Krvácení z nosu v těhu

7926
4.8.08 09:41

Krvácení z nosu v těhu

Holky nevíte co s tim? Dost často mi teče krev z nosu, mnemůžu to dost dlouho zastavit, občas si vemu askorutin, ale pořád to jíst přeci nemůžu. Jsme v 4 měs, nemáte někdo podobnou zkušenost a neporadíte co s tim??? Asi to bude tim, že teď vypouští srdce do objehu cca 6 litrů krve za minutut, ale přeci kvůli tomu nevykrvácim :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2974
4.8.08 10:22

Ahoj jestli tě to uklidní,tak mě teče z nosu krev snad pořád kolikrát i v noci na nákupu,no snad pořád bylo mi řečeno,že je v těhotenství normální a vzhledem k tomu že je to moje několikáté těhu,tak to taky považuji za normální,jelikož jsem to měla vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
4.8.08 10:56

Dasko, díky, trochu jsi mě uklidnila, díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.8.08 13:07

Taky mi teď teče často, jsem ve 4.měs, ale měla jsem s tím problémy od začátku, i s krvácením dásní. Pomáhá hodně stisknout z boku nos a předklonit se…žádné zaklánění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
4.8.08 21:36

Mne sa tiež často púšťala krv z nosa…musela som stále nosiť so sebou askorutiny. Až ma to raz tak dožralo, že som zašla k doktorke.
Doktor mi proste zmrazil (bezbolestne) cievky, ktoré mi praskali. Vtedy sa mi tak pustila krv, že mi do nosa dal asi metrový obvaz a asi tri dni som chodila s obviazaným nosom. No a odvtedy sa mi krv pustila asi raz - a to sú asi 4 roky...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí