Která lahvička je lepší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
7.7.22 22:36
@Kriss Tina píše:
Jak chceš venku v tom horku uchovávat a ohřívat mm?
Na to se ale nikdo neptá. Třeba to poresi nějakym thermoobalem, termoskou atd. Ptá se na lahev a už třeba teď po pár dnech je počasí ne tak horké. Třeba myslí i do budoucna.
@Russet píše:
Tak zrovna v tyto dny na slunci stačí procházka kratší a umístit někde ve stínu. Nebo až navečer.

Pani ale neptá, kdy a kam má svoje dítě poslat s babičkou na procházku ;) a abych se aspoň já držela tématu, zkusila bych MAM anticolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
7.7.22 22:39
@Nika. Al píše:
Ahoj, plně kojím a taky odstříkavam mléko (zatím vylivam :roll: )
Chci si pořídit lahvičku, která neznemožni kojení a může tak nakrmit malou třeba i babča na prochazce apod…
Uvažuju buď Suavinex zero zero, nebo Medela pro kojené děti :nevim:
Víc se mi líbí suavinex, u medely mi přijde fakt dlouhá savička a prso mi to teda nepřipomíná. Nerada bych vyhodila peníze zbytečně.
Máte zkušenosti, která by byla lepší?

Jinak určitě nevylevat. Já jsem šetřila každou kapku. Ale pokud máš větší přebytky, akutně shání pro předčasně narozené děti, u kterých je to otázka přežití, kdy MM je mnohem lepší než UM samozřejmě, tak třeba i tak se dá pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
8.7.22 00:01
@Zuzanec píše:
Jinak určitě nevylevat. Já jsem šetřila každou kapku. Ale pokud máš větší přebytky, akutně shání pro předčasně narozené děti, u kterých je to otázka přežití, kdy MM je mnohem lepší než UM samozřejmě, tak třeba i tak se dá pomoct.

Na to se taky pani nepta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
10.7.22 11:01
@Capricorn61 píše:
Na to se taky pani nepta :P

Já vím, ale tato nevyžádaná rada muze třeba někomu hodně pomoct a v předchozím příspěvku radim konkrétní lahev. Nemám potřebu řešit a hodnotit, na jak dlouho a kam jde babička s kočárkem apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.7.22 19:46
@Zuzanec píše:
Já vím, ale tato nevyžádaná rada muze třeba někomu hodně pomoct a v předchozím příspěvku radim konkrétní lahev. Nemám potřebu řešit a hodnotit, na jak dlouho a kam jde babička s kočárkem apod

Tak ja to zas brala, ze to jsou taky dobre postrehy. Treba po precteni techto otazek si mohla rict „aha, vzdyt mi ani nedoslo, ze se to mliko muze zkazit.“ ;) Nekdy i tyto rypalky jsou uzitecne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová