíčko se spermii takže jsi ro nemohla ovlivnit a fakt je to lepší když odejde samo než nucena revize. Držím palce at to příště vyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Escapelle příznaky nebo možné těhotenství
- Který CAR dělá KET při kojení?
- Můžu dělat na 6 hodin při rodicaku?
- Mimodelozni těhotenství - nemohou nic najít
- Menstruace příliš brzy po biochemickém těhotenství
- IUI při 2 vajíčkách
- Zkusebni doma a tehotenstvi